Prosím vás lidé přemýšlejte trochu. Podívejte se na tu pěst na obrázku, nepřipomíná vám to něco? Třeba stále se opakující symbol barevné revoluce – pěst? A organizovanost těch „spontánních protestů“? Co znamená zablokování silnic? Že ve státě nebude fungovat zásobování. A vy si myslíte, že to „naše“ vlády bude bolet? Ty vlády, které plnými hrstmi rozhazují peníze na nesmyslné třetí, čtvrté a kdoví kolikáté „vakcíny“? Nemluvě o těch nesmyslných testech na koronavirus? Oni nám naše státy programově ekonomicky podrývají a vy jim v tom chcete jít na ruku a podřezávat si větev, na které sami sedíte. Nebude-li doprava, nebude zásobování. Nebude-li zásobování, nebude ani zboží v supermarketech. Nebude-li zboží v supermarketech, budete jíst jen to, co zrovna máte doma ve spíži a v lednici.

Lidl Třeboradice, 28. ledna 2022 večer – kde ještě jste viděli podobné obrázky?

Poučte se z dějin. Zde výňatek z pořadu Otázka-Odpověď V. V. Pjakina, jak v Rusku zablokovali lidé na protest železnice. Nepřipomíná vám to něco? Apeluji na váš zdravý rozum. Chcete-li něco změnit, vyhoďte ty loutky, co sedí ve vládních křeslech, ale neblokujte nám naši společnou ekonomiku. Organizujte se, ale jinak. V právním boji proti nim a vlastním sebevzděláváním. Nestačí jen jedny loutky nahradit jinými, je třeba si uvědomit souvislosti, ve kterých žijeme, a jak jsme ovládáni. Nenechte se už dál vodit za nos!

„Západ se střetl se situací, kdy se tady, uvnitř SSSR najednou rozběhly systémové státotvorné procesy, které jim neumožňovaly rozvrátit SSSR s pro sebe předvídatelným výsledkem, takže bylo zapotřebí ty státy bývalého SSSR ponechat, aby se ustálily a vyčkat na vhodný okamžik, kdy to celé bude možné odrovnat. A pamatujete na tu krizi roku 1998 uvnitř Ruska? Kdy kvůli tomu, aby se celá ruská ekonomika zhroutila, kriminální struktury zařídily, aby v rámci protestů lidé zablokovali železnice, aby tak zastavily oběh zboží. Neboť přes banky se jim ten oběh zboží kontrolovat nedařilo, aby se Rusko zhroutilo. Potřebovali fyzicky zabránit oběhu zboží, aby se zastavily vysoké pece, veškerá výroba, aby se vyprázdnily obchody, tak v lidech neznalých řízení vybičovali emoce a donutili je zablokovat železnice. A to zastavilo oběh zboží. A až ta krize z roku 1998, kdy se všechno zhroutilo… Jak se jen jmenuje? No, to naše zázračné dítě, Sergej Vladilenovič Kirijenko, který se tehdy zasloužil o default státních obligací. Až to donutilo lidi… Neboť to způsobilo (místním) loutkovodičům takové problémy, že se místo o zhroucení Ruska museli začít starat o řešení vlastních problémů, takže to nechali být, lidé bez jejich další podpory přestali s blokádou železnic a všechno se to opět rozběhlo a začalo obnovovat.“

22 komentářů

  1. Tak, aby bylo jasno, Ješku,
    a všichni ostatní, kteří máte podobné názory na používání „zakázaných“ pojmů.
    Otázka. V květnu 1945 skončila 2SV v Evropě. Kam se poděly statisíce esesáků, gestapáků a dalších jim podobných a kam se poděly miliony členů NSDAP?
    Nevíte? NIKAM. Vrátili se na své původní místo do společnosti, do svých profesí, mezi své příbuzné a sousedy. Německo se zdánlivě vrátilo do poměrů před nástupem Hitlera. Ale to je jen zdání. Ti všichni výše jmenovaní si ve většině PODRŽELI SVÉ NÁZORY. Na Německo. Na uspořádání společnosti, na germánskou rasu…jen je ukryli do hlubin své mysli a projevili je jen občas na setkání s nejdůvěrnějšími přáteli. Ale byli pořád ve společnosti přítomni, zastoupeni a v řadě případů připraveni.
    Co s nimi? To je nejbolavější problém “demokratické“ společnosti, který ona nikdy uspokojivě nevyřešila. Jediný Stalin pochopil, že tuto vrstvu musí když ne zlikvidovat, tak aspoň silně oslabit a podle toho jednal. V opačném případě by mu trvale stála za zády „5. kolona“, jak se dnes módně říká, připravená mu nejen vrazit dýku, ale zlikvidovat celý systém, který budoval.
    Tenhle problém se táhne dějinami v podstatě od počátku států a až na výjimky (a po omezenou dobu) jej nikdo nevyřešil. Objevil se i u nás po Únoru 1948, srpnu 1968 i Listopadu 1989. A nikdy se nenašel nikdo, kdo by 5. kolonu aspoň oslabil do té míry, aby se nakonec neprodrala k moci – viz výsledek voleb 2021…
    A pokud ještě nechápete, stačí si otevřít na Seznamu diskuzi u nějakého článku o Ukrajině. Komu ani to nestačí, přidávám jeden odkaz, který to uvádí naprosto polopatě:
    http://www.rukojmi.cz/clanky/zahranicni-politika/10656-experiment-haiti

