Podtitul: jak vzniklo naše současné otroctví … aneb je to o „právu“
pokračování z https://kob-forum.eu/2022/06/18/system-soucasneho-otroctvi-4-informace-oblasti-rizeni/

Pokud pátráme po technice zotročení veškeré lidské populace na této planetě, tak na počátku je nutné se zbavit rozhořčených emocí otroka, jehož se to týká, a především zaujmout nutný postoj nadhledu nezúčastněného pozorovatele. A dále definovat mnohem širší rámec vlivů, jež jsou ve hře. Rozšířit naše vnímání – všímání si.
Proto jsme si napřed objasnili i některé dílčí technologie, které byly pouze součástí několik tisíc let probíhajícího děje (podle naší současné lidské paměti). Když máme tedy vymezen poznávací prostor, teprve nyní můžeme přistoupit k zasazování jednotlivých indicií (úlomků puzzle) a pokusit se složit mozaiku.

Že situace je opravdu komplikovanější, k tomu doporučuji nahlédnout na skutečnou historii posledních cca 120 let „Kdo ovládá dohodnutou realitu prostřednictvím mainstreamových médií a proč se bojí odhalit pravdu o mimozemské realitě?“ – je to delší komentovaný faktografický sběr (strojový překlad zde). Obsahově i rozsahem je to výživné a hlavně to otřese u p.t. čtenáře myšlenkou, že vše zná a ví.
Dnes stejně jako kdysi, i vícekrát, před mnoha tisíciletími.
Nadešel čas odhalování všeho, co kdy bylo skryto a utajeno (učitel Ježíš to kdysi slíbil).

Důležité pravidlo je, že „vše musí být legální“. Tedy hra podle vždy dopředu oznámených pravidel, podle „zveřejněných smluv“ a také „sepsaných pravidel jednání“ („práva“). Teprve poté je možno nedodržení pravidel trestně postihovat a jako agresor za to před Univerzem nenést odpovědnost. Jenže zpupnost elit pověřených prováděním tohoto plánu a míra jejich současných neznalostí dosáhla již takové míry, že si nedodržováním vlastních pravidel podřízla pod sebou svou vlastní větev a přivolala pozornost i jiných vesmírných sil s mnohem vyššími pravomocemi.[17] Z tohoto důvodu jejich hra spěje k rychlému a pro ně nečekanému zvratu, kterého my lidé se sice musíme účastnit, ale sami jím nechceme být semleti, jako se na planetě již několikrát stalo s dnes již jen bájnými civilizacemi.
Nicméně každá hra musí být dohrána vždy až do konce, i když nyní se již nacházíme v jasné koncovce. Každý hraje především svůj osobní part, ale i svou úlohu v rámci celku, a úkol, který musíme každý splnit, je především uvnitř nás samých – ten z nás nikdo nesejme.

Když jsme se tedy zorientovali v souvisejících otázkách je dobré přijmout i pomocnou pracovní myšlenku (ideu), že může existovat i jakési energeticko-informační silové pole[18] působící na lidskou civilizaci na planetě Zemi, a to v poměrně dlouhém časovém horizontu (řádově celá tisíciletí, minimálně pokrývajíc rozsah nám zatím známých dějin). Pak můžeme vše shrnout a pokusit se odpovědět na otázku, na čem je založeno a jak bylo zorganizováno současné celosvětové otroctví lidí a jakým způsobem vznikalo? Jak toho tedy někdo mohl dosáhnout? Teprve pak najdeme odpověď na otázku, jak se z toho lze dostat ven?

