Zobrazit zdrojový obrázek

Nyní si řekneme, kdo je Rumsfeld a s kým je spojován.

Mimochodem, musím říci, že každá vrstva tohoto příběhu činí mé dojmy o budoucnosti stále více ponurými.

V letech 1977 až 1985, tedy celých osm let, byl Donald Rumsfeld generálním ředitelem, prezidentem a poté předsedou představenstva světově proslulé farmaceutické firmy ( zde máme přímé napojení na covid )  G. D. Searle & Co.

V roce 1985 tato v podstatě Rumsfeldská společnost, G. D. Searle & Co. byla koupena společností Monsanto, nejodpornější z farmaceutických nebo biotechnologických společností na světě. Předpokládá se, že se Rumsfeld obohatil na tomto pohlcení společnosti G. D. Searle & Co. společností Monsanto.

Takže on byl na čele Searla, pak – chňap! – Monsanto Searla snědl a už nebyl na čele. Ale pak se stalo něco jiného. Ale nejprve o Monsanto.

Monsanto, které kvůli koupi Searle vstoupilo s Rumsfeldem do specifického vztahu, o kterém se v takových případech říká, že nemá žádnou promlčecí lhůtu, je velmi specifická společnost. Je známá svým faktickým monopolem na produkci a prodej semen transgenních plodin. Ve Spojených státech Monsanto kontrolovalo přibližně 80% trhů s geneticky modifikovanou kukuřicí a transgenními sójovými boby.

Při tom se společnost Monsanto snažila nejen kontrolovat semena transgenních plodin, ale také dokázat, že je důležitým hráčem, pokud jde o semena běžných, takzvaných tradičních plodin. Globální data za rok 2017 ukazují, že Monsanto má největší podíl na globálním trhu s osivem, a to 34%, čili více než třetinu z prvních 20 společností. Na druhém místě je DuPont (E. I. du Pont de Nemours and Company) s 25%, Syngenta má méně než 9%, Bayer má o něco více než 5%.

Ale společnost Monsanto je známá svými transgenními kulturami. Mimochodem, v roce 2013 Monsanto oznámilo, že posílí svoji přítomnost na Ukrajině. A splnilo svůj příslib, pokud jde o zvýšení produkce kukuřičných semen na území tohoto státu. V roce 2015 se kontrola Monsanta nad ukrajinským trhem s kukuřičným osivem zvýšila z 20% na 30%.

Opakuji, Monsanto je podle některých hodnocení nejhorší a nejnenáviděnější společností na světě. V tomto nemá konkurenci. Podle průzkumů veřejného mínění je nenáviděna více než americký Federální rezervní systém, Halliburton (Cheney), McDonald’s a další nejodpornější společnosti. Všechny jsou nenáviděny, ale Monsanto víc než ostatní. Už proběhlo několik celosvětových akcí „Zastavte Monsanto“ a „Stop Monsanto“. https://www.ibtimes.com/monsanto-named-2013s-most-evil-corporation-new-poll-1300217

Monsanto je známé nejen pro semena, z nichž vyraší zítřejší rostlina zvaná „nekonečná nemoc lidstva“, proti níž budou nekonečně bojovat farmaceutické společnosti, včetně Monsanta. Monsanto je také známé z vietnamské války, během níž americké jednotky rozprašovaly na vietnamské obyvatelstvo jedovatou směs, která byla tak jedovatá, že působila také na americké vojáky vstupující do džungle. Tato směs se jmenovala Agent Orange. Vyráběla jí společnost Monsanto. Západní média tvrdí, že i čtyřicet let po skončení války způsobuje Agent Orange genetické mutace u vietnamských dětí. Osobně jsem viděl výsledky těchto mutací během cesty po Vietnamu.

Společnost G. D. Searle & Co. pohlcená společností Monsanto je známá tím, že dokázala prodat velké množství velmi škodlivých nitroděložních tělísek.

Monsanto je také známé jako lídr v znečištění dioxiny.

Je také známo, že společnost Monsanto byla stíhána kvůli tomu, že látka, kterou vyrábí, alachlor, způsobuje otravu, bolesti hlavy a další závažné negativní reakce.

Monsanto je také známé v souvislosti s vypouštěním odpadu do amerických řek.