    1. Pokračování:
      Zapomínáte na starý axiom: říkej si a dělej, co chceš, ale v okamžiku, kdy začneš odporovat našim záměrům, tě omezíme, případně pořádně přiškrtíme. Dělali to všichni vládci v minulosti a přítomnosti – konzervativci, osvícenci, liberálové, fašisté i komunisté, i když každý z jiných důvodů – a budou to dělat i ti v budoucnosti, protože nikdo, kdo je u moci, si nenechá od nikoho do jejího výkonu zasahovat a mařit tím svůj záměr, ať je jím COKOLIV.
      Z toho plyne, že „bez-elitní“ společnost, o které sníte, je utopie, protože aby se společnost vyvíjela v čase směrem k vyšší kvalitě života, musí v jejím čele stát ti nejméně prolhaní, nejméně kradoucí, nejméně podvádějící, nejméně zkorumpovaní a korumpující, nejméně zabíjející, atd. V opačném případě zamíří společnost do úpadku a následně do zániku. Příkladů v dějinách je dost a to Haiti je víc než výmluvné…

      1. My o voze a Vlasta o koze. Vlasta je jako uživatel zrušen, a to zejména proto, že tu opakovaně vyzýval ke státnímu převratu a k „eliminaci“ silových složek. Bude si muset najít nějaký web extrémistů nebo nácků, kde mu takové výlevy budou tolerovat, u nás to netolerujeme.

  2. Nedá mi, musím.Vzbura je nutná, práve teraz. To sa mi to dobre píše, už 11 rokov sa systematicky pripravujem na túto situáciu.Dlhodobo zvyšujem svoju zdrojovú stabilitu na temer úplnú nezávislosť na systéme, takže: 1.nie som vydieratelný akýmkoľvek „nedostatkom“ v zásobovaní a teda dosť slobodný v rozhodovaní 2.situácia v Rusku(video s Pjakinom) bola iná, než my tu teraz 3.tam sa rozbíjal ZSSR a my tu chceme rozbiť niečo úplne iné,či? 4. veľa občanov(aj na iných platformách) rieši systémom neriešenia – my nič nemožeme, veď by sme zajtra nemali čo žrať – určite pravda, takéto závislé ovce určite nikdy nič nezmenia 5.nerobte revolúciu, keď sa blíži zima, utečú vám z námestia domov do tepla
    Skvelým príkladom je akcia na odstránenie Allendeho (vyučuje sa na špeciálnych školách), štrajk dopravcov, na ktorý CIA vynaložila 200 000 dolárov, ho položila. Samozrejme, bolo treba ešte aj iné. Čítali ste niekto „Bůh synergie“? Stalin mal v istom období za úlohu doviesť poživatiny do Petrohradu a zvládol to. Ináč by asi revolúcia prdla. Aj Pjakin nabáda k vedomostiam, ktoré zabezpečia. Bez nich to nepojde.

