Člověk čte zprávy a doslova se mu z nich zvedá žaludek, pokud zná historii vývoje událostí na Ukrajině.

Cituji: „Ministr zahraničí Jan Lipavský (Piráti) v pátek novinářům řekl, že Česká republika je připravena i na nejhorší scénář vývoje na Ukrajině. Česko je podle něj připraveno podpořit případné sankce proti Rusku. Zdůraznil potřebu zachování komunikace. Podle ministryně obrany Jany Černochové (ODS) Česko věří v mírové zakončení krize. Šéfka resortu potvrdila, že ČR daruje Ukrajině dělostřeleckou munici ráže 152 milimetrů.“

Lidé v tak vysokých státních funkcích by asi měli vědět, jak se ta situace na Ukrajině vyvíjela. Jak na Majdanu barevnou revoluci podpořil Západ, ke kterému teď, jaká hanba, patříme. Jak tam policisté stáli polévaní Molotovovými koktejly a měli zakázáno se bránit proti rozzuřenému davu „dětí“ s řetězy a baseballovými pálkami v rukou!

I od nás tam někteří na ten Majdan odjeli skákat a podpořit státní převrat, přece v té NATOvské smečce nemůžeme zůstat pozadu, čirou náhodou se jednalo i o aktéry naší „sametové revoluce“ :

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/schwarzenberg-podporil-v-kyjeve-demonstranty-nikdo-z-vlady-se-s-nim-nebavil-212958

https://www.clovekvtisni.cz/michael-kocab-v-kyjeve-ze-sceny-na-majdanu-podpori-ukrajince-v-boji-za-svobodu-1027gp

Nakonec se tehdejší prezident Janukovič 21.02.2014 s „opozicí“ dohodl na předčasných volbách:

Cituji: Naděje na konec krveprolití se zrodila při nočním jednání Janukovyče s opozičními vůdci Vitalijem Kličkem, Arsenijem Jaceňukem a Olehem Ťahnybokem, které zprostředkovali ministři zahraničí Německa a Polska Frank-Walter Steinmeier a Radoslaw Sikorski a ruský ombudsman Vladimir Lukin.

Obsahem dohody, kterou dopoledne na svém webu potvrdil i Janukovyč, je příslib prosincových mimořádných prezidentských voleb, návrat ke znění ústavy z roku 2004 do letošního září a vytvoření nové vlády národního porozumění.

Zdroj: https://www.lidovky.cz/svet/bourlive-hadky-v-parlamentu-napjata-ukrajina-ceka-novou-vladu-a-reformu-ustavy.A140221_112321_ln_zahranici_msl

Tady ovšem na lidovkách taktně zamlčeli, že tuto dohodu podepsali: ukrajinský prezident Viktor Jankukovič a lídři „opozice“ Vitalij Kličko (politická strana UDAR), Arsenij Jacenjuk (VO Baťkivščina) a Oleg Tjagnibok (VO Svoboda). Svědky podepsání dohody byli ministři zahraničí  Německa a Polska Frank-Walter Steinmeier a Radoslaw Sikorski a šéf departmentu kontinentální Evropy ministerstva zahraničí Francouzské republiky Eric Fournier. Zvláštní představitel prezidenta Ruské federace Vladimir Lukin, který se jednání také účastnil, tento dokument podepsat odmítnul a dobře věděl proč. Neboť záruka Francie, Německa a Polska platila přesně do druhého dne…

… a druhý den byl převrat a Janukovič  nestačil brát nohy na ramena, aby si zachoval holý život.

Lidé na Ukrajině se ovšem nesmířili a snažili se bojovat, uspěli jen lidé v Luhansku a Doněcku, v Charkově a Oděse byly protesty potlačeny.

Korsuňský pogrom – Ukrajina – 20.-21.02.2014 Titulky CZ

https://www.youtube.com/watch?v=p7HrJbqYFVQ&list=PLLN3Uw9xJDNZZu8MA2BSaAcgpU7HIsHha&index=21

Nakonec to vyvrcholilo převzetím Krymu (od 20/23. února do 26. března 2014), o tom vám nejlépe poví sám Vladimir Vladimirovič Putin v dokumentu Krym cesta domů, ten film opravdu stojí za to zhlédnout (jedná se o hraný dokument prokládaný komentáři V.V. Putina), obzvláště ve světle dnešních událostí, kdy je nanejvýš pravděpodobné, že kolektivní Západ chystá na Ukrajině provokaci, aby donutil Rusko k válce:

https://uloz.to/file/UGL841DTk/krym-cesta-domu-krym-put-na-rodinu-2015-rusky-cz-titulky-avi#!ZGZ3ZQR2ZJZ4AGAwBTIxMGSyMQSwAzgHEQRkJGS6pxMXHwp0LD==

nebo zde:

https://vk.com/video/@irenaaneri?z=video351663392_456239018%2Fpl_351663392_-2

Mnoho lidí u nás stále ještě neví, k jakému krveprolití potom došlo v Oděse, zde se to dočtete podrobně, videa z článku bohužel již nejsou k dispozici ke zhlédnutí:

