Chenming prohlásil, že tyto informace, které Rusko zveřejnilo, jsou velmi důležité a cenné a daná událost a zejména otevřenost zdroje napomohou k odhalení zločinů, jakých se dopouštělo Japonsko v letech války „na globální úrovni“.

Jednotka 731 prováděla experimenty, za kterých byli lidé nakaženi bakteriemi moru, antraxu /sněti slezinné/, cholery, tyfu a dalšími mikroby. Většina těchto lidí nakažených danými nemocemi umírala za mučivých projevů těchto nemocí. A ti, kterým se podařilo se uzdravit, i nadále zůstávali pokusnými králíky a následně umírali. Nikomu z nich se nepovedlo tyto pokusy přežít.

Aby se dozvěděli, jak nemoc v organismu pokročila, tak z živých lidí vyjímali jejich vnitřní orgány.  Japonští vojáci se neštítili ani dalších nelidských experimentů nad zajatci, což vždy vedlo k jejich smrti. Lidé umírali za příšerných okolností a v hrozných podmínkách.

Spolupracovníci jednotky 731 vzpomínají, že za těchto pokusů zemřelo asi tři tisíce lidí. Ale jiné odhady mluví o tom, že jich bylo až 10 000.

V letech 1946 – 1948 se konal Mezinárodní vojenský tribunál pro Dálný Východ, kde byli japonští vojáci odsouzeni za své zločiny proti světu. Přitom se mnozí lidé, kteří pracovali na vytvoření bakteriologické zbraně, dokázali soudnímu stíhání vyhnout. Až za Chabarovského procesu v roce 1949 spravedlnost zvítězila a byla udělána konečná tečka za 2. světovou válkou – byly uplatněny Norimberské principy a vojenští zločinci z Japonska podílející se na vývoji bakteriologické zbraně byli odsouzeni.

Zdroj: https://fbm.ru/novosti/politics/v-kitae-ocenili-rassekrechennye-v-rf-dokumenty-o-prestuplenijah-otrjada-731.html?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop

Ve světle Japonců a společností s účastí Japonců podílejících se na podivných výzkumech okolo koronaviru, viz informace od Kurgiňana roztroušené v celé jeho sérii nazvané Koronavirus – jeho cíle, autoři a vládci zde: https://kob-forum.eu/author/jana-s/

A konkrétně například tady: Jeffries trvá na tom, že právě Fritz ter Meer byl hlavním spolupachatelem doktora Mengeleho. Že Fritz ter Meer se zabýval nejrůznějšími experimenty na vězních. Včetně experimentů, které umožnily testovat různé typy biologických a psychotropních zbraní. Tyto experimenty byly prováděny v Osvětimi. Nebo přesněji v samostatném táboře Auschwitz III Monowitz, který nacisté nazývali – víte jak? Bayerovským. Právě v Monowitzu probíhaly obzvláště zvěrské experimenty s testováním biologických zbraní ( ty, které později šly z Německa do Fort Detrick; stejně tak japonsko-nacistické experimenty s vytvářením biologických zbraní šly z Japonska na stejné místo, do Fort Detrick. A  tam se vše spojilo ).

nebo tady:

Jedná se o fond zřízený šestnácti japonskými farmaceutickými a diagnostickými společnostmi a japonskou vládou. Jedná se o mezinárodní  partnerství veřejného a soukromého sektoru.

Okamžitě vyvstala otázka – že je Hecuba, co je pro něj Hecuba? Proč Gates a jeho američtí patroni potřebují Japonce? Nebo přesněji, pevný svazek obrovských japonských farmaceutických a jiných gigantů a japonské vlády? Protože šestnáct společností, které investovaly do Globálního fondu pro inovativní zdravotnické technologie, má neporovnatelně víc možností než Gates.

To, co se v každém takovém konglomerátu společností nachází a tvoří jejich jádro, probereme později. Zatím stačí, to, co probíráme.