    1. Ešte drobnosť, nie som iba teoretik, ale prakticky vyučujem vedomeckú cestu ku slobode – materiálnu i nemateriálnu. Kto by bol zvedavý, prakticky ukážem, zaškolím na mojom rodovom statku. O vedomosti sa delím zadarmo (keby niekto chcel štrngať obeživom, tak to nefunguje)

  3. Tentokrát s Vámi nesouhlasím, paní Ireno.
    Kdyby bolševici v r. 1917 nevyrazili do boje, říjnová revoluce by se nekonala a SSSR by nikdy nevznikl. Kdyby se lidé v únoru 1948 nechopili zbraní a nevyrazili do ulic, nikdy by k budování socialismu nedošlo. A nakonec ani v listopadu 89, kdyby nebyla generální stávka 27.11, tak by režim nepadl…
    Jen je třeba rozeznat, kdy pohár trpělivosti přetekl a kdy ještě lze vyčkat. Názorně to předvádí i prezident Putin a ministr zahraničí Lavrov. Takže až u nás lidem dojde trpělivost, vyrazí a smetou vládu, ať stojí v jejím čele Fiala, Babiš či kdokoliv jiný. A nebude záležet na tom, zda to budou iniciovat kamioňáci, studenti, zdravotníci nebo někdo jiný.
    https://cz.sputniknews.com/20220130/kanadou-zmitaji-protesty-proti-covidovym-opatrenim-tamni-premier-kvuli-bezpecnosti-meni-rezidenci-17402400.html

    1. Nikdo neříká, že se nemá nic dělat proti covidovému fašizmu. Naopak. V článku se zpochybňuje forma boje – kamionová blokace. Irena dost dobře vysvětlila proč je to špatně.
      Ve výsledku se pak pád ekonomiky, a to platí i pro Kanadu, hodí na kamioňáky. Kamioňáci poslouží jako užiteční idioti.

    2. Než se rozhodneme smést vládu, měli bychom mít představu jak a čím jí nahradíme. Chaos a rozvrat zbytku hospodářství obyčejným lidem ještě více uškodí, to by si měli uvědomit. Přesně o to vnějším silám a jejich agentům v české vládě jde. Kdo na takové situaci nejvíce vydělá? Karel Schwarzenberg údajně kdysi v návalu pravdomluvnosti prohlásil: „Až Češi nebudou mít co žrát, ještě rádi všechno prodají.“
      Osobně mám stále silnější pocit, že do řízení vznikajících „národních sil“ jsou nám na různých démon-stracích postupně podsouvání různí „Landové, Janečkové, ale i další, nad kterými bych zatím ještě nechtěl veřejně úplně lámat hůl. Připomínám, že negativní reklama je často nejúčinnější. Tzn., že pokud masmédia někoho kritizují, dělají mu tím vlastně reklamu. Ti skutečně nebezpeční pro davo-elitarizmus jsou zamlčováni (bez propagace). Pro mně je vždy varováním a jasným příznakem postoj k socialismu a Rusku.

    3. To jsou neuvěřitelné bludy. Když někdo svrhává režim, tak tím vždycky zametá cestičku někomu, kdo už má nachystanou svou vlastní loutkovou vládu.
      Proto efektivní řízení vytváří *podmínky* pro rozvoj určitých procesů, neničí tyto procesy. Zablokování logistiky je taky vytváření podmínek: podmínek pro přerušení zásobování, hlad a krach malých firem. Ale to není náš scénář, to je scénář „globalistů“.

  4. Zřejmě není konvoj jako konvoj.
    Ten kanadský je na místě. Tak jak je uvedeno v článku měla – má přemýšlet vláda. Od toho tam je.
    Každá vláda se má bát lidí – ne naopak.

    Thomas Jefferson:
    Když se tyranie stane zákonem,
    vzpoura se stane povinností.

  5. S tímto postřehem i varováním naprosto souhlasím. V době, kdy vše „jede na drc“ v režimu „právě včas“, tedy kdy v kterémkoliv zásobování a ani ve výrobě neexistují žádné pohotovostní zásoby a sklady a tedy vše stojí a padá s fungující dopravou od elementárních součástek vožených přes celý svět až po veškeré hotové výrobky – tehdy jakékoliv i dobré zdržení v přepravě je záležitostí vzniku domina katastrofického rozsahu. Zvláště pak v zásobování základními potravinami. Neboť žádná z krajin není v čemkoliv soběstačná a především ne v zásobování základními potravinami – tedy ani my ne.