Hodiny mohu vyjmenovávat zaznamenané zločiny společnosti Monsanto a také to, jak přesně fungovala tato společnost v Rusku. Asi  málokdo si myslí, že společnost Monsanto na našem území nepůsobí.

V souvislosti s Monsanto se odehrálo mnoho skandálů. A já se nemůžu zabývat všemi. Protože všechny ostatní blednou před Agent Orange, dioxiny atd.

A teď to hlavní. V roce 2010 získal Bill Gates 500 000 akcií společnosti Monsanto. A tady se ptám: pokud chce člověk z nějakého důvodu propagovat sebe jako dobrodince celého světa, zachránce atd., tzn. být světlý a dobrosrdečný, proč získává akcie jedné z nejodpornějších společnosti v takovém množství? Ani ne jedné z nejodpornějších, ale přímo nejodpornější. Proč se s ní tak spojuje? Jde přece o velmi zřejmé spojení.

Výroba problematických vakcín – která má brzy začít – se prolíná s výrobou problematických geneticky modifikovaných produktů. Je to jako když „jede sanitka – sama řeže, sama drtí, sama pomůže.“ ( Ťorkin: Na onom světě, pozn. překladatele )

Takové společnosti prodal pan Rumsfeld v roce 1985 společnost G. D. Searle & Co., které dříve šéfoval v letech 1977 až 1985. Akcie takové společnosti koupil Gates.

To není banditismus, to je ultra banditismus. A přitom takový, který si uvědomuje velmi mnoho lidí.

Že by se Rumsfeld jen jednou uskromnil na nějakém  farmaceutiku, a tím to skončilo? Odešel do politiky, pak ještě někam … Ne!

V letech 1997 až 2001 byl Rumsfeld předsedou správní rady Gilead Sciences, která je známá i vývojem léčivého přípravku Oseltamivir, který se používá k léčbě ptačí chřipky.

Někdy mi říkají: „Co si to tam vymýšlíte“ … Co si vymýšlím? Copak já jsem si vymyslel, že se Rumsfeld určitou dobu zabýval farmaceutikou? Je to napsáno v jeho oficiální biografii. Každý to ví.

Společnost, kterou Rumsfeld v tomto období řídil, než se stal ministrem obrany a mluvil o transformační události, byla známá právě tímto preparátem, oseltamivir, používaným k léčbě ptačí chřipky.

Poté, co se kolem ptačí chřipky roztočila extáze, podobně jako u covidu, aktiva Rumsfelda a společnosti prudce vzrostla. Aby však mohla vzlétnout, byla nutná extáze. A extázi roztáčel Ferguson a další. To je zákon burzovní hry. Koho to extrémně zajímá, může si přečíst nádherné dílo Jacka Londona „The Townsite of Tra-Lee“. 

Večer 31. ledna 2020 vydala společnost Gilead Sciences prohlášení, že (citát) „Společnost Gilead spolupracuje se zdravotnickými orgány v Číně na provedení randomizované kontrolované studie s cílem určit, zda lze remdesivir bezpečně a účinně použít k léčbě 2019-nCoV. Zrychlujeme také příslušné laboratorní testy remdesiviru proti 2019-nCoV. “ https://www.gilead.com/news-and-press/company-statements/gilead-sciences-statement-on-the-company-ongoing-response-to-the-2019-new-coronavirus

Po tomto oznámení akcie společnosti Gilead Sciences okamžitě vyskočily o 14%.

Krátká zpráva. Antivirový lék remdesivir existoval před covidem-19. Není to vakcína v tom smyslu, že nepodporuje rozvoj imunity, funguje místo imunity. S nástupem epidemie Gilead Sciences navrhoval všem otestovat jejich preparát jako lék na koronavirus. Testy prokázaly, že tento lék zkracuje dobu léčby. Úmrtnost to však nijak neovlivňuje, na rozdíl od hormonu nalezeného Brity. Americký úřad pro kontrolu potravin a léčiv však na základě klinických testů preparátu prováděných Národními zdravotními ústavy (NIH) urychlil mimořádné schválení remdesiviru (zakázal testy hydroxychlorochinu), aby se stal remdesivir povinný při léčbě středních a závažných případů.