Znovu zopakuji sdělení z minulého dílu.
Když jsem chtěl vědět, v čem vězí prapůvodní příčina našich dnešních společných problémů celé civilizace, bylo v meditačním pohroužení mé vnímání přesunuto až do Atlantidy na jednání, kdy jsme se nechali přesvědčit, že není potřebné, aby každý udržoval své vlastní spojení s tím, koho později učitel Ježíš nazýval Otcem nebeským. Že oni, „specialisté“ tuto úlohu informovat nás o Jeho záměrech rádi převezmou na sebe (pouze za malý poplatek) a my se můžeme zatím věnovat a profilovat se v jiných činnostech a užívat si odpočinku. Ztráta tohoto vnitřního spojení s Bohem znamenala ztrátu toho nejdůležitějšího pro život – ztrátu směru i kompasu života a informační slepotu (prohra na 0-té úrovni/prioritě … sebeřízení). Vše ostatní již bylo pouhou otázkou času.
I když kdysi po potopě Otec nebeský slíbil, že potopu na nás již nepošle, tak ale neslíbil, že nás bude ochraňovat před námi samými. To je vždy náš každého osobní úkol – udržovat své trvalé spojení s Otcem.


Tak jsme v běhu řady tisíciletí ani nepozorovali, že jistí „také lidé“ byli zcela ovládnuti externím a dosud neznámým energeticko-informačním silovým polem pracujícím na jiných frekvenčních pásmech (mimo oblast našeho běžného vnímání) a pocházející z jiného dimenzionálního prostoru. Říkejme tomu prostoru/egregoru – Satan. A protože oni s ním navázali úzký magický kontakt, tak jím byli řízeni vždy v jeho prospěch – tedy zajišťování dodávek energií z prostoru planety Země (viz pojednání, a kapitoly s tímto tématem související, tamtéž). Tak vždy podle jim neznámého jeho plánu obdrželi útržek dalších vědomostí pro potřebu dalšího řízení a směrování „nevidoucích“ mas, sami rovněž nevidoucí. Tento proces probíhá již řadu tisíciletí, po celou dobu našeho neustálého reinkarnování se v tomto úmyslně uzamčeném časoprostoru. Jen nemnozí se dokázali osvobodit a uniknout z dosahu „celoplanetární vazby“ do jiných vesmírných dimenzí.

Proč ta entita nezasáhla přímo?
Vše vždy vyžaduje čas, tedy i navrtání děr do domu (pro dynamit). Pro dosažení jakýchkoliv změn je potřebné vše připravit, na místě zkoncentrovat dostatek energie. A mravenec na zahradě také nechápe, co nějaký zahradník (jenž je mimo oblast mravencova chápání) s jeho životním prostorem koná … nemá k tomu potřebný nadhled a navíc je omezen krátkou dobou svého života. S námi je to podobné.

Pokud by ta entita jednala na planetě přímo, tím by ve vesmírných měřítcích odhalila svou místní přítomnost a své působení. Bylo by také ihned zřejmé porušení jistých vesmírných konů, jejichž obecná platnost se vztahuje i na ni – a následek (trest) by na sebe nenechal dlouho čekat. Právě proto toto silové pole s umělou inteligencí muselo působit vždy potají, pouze prostřednictvím svých dálkově ovládaných pozemských figurek (satanistů, dnes též „bažinou“ zvaných). Tímto pak veškeré zdejší dění je takto považováno pouze za vnitřní místní záležitost vývoje té které vesmírné civilizace na její úrovni a nikdo jiný ve vesmíru do tohoto jejího vývoje nemá jakékoliv právo zasahovat (pokud tím i on sám není zrovna ohrožen).
Takže kdykoliv ta potvora měla hlad, stačilo pouze satanistům usazeným v jejich funkcích poslat zprávu „mám hlad – potřebuji další oběti, chci další válku.

Tím nechci všechnu vinu svádět na energeticko-informační pole a nehájím ani ony jeho „lidské“ zprostředkovatele. Vina je totiž i v nás samých – pohodlném podlehnutí „rozumu a konzumu“. Musíme si však být vědomi působení tohoto silového pole v prostoru planety (působí bez výjimky na všechny) a snažit se vyvázat z jeho působení. Jinak cestu ven z bludiště své psychiky nenajdeme. A to musí realizovat každý sám v sobě.
Jak se to také Otec nebeský měl dozvědět, když jsme s ním všichni přestali komunikovat a nechali se přepojit do virtuální zóny?


Jaká je tedy kostra základního obrazu?