Gubernátor v Oděse dopředu omilostnil vrahy, protože podle jeho slov vše, co se dělo v pátek 2. května navečer v Oděse, proběhlo legálně. Jenže nevěděl, že jím podporovaný dav právě v tu dobu zaživa upaluje Oděsany a do přeživších střílí a rve je na kusy. (Kteří dodnes nejsou odsouzeni!)

https://e-republika.cz/article2590-Po-masakru-v-Oděse-již-neni-cesty-zpět

Zde obrazový materiál, upozorňuji, že je to jen pro silné žaludky:

https://vk.com/album-73207648_197317032

Tady jsou dvě videa s titulky o té hrůze v Oděse, tohle se dělo v evropském městě! Řekněte, chytali se „naši“ moderátoři zpráv za hlavu, jak je to možné? Ne vůbec vám to neukázali, protože by pravda vyplavala na povrch:

Nová Chatyň – masakr v Oděse CZ titulky

https://www.youtube.com/watch?v=Lyzhu0JWmQM&list=PLLN3Uw9xJDNZZu8MA2BSaAcgpU7HIsHha&index=38

Co se stalo v Oděse II. CZ Titulky

Tady má paní ministryně obrany s ministrem zahraničí jedno video ke zhlédnutí, aby se podívali čím ukrajinská banda u nás nazývaná vláda podporovaná Západem a tedy i námi po převratu častovala své vlastní občany:

Ministerstvo obrany Ukrajiny přiznalo fakt bombardování budovy Luhanské oblastní administrativy 2.6.2014

https://www.1tv.ru/news/2014-06-08/43515-ministerstvo_oborony_ukrainy_priznalo_fakt_bombezhki_zdaniya_luganskoy_obladministratsii

Ať si poslechnou, jak se lidé plazili bez rukou a nohou po bombovém útoku z letadla proti Luhansku.

A dále v časovém sledu:

Úryvek z týdenních zpráv s Dmitrijem Kiseljovym 04.10.2014 titulky CZ

Jen se potěšte pohledem na tu babičku plačící v krytu:

https://www.youtube.com/watch?v=8zmpFS8uYxg&list=PLLN3Uw9xJDNZZu8MA2BSaAcgpU7HIsHha&index=13

Takto to vypadalo, dokud nebyly podepsané Minské dohody 11. – 15. 02. 2015, od té doby už se „střílí jen“ na frontové linii:

Pročpak se naši ministři nezeptají v Kyjevě, proč neplní Minské dohody, které byly potvrzeny rezolucí Rady bezpečnosti OSN č. S/RES/2202 (2015)?

A proč mohou po Kyjevu pochodovat nacisti oslavující Banderu?

První lednový den v hlavním městě Ukrajiny v Kyjevě byl nejen probuzením do nastávajícího roku 2022, ale i ve znamení pochodu na oslavu narozenin Stepana Andrijovyče Bandery, kterého současní nacionalisté a neonacisté za podpory politiků ve vládě dnes oslavují jako národního hrdinu Ukrajiny.

http://www.halonoviny.cz/articles/view/56374146

Já vám řeknu proč, protože jako stát stojíme díky „naší“ politické reprezentaci na straně těch, kteří tam ten bordel na Ukrajině vyvolali a udržují jako páku proti Rusku. To je ta naše slavná demokracie! A teď už to spěje k tomu, že bude Ukrajina použita fakticky i proti nám jako prostředek pro rozpoutání války.

Lidé se diví, jak je možné, že je tolik informací o vedlejších účincích vakcín a přesto je naše vláda schopná nařídit svým občanům povinnou, fakticky nucenou vakcinaci. Měli by trochu rozšířit své obzory a ptát se, proč se z každého ministra zahraničí, jakmile dosedne do křesla, okamžitě stává rusofob, stejně jako nucený vakcinolog! A co to vlastně „naše“ vláda na té Ukrajině podporuje! Řečmi o mírovém urovnání s dodávkou munice do oblasti s ozbrojeným konfliktem, na jehož rozpoutání se i naše politická reprezentace nemálo podílela?!

1 komentář

  1. Skvěle, paní Ireno.
    A teď jeden úkol pro všechny „kobáky“:
    Vy všichni to znáte jako svoje boty, a tím pádem ztrácí smysl to zveřejňovat a opakovat na tomto webu. Takže hajdy do práce – každý z vás tento článek předá nejméně dalším dvěma „ovcím z davu“ a požádá je, aby ho stejným způsobem šířili dál. Jinak zůstanete sektou, která si stále dokola mele svoje a nikoho nezajímá…

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..