Jak vidíme, Rumsfeld skutečně není jen reprezentativním neokonem, který trvá na potřebě transformační události, která umožní uvrhnout svět do hrůzy a pomocí které dosáhne USA v 21. století zvláštní postavení. Je také šéfem farmaceutických společností, které se musí zapojit do  obohacení vytvořením transformační události.

Přidejte k tomu spojení Rumsfelda s  odpornou společností Monsanto, které prodal svou společnost G. D. Searle & Co ( když to takto prodají, zůstanou „uvnitř“ ). A  spojení Monsanta s Gatesem.

Nezpochybnitelnost všech těchto vazeb vyžaduje věnovat naši pozornost farmaceutickým a biotechnologickým společnostem, ke kterým měl vztah pan Rumsfeld.

Neokon Rumsfeld tedy zahájil svou farmaceutickou kariéru, která se hladce změnila v politickou kariéru, ve společnosti G. D. Searle & Co. A poté vstoupil do jakéhosi vztahu se společností Monsanto a prodal jí společnost G. D. Searle & Co., kterou řídil.

Specializací společnosti Monsanto je agrochemie a biotechnologie pro zemědělství.

Společnost Monsanto byla založena v roce 1901.

A v roce 2018 ji získala společnost Bayer. Zapamatujte si Bayer.

Zakladatelem společnosti Monsanto byl jistý John Francis Queeny, který začal podnikat doslova od nuly ( miluji tyto varianty ) a zemřel v roce 1933. Společnost byla pojmenována po manželce Queenyho – po Olze Monsanto.

Na dílo Queenyho staršího navázal jeho syn Queeny mladší, Edgar Monsanto Queeny. Edgar Monsanto Queeny řídil společnost Monsanto od roku 1928 s mandátem od svého otce. Pod jeho vedením se společnost změnila na obrovský podnik s globální působností. A její aktiva vzrostla z 12 na 857 milionů dolarů. Edgar Queeny mladší zemřel v roce 1968 a byl pohřben vedle svého otce Johna Queeny.

V roce 1936 ( tedy za Queeny mladšího ), Monsanto získalo  společnost Thomas and Hochwalt Laboratories. Bylo to spojeno s tím, že společnost Monsanto se zajímala o vývoj Charlese Allena Thomase a jeho kolegyně Carol Hochwaldové.

Charles Allen Thomas

Tady čelíme víc než pouhým výkřikům o zlověstných intrikách Monsanta. Koneckonců, křičet mohou i konkurenti. Ne, čelíme aspektům činností společnosti Monsanto, které jsou velmi vzdálené od agrochemie a biotechnologie, stejně jako od farmaceutik. Velmi důležitým pro pochopení toho, co je Monsanto zač a co přesně se děje s covidem.

Jde o to, že Charles Allen Thomas nebyl jen slavným chemikem a obchodníkem. Byl také docela důležitou, téměř klíčovou postavou projektu Manhattan, ke kterému se připojil v roce 1943, kdy byl ředitelem Ústředního výzkumného oddělení Monsanto. Monsanto tedy není spojováno pouze s GMO a nejen s Gatesem. Je spojeno s vytvořením americké atomové bomby.

Poté, co společnost Monsanto získala společnost Charlese Allena Thomase, se tentýž Thomas stal jedním z pracovníků společnosti Monsanto. A udělal v Monsanto fenomenální kariéru. Byl v čele Monsanta, nejprve se stal jejím prezidentem v roce 1950, poté působil jako předseda představenstva v letech 1960 až 1965. Monsanto je tedy s Thomasem hodně spojena.

Sám Thomas v letech 1943 až 1945 koordinoval v rámci projektu Manhattan vše, co souviselo s čištěním a produkcí plutonia.

Thomas nebyl jedním z běžných účastníků tohoto projektu. Spolu se známým Robertem Oppenheimerem předsedal Manhattanskému projektu.

Později Thomas také dohlížel na vše, co souviselo s čištěním polonia ( před tím plutonia a nyní s poloniem ) a využitím polonia spolu s beryliem v rámci Daytonského projektu, který byl součástí projektu Manhattan a byl zaměřen na určitý, speciální typ jaderné zbraně, ve které bylo potřeba právě toto polonium. V Thomasově případě tedy neexistuje žádné „buď a nebo“ – buď biologie nebo vojensko-průmyslový komplex. A to platí nejen pro samotného Thomase.