    Jinými slovy: onen „black-out“, kterým je vyhrožováno, ten může přijít v různých podobách. Nemusí být pouze a jen o energiích … všichni hlídají energetické rozvody a on zatím bude naservírován úplně z jiného směru tam, kde nikdo není připraven – a vytvoříme si jej vlastně sami jako základ své vlastní následné porážky (sklopení hlavy před samozvaným pánem). Takže takováto „spanilá jízda“ spojená s blokováním zásobování čehokoliv, ale hlavně blokací dopravních tepen je vlastně především zásah proti základnímu zásobování obyvatelstva. To spolehlivě rozbije jakoukoliv jednotu lidí proti samozvané fašistické vrchnosti usídlené ve všech vládách po celém světě. Kdo to jak dlouho vydrží? Jaké budou dopady v kázni obyvatel – podívejte se na řádění destrukčních skupin interních teroristů zaměřených proti domácímu obyvatelstvu v USA.
    Jak to potom bude vypadat v obchodě – viz třeba „Pozdravy z Austrálie“
    https://kob-forum.eu/2022/01/12/pozdravy-z-australie/

    Podrobněji o této problematice v trochu jiné, avšak podobné souvislosti tu bylo již vysvětlováno podrobněji v článku:
    „Jak je to s mýtem síly a moci stávky v současné době?“
    https://kob-forum.eu/2021/12/05/jak-je-to-s-mytem-sily-a-moci-stavky-v-soucasne-dobe/

    1. Ani s Vámi nesouhlasím. Výpadek zásobování by trval max. několik dní a před zahájením akcí je nutné dostat na svou stranu policii, která udrží pořáde, spolu s Národní domobranou. Tady je třeba začít plánovat a nikoliv odrazovat…

      1. 1. Zatímco v Kanadě je smyslem protestu donutit vládu, aby zrušila nesmyslné požadavky na řidiče kamionů, u nás k podobné akci nevidím žádný racionální důvod.
        2. Nepochybuji, že Národní domobrana nemá dostatek lidí ani prostředků, aby přinutila (jak? násilím?) řidiče kamionů k odjezdu do místa určení normální rychlostí, pokud by k blokádě došlo. Jsou to jen prázdná slova.
        3. Vzhledem k výše uvedenému to beru jako SPAM, jako reklamu Národní domobraně, navíc s pochybnými cíli – pokud podporujete tuto zamýšlenou provokativní blokádu, je otázka, pro koho vlastně pracujete.

        Napříště se prosím vyvarujte podobných reklam. Spam z debat zásadně mažeme.

        1. Jsi vedle jak ta jedle, Ješku. Nedělám nikomi reklamu, jen používím elementární logiku a ta říká:
          1. Každou akci (i státní převrat) je třeba dobře připravit.
          2. Pokud nezískáš na svou stranu bezpečnostní složky (nebo je alespoň neeliminuješ) a aspoň část státního aparátu, tak o ničem nepřemýšlej. Kapišto?
          A podobné osočování si nechej. Nepotřebuju nikomu dělat reklamu – reklamu si dělá každý sám svým chováním a jednáním.
          Raději se zeptej Boletuse, kam pomohl Alianci národních sil…

            1. I ty jeden cenzore.
              A jak se vypořádáš s únorem a říjnem 1917?
              Jak s Únorem 1948?
              Jak s Listopadem 1989?
              Jak s Majdanem 2014??
              A co Násir, Mosadek, Sukarno, Allende a desítky dalších? Ti zemřeli v posteli, obklopeni milujícím lidem??
              Kolik z těch událostí byly STÁTNÍ PŘEVRATY??

            2. Udelal bys mne radost, kdybys Vlastovi ten ucet smazal. Debil, co Ti schvalne komoli jmeno a navic k nemu da maly pismeno, tady nema co delat. Tak nekulturni komentare vidim maximalne tak na seznamu.

            3. Moje první reakce byla taky jako Mirkova, že mi komentáře Vlasty lezou na nervy a že bych byla ráda, kdyby jeho účet byl opravdu smazán a nebyla by to jenom prázdná varování, ale když o tom přemýšlím trochu déle, tak jsem vlastně řada, že tato diskuse nastala. Na podobné argumenty může přece každý z nás narazit, když se baví s lidmi, co KOB neznají. A přišlo mi celkem ponaucné zaprvé si pro sebe vyzkoušet poznat ty bludy, což mi přišlo celkem průhledné, i když jsem až tak moc té koncepce ani ještě nestudovala a zadruhé vidět, jak se na to dá odpovědět.

            4. Jak přece už víckrát řekl i Pjakin ve svém pořadu,b když mluvil o ty problémy, co oni tam mají a měli s lidmi, co chtěli unést KOB jiným směrem: Není potřeba s nikým bojovat. Ti lidi se demaskují sami.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..