NIH, tedy americkému „slonu“, který po dlouhou dobu, jak jsme se přesvědčili, spolupracuje s Japonci při vývoji biologických zbraní (spolupracuje s válečnými zločinci, o které se sám postaral), se z nějakého důvodu hodil Gates ve formě platformy, která umožňuje sjednotit úsilí amerických skupin zaměřených právě na NIH (a jedná se o velmi mocné skupiny) s neméně mocnými japonskými skupinami. A to vše se evidentně začalo točit kolem tématu biologických zbraní, které je pro tuto americko-japonskou alianci obvyklé. A už od začátku se to točení stalo jaksi nepohodlným. Přitom ani ne tak velká japonská farmaceutická společnost jako skandál s úplatky prostřednictvím některých fondů.

Například v dubnu 2019 společnost Astellas, jedna ze šestnácti společností, které vytvořily tento Globální fond pro inovativní zdravotnické technologie (GHIT) ve spolupráci s japonskou vládou, zaplatila americkému ministerstvu spravedlnosti 125 milionů dolarů, aby zrušilo obvinění ze spiknutí s cílem poskytování provizí prostřednictvím fondů Medicare. A Medicare je národní program zdravotního pojištění ve Spojených státech pro lidi ve věku 65 let a starší a také pro mladší občany s určitými vážnými nemocemi. Možnosti tohoto Medicare jsou obrovské. https://www.wsj.com/articles/amgen-astellas-to-pay-125-million-to-settle-kickback-claims-11556210867

…je to ještě zajímavější, ta informace o odtajnění právě těchto dokumentů i ta skutečnost, že to právě Čína oceňuje…

2 komentáře

  1. O tom, jaká zvěrstva obecně dělali v průběhu 2. sv. války Němci, v naší zemi podvědomí stále zůstává. Protože se dnes v ČR vydává spousta knih o Hitlerovi (zřejmě nikoliv jako propagace nacismu ale pouze proto, abychom na něj stále vzpomínali), nevydávají se knihy, které by měl každý znát. Pokud se jedná o německou „kulturní vyspělost“ doporučuji každému zájemci přečíst si knihu lorda Russela z Liverpoolu (Edward Frederick Langley Russel), která zde byla vydána pod názvem „Pod bičem hákového kříže“.
    Němce však mnohonásobně překonávali sou „kulturní vyspělostí“ Japonci. O tom píše lord Russel ve své druhé knize, která u nás vyšla pod názvem „Rytíři bušidó“.
    Obě knihy se možná seženou v antikvariátech, ale lepší bude, když si je zájemci pouze půjčí. Informace od lorda Russela se nedají zapomenout. Každý, kdo si knihu přečte pochopí, proč se Čínané tak zajímají o historii zvláštní jednotky 731 japonské císařské armády. Její „výzkumy“ byly prováděny nejenom na Číňanech, ale i na zajatých příslušnících dalších národů, včetně evropských. Také není tajemství, že výsledky „výzkumů“ byly odvezeny i s některými autory do USA. Kvůli použití v Las Vegas to nebylo.

  2. Cenný konkurz do skutečné nepřepsané historie -informace/memento pro ty, kdo dnes odmítají/nevěří/zpochybňují rizika aktuálně probíhající biologické války na 5-té prioritě.
    Protivník se snaží diskreditovat alternativní zdroje varování provokačně imitační činností – záměrným šířením nesmyslů/dezinformací o vakcinaci viz. toto vlákno a diskuse pod ním: https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3439/anal%C3%BDza-zpr%C3%A1v-o-parazitech-a-oxidu-grafenu-v-o%C4%8Dkovac%C3%ADch-l%C3%A1tk%C3%A1ch-pfizer/post-32219#post-32219
    Pravda se skrývá a její šíření nedostává žádnou podporu (ani v mainstreamu, ani v kamuflované „alternativě“) a vyjde na světlo až po delší době. Pro přijetí principu předběžné opatrnosti by mělo lidem stačit (to je s vykřičníkem), že ti co tuto válku vyvolali a řídí, jsou přímými následovníky/potomky zločinců z WW2.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..