Thomas odešel v roce 1970. Do této doby se tržby společnosti Monsanto, kterou vedl, zvýšily z 857 milionů na 1,9 miliardy dolarů.

Řízení společnosti Monsanto nebránilo tomu, aby se Thomas stal jedním ze zakladatelů a klíčovou postavou americké vojenské agentury DARPA ( Defense Advanced Research Projects Agency – Úřad pokročilých výzkumných projektů amerického ministerstva obrany ) zabývající se všemi novými technologiemi, včetně biologických zbraní.

Už jsem informoval, že v letech 1960 až 1970 vedlo právě Monsanto projekt Agent Orange, který je nechvalně proslulý z války ve Vietnamu a který vedl k masivním otravám, deformacím a ničení civilistů pomocí biologických nebo chemicko-biologických zbraní.

Nyní je stále jasnější, proč Monsanto mělo takové možnosti, pokud jde o vytváření amerických biologických zbraní. Je to všechno o Thomasovi a DARPA.

Mimochodem, existuje jakýsi „zákon Monsanto“ věnovaný problému exponenciálního růstu využívání biotechnologií. Podle tohoto zákona budeme všichni brzy jíst pouze geneticky modifikované produkty vytvořené pomocí různých monsantských produktů a budeme léčeni z důvodu konzumace těchto produktů léky vyráběnými Monsantem.

Spojení společnosti Monsanto s americkým vojensko-průmyslovým komplexem se neomezuje pouze na Thomasovu účast na výrobě atomové bomby a na výrobě Agent Orange. Monsanto je úzce spojeno s americkým vojensko-průmyslovým komplexem, a tedy se vším, co souvisí s americkými biologickými zbraněmi. Ale vojenský profil aktivit společnosti Monsanto se neomezuje jen na biologické zbraně. Například se společnost Monsanto  proslavila jako klíčový výrobce bílého fosforu používaného pro vojenské účely.

V roce 2015 se Monsanto pokusilo získat svého švýcarského konkurenta v oblasti agrobiotechnologií, společnost Syngenta. Ale tato dohoda se neuskutečnila.

Dále začaly poměrně nečitelné vícenásobné pohyby, prováděné při všech silných fúzích. Skončily tím, že společnost Bayer v září 2016 oznámila své přání koupit Monsanto za 65 miliard dolarů. https://www.handelsblatt.com/english/companies/monsanto-bayer-a-66-billion-takeover/23540852.html?ticket=ST-4449040-ebubsvCmaeBbmksWPXeg-ap4

Povolení k takovému nákupu bylo získáno v roce 2018. Dohoda byla dokončena 7. června 2018. https://media.bayer.com/baynews/baynews.nsf/id/Bayer-plans-closing-of-Monsanto-acquisition-on-June-7

Bayer je německá firma, kterou založili Friedrich Bayer a Johann Friedrich Weskott v roce 1863. Zpočátku byla známá výrobou syntetických barviv.

V roce 1899 začala společnost, která již získala divizi pro výrobu léků, vyrábět slavný Bayerův aspirin.

Zahraniční aktiva Bayeru byla zkonfiskována v rámci reparací po první světové válce. Aktiva Bayeru v USA přešla na společnost Sterling Drug, předchůdce společnosti Sterling Winthrop.

Vztah mezi Bayerem a tímto americkým farmaceutickým gigantem se v žádném případě neomezoval na sekundární postavení Bayeru. Přijde čas, kdy Bayer bude chtít koupit Sterling Winthrop. A dokonce bude schopen koupit část této společnosti. Ale pozoruhodnost Bayeru nespočívá v tomto.

Ale v tom, že v roce 1925 došlo ke sloučení šesti největších chemických společností v Německu, včetně společnosti Bayer. A toto sloučení šesti největších chemických společností v Německu dostalo zlověstné jméno: koncern IG Farbenindustrie.

Mimochodem, u vzniku IG Farbenindustrie byl jistý Karl Duisberg, který vedl Bayer na počátku 20. století. Na Duisberga zapůsobily koncerny, které viděl na služební cestě do Spojených států, a rozhodl se, že podobný koncern by měl vzniknout i v Německu.