Aby se však oběti nevzpamatovaly a neřekli si „již toho bylo dost“, bylo nutné vytvořit takový systém řízení rozdělené lidské populace a takový obraz vnímání uspořádání světa, aby k jejich nějakému spojení nemohlo nikdy dojít (včetně výrazného omezení inspekčních návštěv planety z vnějšku). Populace byla rozdělena na elitu a dav – davoelitarismus. A toto bylo nutno zafixovat jako sepsaná pravidla coby základní způsob řízení všech bytostí planety – všechna omezení legalizovat na místo nepsaného přirozeného zdrojového práva dříve všemi uznávaného a dodržovaného – proto byla vytvořena „legislativa“. Tedy na jakoukoliv něčí otázku „jakým právem?“ bylo možno vytáhnout cár papíru popsaný nějakými žvásty a dopouštět se na obyvatelích násilí (zlomit jejich odpor). Proto je také kladen takový důraz na smlouvy (viz výše kapitola o smlouvách). A protože málo kdo ví vše, mohl být naplno uplatněn i v magií často využívaný trik se smlouvou jen jednostranně vyhlášenou a stvrzenou jednáním („nepovšimnutelné oznámení“, vysvětleno tamtéž). Pro účel udržení „legální“ moci nad lidmi/otroky (kedlubnami na záhonku) byl tedy nakonec postupně vytvořen dnešní systém všeobecného ekonomického a finančního ovládání pomocí registrovaných písemných smluv, aby to vše mělo onen prokazatelný zápis. I když je při tom uplatňováno schéma smlouvy „zveřejněné prohlášením“ (bez výrazné publicity), na kterou je nám poukazováno vždy, když se neznalí okolností začneme proti zavedenému systému bouřit.
Přitom se však nedozvíme, že lze také postupovat z bludného kruhu ven, ale podle naprosto jiného schématu, než jsme si nechali vnutit.

Model se postupně vyvíjel od fénického lodního práva (mořského) přes římské právo a následně kanonické právo církve (přisvojení si všeho na planetě, včetně duší i těl živých bytostí + s tím spojeným i přivlastněním si jejich veškerého majetku, coby základního nástroje udržování v ekonomické závislosti/otroctví). A opětnou aplikací starého fénického systému zapracovaném v právu admirality prostřednictvím registrací, rodných čísel a rodných listů až po „korporátní“ ovládnutí veškerých vytvořených institucí …, včetně OSN a jiných celosvětových organizací, až po všechny státy, včetně jejich vlád, ministerstev, úřadů …, to již prostřednictvím svých „agentů“ realizovala City of London.

A vývoj pak již „modernizací“ nakonec postupně dospěl až k dnešnímu stavu.
Stačilo vždy jen někde něco vyhlásit a čekat na uplynutí promlčecí lhůty, a dnes již ani to ne. A ihned po účelovém lživém novinovém oznámení okamžitě vyslat trestná vojska do míst zájmu. Pokud by si toho někdo náhodou všiml a na jev včas upozornil – není problém jej před psychicky ovládanými masami otroků zesměšnit co-by „konspirátora“, anebo jej nechat zasebevraždit. [19], [20]

Všechny parlamenty i vlády jsou opravdu zcela bezmocné (sdružení šašků k obětování) a „musí na slovo poslechnout“ jim daný příkaz, včetně nařízené sebevraždy (kterou nyní v EU nevědomě, ale o to s větším nadšením konají a vůbec netuší, co je na konci čeká). Žádná vláda, ministerstvo či úřad, ani soud, ani církev – nikdo neplní vůli lidu ani vůli Boží. A demokracie a volby – to je jen prázdná záslepka na očích – programový blok v mysli. Ti všichni byli dosazeni do veřejného divadla režisérem z pozadí a potvrzeni naší účastí v té falešné hře, a proto musí plnit vůli svého zřizovatele a majitele, vůli Satana.
Tento systém byl proti nám budován velmi dlouho, postupně, po krůčcích a neustálými „modernizacemi“ systému prováděnými průběžně za chodu „továrny na utrpení“ na planetě Zemi – doveden až ku dnešní dokonalosti. Celé tisíce let. Satan však nespěchá, my mu odtud neunikneme a pro něj čas neexistuje. Oproti jeho plánování i GP (globální příživník, prediktor … předurčovatel) plánující v horizontech celých staletí (několika populačních generací) je jen pouhý drobný čučkař …