Ale vytvořit IG Farbenindustrie  se podařilo až v roce 1925 sloučením společností Bayer, BASF a řady dalších chemických gigantů.

Do dozorčí rady IG Farbenindustrie se dostal ten Fritz Haber, který nejen vytvořil chemické zbraně ( existuje projekt Manhattan a tvůrci atomových zbraní, a chemické zbraně zase vytvořil Fritz Haber ),  ale jejich použití směřoval také do Ypres . Němci tam použili chlor jako jedovatou látku, která se díky své vysoké hustotě může koncentrovat nízko nad zemí. Chemický útok vedený Haberem zabil 5 000 francouzských vojáků a 15 000 francouzských vojáků mělo těžké popáleniny. Výroba této jedovaté látky byla organizována Haberem v podnicích společnosti BASF, s níž byl úzce spjat.

Později byla Haberovi udělena Nobelova cena „za syntézu amoniaku z jeho základních prvků“.

Takže Haber se stal členem dozorčí rady nového chemického gigantu IG Farbenindustrie a Duisberg se stal předsedou IG Farbenindustrie. A tento post zastával v letech 1925 až 1935.

Bayer se stal součástí IG Farbenindustrie a aktivně se účastnil zvěrstev IG Farbenindustrie, když se zabýval výrobou plynu Zyklon-B, jímž byli vězni zabíjeni v plynových komorách, a když využíval otrockou práci vězňů koncentračních táborů a experimentů na lidech ( a zde byl Bayer lídrem uvnitř IG Farbenindustrie ). Včetně žen židovského původu, do kterých cpali určité hormonálními látky.

Zobrazit zdrojový obrázek

Po válce byl IG Farbenindustrie rozdělen. A Bayer, který se vydělil ze společnosti, se stal opět nezávislým podnikem.

Předsedou dozorčí rady společnosti Bayer se v roce 1956  stal Fritz ter Meer, který byl norimberským tribunálem odsouzen k 7 letům vězení, ale byl předčasně propuštěn počátkem roku 1950.

Dále se společnost Bayer začala rychle rozvíjet.

Bayer dlouhodobě pracuje v Rusku.

Obrat  společnosti v roce 2018 činil 39,6 miliard eur. Čistý zisk – 1,7 miliardy eur.

Od roku 2006, kdy společnost Bayer převzala společnost Schering AG, došlo k výraznému posílení farmaceutické části společnosti Bayer. Jednalo se o největší převzetí v historii Bayeru v té době.

Existuje kniha Diarmunda Jeffriese s názvem Aspirin: Příběh zázračného léku. Popisuje se zde, jak právě Bayer zvlášť financoval experimenty nacisty Josepha Mengeleho, který byl úzce spojen se společností IG Farbenindustrie. A to s částí, kterou lze oprávněně nazvat „Bayerovskou“. https://ru.scribd.com/book/250021261/Aspirin-The-Extraordinary-Story-of-a-Wonder-Drug

Jeffries trvá na tom, že právě Fritz ter Meer byl hlavním spolupachatelem doktora Mengeleho. Že Fritz ter Meer se zabýval nejrůznějšími experimenty na vězních. Včetně experimentů, které umožnily testovat různé typy biologických a psychotropních zbraní. Tyto experimenty byly prováděny v Osvětimi. Nebo přesněji v samostatném táboře Auschwitz III Monowitz, který nacisté nazývali – víte jak? Bayerovským. Právě v Monowitzu probíhaly obzvláště zvěrské experimenty s testováním biologických zbraní ( ty, které později šly z Německa do Fort Detrick; stejně tak japonsko-nacistické experimenty s vytvářením biologických zbraní šly z Japonska na stejné místo, do Fort Detrick. A  tam se vše spojilo ).

Ter Meer byl shledán vinným „podle článku 2 za loupež a zneužití cizího majetku, podle článku 3 za využití otrocké práce a za masové vraždění“.

Ter Meer, který si odpykával trest podle norimberského tribunálu, byl však předčasně propuštěn, mimo jiné díky úsilí vysokého komisaře USA pro Německo Johna Jay McCloye. Fritz ter Meer, vinný z genocidy a zločinů proti lidskosti, se vrátil do práce v Bayeru, kde působil jako předseda více než 10 let, až do roku 1961.

Fritz ter Meer.jpg

McCloy je postava, která si zaslouží zvláštní pozornost. Byl prezidentem Světové banky a vysokým komisařem USA pro Německo, předsedou rockefellerovské banky Chase Manhattan  a předsedou Rady pro zahraniční vztahy. Byl jedním z nejznámějších poradců všech amerických prezidentů od Franklina Roosevelta po Ronalda Reagana. Ale ani hodnocení firmy Bayer a IG Farbenindustrie vcelku není účelem tohoto zkoumání. A tím víc si nemohu dovolit podrobné hodnocení McCloyovy osobnosti, ačkoli McCloy si takové hodnocení zaslouží.

Mohu jen říci, že nejen ter Meer, ale také mnoho titánů nacistického průmyslu odsouzených za válečné zločiny, včetně Friedricha Flicka, byli propuštěni v lednu r. 1951 americkým vysokým komisařem pro Německo Johnem McCloyem. Právním dokumentem, na základě kterého byli propuštěni, byl akt o milosti podepsaný McCloyem.

A v lednu 1951 McCloy v reakci na naléhavou žádost německého kancléře Konrada Adenauera oznámil, že Alfred Krupp a osm členů jeho správní rady, kteří byli odsouzeni spolu s ním, mají být propuštěni. Majetek Kruppa v hodnotě 45 milionů a jeho četné společnosti mu byly vráceny. A stál za tím zase McCloy.

John J. McCloy

Později, v květnu 1960, byl na základě rozhodnutí McCloye propuštěn na podmínku velmi zanícený krvavý vrah, velký esesák Martin Sandberger, který vedl masakry židů v pobaltských státech a byl odpovědný za zatčení židů v Itálii a jejich deportaci do Osvětimi.

Seznámím vás s řadou výslechů Martina Sandbergera, hlavního asistenta Waltera Schellenberga, přesvědčeného člena SS, nacisty, sadisty odpovědného za masakry civilistů. https://www.loc.gov/rr/frd/Military_Law/pdf/NT_war-criminals_Vol-IV.pdf

Takto Sandberger reaguje na obvinění ze zvěrstev v Estonsku.

-„Otázka: Celkový počet zajatých komunistů je asi 14 500; vidíte to?

-Odpověď: Ano, 14 500, ano.

-Otázka: Znamená to, že 1 000 bylo zastřeleno?

-Odpověď: Ano, pochopil jsem z dokumentu.

-Otázka:  Vy to víte. Vy o tom víte? Pamatujete si toto?

-Odpověď: Zpráva měla být předložena mně.

-Otázka:  Pak jste o tom alespoň věděl?

-Odpověď: Ano.

-Otázka:  Byl jste tehdy v Estonsku?

-Odpověď: Ano, ale nebyli zastřeleni na mou vlastní odpovědnost. Jsem zodpovědný pouze za 350.

-Otázka:  Vy odpovídáte za 350?

-Odpověď: Tak to já vidím. “

Cituji norimberský zápis. A podívejte se, jak  tento ničema odpovídá na otázky o zvěrstvech spáchaných na základě jeho nařízení ve městě Pskov.

-„Otázka: Shromáždili jste tyto lidi v táborech?

-Odpověď: Ano. Vydal jsem rozkaz.

-Otázka: Věděl jste, že v budoucnu mohou čekat jen smrt?

-Odpověď:  Doufal jsem, že Hitler příkaz odvolá nebo ho změní.

-Otázka: Věděl jste, že pravděpodobnost hraničící s jistotou spočívá v tom, že po shromáždění budou zastřeleni?

-Odpověď: Věděl jsem, že existuje taková možnost, ano.

-Otázka: Ve skutečnosti téměř jistota, že?

-Odpověď:  Bylo to pravděpodobné. “

Existují mnohem více srdcervoucí výslechy nacistických zločinců. Ale tyto výslechy jsou působivé i v případě, když ignorujete zvláštní okolnosti, které vedly k propuštění toho parchanta, který vydal takové svědectví. Ale právě tyto zvláštní okolnosti mě přiměly citovat Sandbergerovy výslechy. Faktem je, že McCloy trval na omilostnění Sandbergera a dalších, zejména proto, že na tom trval jistý Američan, William Langer, senátor ze Severní Dakoty.