Příklad:
První světová válka stále ještě pokračuje, i přes cca 20-letou oddechovou přestávku potřebnou pro přestavbu scény a nové rozdmýchání válečných ohňů fašistickým Německem. Poté po roce 1945 válka dále pokračovala pouhým přechodem do skryté podoby – na jiných hladinách/prioritách řízení (tzv. „studená válka“). Se změnou užívaných válečných technologií (vyšší priority řízení), strategií i taktik přes nové formy zvané jako „terorismus“ … tato válka vlastně stále ještě běží, již cca více jak 100 let. A dělicí hrana vzájemných střetů mezi jednotlivými stranami konfliktů je pokaždé někde jinde, než si lidé myslí. S teroristy (externími zaměstnanci tajných služeb) a bankami je financujícími je vlastně bojová fronta roztažena po celém zemském povrchu bez ohledu na jakékoliv státní hranice.
Bojištěm je pak vědomí každého otroka sedícího před jeho televizí.

Za celou tu dobu si Satan ještě ani nestačil olíznout hubu a už od nás očekává další potravu, další nemalé lidské oběti a hory utrpení.
Je to však náš záměr, být jeho neustále dorůstajícím žrádlem?



Poznámky pod čarou:

[17] Tím nejsou zrovna myšleny jen mimozemské civilizace s technologiemi na mnohem vyšší úrovni, než jsou ty naše. I když se tu vyskytují … ale i ony mají tytéž mantinely jako my, co smí a co nesmí provádět. Tyto přes všechnu svou vyspělost totiž také existují se svými těly jen na pouhé materiální úrovni, zrovna jako my.
Jenže i nad nimi existují další vrstvy existence bytostí mnohonásobně vyspělejších a nadaných mnohem vyššími pravomocemi působení v rámci vývoje univerza.

[18] Pro někoho jen hypotéza, někdo s tím však umí pracovat. Je to stejné, jako byla kdysi v matematice zavedena neexistující imaginární jednička „i“ (druhá odmocnina z -1), která však umožnila pracovat s takto vytvořenými komplexními čísly a vytvořit celý aparát komplexních funkcí komplexní proměnné – a nakonec se dopracovat k reálným hodnotám v oborech klasickou matematikou neřešitelných. Což se nakonec projevilo i konkrétním vyřešením řady vědeckých i technických praktických úloh jinak neřešitelných a umožnilo veškerý vznik současných moderních technologií.
Přijmeme-li možnost nadhledu na naši realitu zavedením několika dalších samostatných neznámých ve hře života na planetě Zemi, ukáže se nám vše z trochu jiné perspektivy a v jiných vazbách (vztazích a jasných souvislostech). To nám pomůže osvětlit i mnoho prapodivných zvratů a poskytne i potřebné množství indicií potvrzujících či vyvracejících dané pomocné pracovní hypotézy.

[19] Je dobré ten oblíbený trik se smlouvami mít stále na paměti.
Schéma je základní, vždy účelově modifikováno do různých forem. To, že později je vše třeba i dementováno – to jim vůbec nevadí. Dnešní doba je již tak velmi rychlá, že si na pravdu nikdo ani nevzpomene. Je využíváno jednak obvykle velmi krátké paměti „davu“ cca 14 dní a hlavně aplikace výsledků výzkumu MK-Ultra v mediích při programování podvědomí lidí – proto musí být nesledovaná televize všudypřítomná a neustále zapnutá (viz odkaz v poslední poznámce minule, prvních cca 20 minut).

[20] Na tomto místě bych doporučil shlédnout a v širším kontextu se zamyslet nad česky dabovaným videem „John Perkins – Lovec Ekonomik“ (16 min), dokud tam je.


Pokračování – postup zotročení – (6) – jak probíhalo postupné zotročování

1 komentář

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..