Langer oddůvodňoval svůj postoj tím, že v Severní Dakotě je mnoho voličů německého původu a že soud s kýmkoli jiným než s nejvyššími nacisty je v rozporu s americkou právní tradicí a pomáhá komunismu.

Samotný Langer byl nejen proti vstupu USA do druhé světové války, ale také proti účasti USA v OSN.

Langer trval na tom, že američtí Němci nepodporují pronásledování lidí, jako je Sandberger. O zvláštním tlaku amerických Němců na Langera a Langera na McCloya, který vedl k propuštění i takové špíny jako Sandberger, stejně jako dalších, se píše v mnoha oficiálních amerických zdrojích.

Ale říká se také něco jiného. Že Sandbergerův otec byl manažerem jednoho ze závodů koncernu IG Farbenindustrie. A že pod vlivem autority otce Sandberger vstoupil do nacistické strany. Takže v příběhu o propuštění ter Meera i v příběhu o propuštění Sandbergera figuruje farmaceutický gigant Bayer, který se spojil se společností Monsanto, na jejímž základě zahájil Gates své farmaceutické záměry vedoucí ke covidu.

Elita IG Farbenindustrie, neboli elita společnosti Bayer, dokázala ovlivnit i senátora Williama Langera a prvního poválečného prezidenta Spolkové republiky Německo Theodora Heusse a další oficiální osobnosti. Konečné rozhodnutí však učinil McCloy. A on ho přijal, zdůrazňuji ještě jednou, podle oficiálních údajů, pod tlakem jakési „německé strany“ ve Spojených státech.

Tato strana ale podle oficiálních údajů trvala na propuštění jednoho z vedoucích činitelů koncernu IG Farbenindustrie Karla Kraucha, který vedl vojenské oddělení koncernu, generálního komisaře pro zvláštní záležitosti chemické výroby, oceněného Adolfem Hitlerem za vítězství na bojišti německého průmyslu, nositele řádu nacistického rytířského kříže za vojenské zásluhy, odsouzeného za válečné zločiny proti lidskosti, za účast na zastrašování, mučení a vraždění zotročených lidí.

Krauch si odpykával trest ve stejném vězení jako ter Meer, Sandberger a další. A stejně jako oni byl propuštěn na naléhavou žádost jakési americké „německé strany“. Poté se Karl Krauch stal nejprve členem představenstva společnosti IG – Nachfolgegesellschaft Chemische Werke Hüls AG a poté ředitelem společnosti Bunawerke Hüls GmbH.

Vedení IG Farbenindustrie je propuštěno z vězení, kde se nacházelo kvůli obvinění ze zvláště závažných nacistických zločinů. A přechází na místa nejvyššího vedení koncernů, vyrábějících biologické a jiné zbraně. A také léky, které vás ochrání před účinky těchto zbraní … Líbí se vám tento příběh? Určitou roli v něm, mimochodem, hraje ta samá elitní „německá strana“ Spojených států, která trvala na propuštění zmiňovaných lidí a vyvinula tlak na McCloye.

A jaké rodiny mimochodem patří do této vnitřní strany, která je již dlouho předmětem zájmu profesionálních historiků a politologů? Do této strany samozřejmě patří rodina Bushů, to je vše známé. Ale zahrnuje také rodinu Rumsfeldů.

Nyní se pokusme vidět celý obrázek.

Rumsfeld prodává farmaceutickou společnost G. D. Searle & Co. – komu? Nechvalně známé společnosti Monsanto, která se specializuje na výrobu geneticky modifikovaných produktů, které jsou pro lidstvo destruktivní, a na výrobu chemických a biologických zbraní pro americkou armádu a mírně řečeno na nekonvenční farmakologii.

Do společnosti Monsanto proniká Gates, jehož role v koronavirovém eposu  byla námi dostatečně podrobně probrána.

Monsanto kupuje společnost Bayer, o které jsme právě hovořili. A která, jak jsme se přesvědčili, byla jako druhá verze notoricky známé IG Farbenindustrie,  zachráněna díky zvláštním opatřením americké „německé strany“.

Do této americké „německé strany“ a současně do skupiny neokonzervativců usilujících o absolutní nadvládu Spojených států, patří pan Rumsfeld.

Tento Rumsfeld, jako jeden z neokonzervativců zrozených ze symbiózy specifického nacismu a trockismu, trvá na transformační události, která by měla změnit svět, aby se stal zcela novým a podřízeným Američanům. Američanům? A jakým Američanům? A kdo tady bude sloužícím a kdo se rozvine do plné síly v neonacistické odplatě?

A konečně, tentýž Rumsfeld se ne jednou plete do farmaceutiky. Také vystupuje jako vedoucí činitel farmaceutické společnosti Gilead Sciences. Tuto společnost řídí až do svého jmenování ministrem obrany USA.

To znamená, že minimálně je Rumsfeld ve světě velké farmacie jako doma. A vedle něj celá společnost – tito Hatchettové a tak dále. Je to jeho tlupa. To znamená, že on vystupuje jako tři postavy:

– je neokonzervativcem obhajujícím transformační událost;

– stará se o skupinu Hattcheta na ministerstvu obrany při organizaci transformační akce;

– je také zkušeným obchodníkem-farmaceutem. Navíc obchodníkem-farmaceutem účastnícím se biologické války.

Mimochodem, musím něco říct k jedné konkrétní záležitosti. Sovětské filmy o zpravodajských důstojnících lze vnímat různě. Jedná se o produkci pro širokou spotřebu, kanonickou, s dobrými herci, průměrnými zápletkami atd. Nejsem jimi nadšený, nepovažuji tyto filmy za vysoce umělecká díla. Ale tato produkce vznikla během sovětské éry. A tehdy tato produkce mohla být vytvořena pouze na základě striktního dokumentu umístěného na stůl scenáristy, který začal tuto striktnost upravovat a uvolňovat jmény, fakty a dalšími věcmi – něco obešel, možná dokonce něco přidal. Byl však založen na tvrdém zpravodajském dokumentu.

A „Mrtvá sezóna“ – sovětský film patřící k dílům takového klasického žánru, daleko od uměleckých cílů, a zároveň poctivý, určený pro širokou veřejnost – je jedním z filmů, které byly doslova natočeny podle dokumentů. O tom mluví velmi přesvědčivě  zpravodajský důstojník Abel. Ušlechtilý, pevný, profesionální člověk z té fantastické generace sovětských lidí, která se později ukázala být nahrazena všemi druhy mumlalů. A byli to lidé vážní, zodpovědní a tvrdí. Poslechněte si, co přesně říká Abel ve filmu „Mrtvá sezóna“ vyrobeném už v roce 1968 :

Byl jsem požádán, abych před tímto filmem řekl pár slov. Vystupuji v pro mě neobvyklé roli, protože lidé mé profese jsou zvyklí více poslouchat a méně mluvit. Ale téma tohoto filmu mě a mé soudruhy znepokojuje, a proto si myslím, že to ospravedlňuje některé odchylky od našich pravidel.

Pravděpodobně jste v novinách četli zprávy, které se v poslední době objevují poměrně často, že v některých kapitalistických státech probíhají experimenty s použitím bakteriologických a chemických prostředků hromadného ničení lidí. Ty nejnovější jsou obzvláště děsivé, protože ovlivňují psychiku lidí a ničí jejich nervový systém.

V anglickém městě Porton v kanadském Suffieldu existují laboratoře, které uchovávají původce nejstrašnějších epidemií, které kdy zasáhly lidstvo.

Během války jsem náhodou potkal Němce, lékaře, notorického nacistu, který cynicky prohlásil, že ve jménu zlepšení lidské rasy je nutné nemilosrdně zničit všechny podřadné lidi. Tyto šílené nápady nezemřely spolu s hitlerovským Německem. Ve Spojených státech amerických jsem se setkal s americkým důstojníkem z Fort Detrick a vojenské chemické laboratoře, která tam existuje, který vyjádřil stejné myšlenky.

Kdykoli tito lidé mají ve svých rukou takové hrozné prostředky hromadného ničení, vyvstává úkol: odhalit jejich plány. Odhalit, abyste se vyhnuli katastrofě.

Toto tedy odhalujeme při putování chodbami covidového zla – těmi chodbami, které nás okamžitě vedou k něčemu víc. I když i tohle není málo.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..