V Davosu se hodně hovořilo o potřebě nových identifikačních čísel kvůli ochraně dětí. Někteří předpokládali, že možná chtějí chránit děti před pedofily, ale nic takového. Na davoském fóru bylo velmi pečlivě, velmi pečlivě řečeno, že pedofilové mají také svá práva a že není třeba se tím nějak víc zabývat. Obecně je třeba říci, že na západě nyní zbývají tři tabu: sex s dětmi, incest a kanibalismus.
U pedofilie už prakticky otevřeli minimálně dvě okna Overtona. U incestu je otevřené jedno okno. Co se týče kanibalismu, ten se v Davosu neprobíral, ale hned po skončení fóra britský časopis New Scientist opublikoval 14. února tohoto roku článek s názvem: Nenastal čas pro mírnější postoj ke kanibalismu? Článek říká, že nové archeologické nálezy ukazují, že se staří lidé někdy navzájem jedli z lítosti. Opravdu nechápu. Takže je mi tě líto, sežeru tě? Ano, tento objev nám umožňuje přehodnotit naše názory na tuto problematiku. Zaprvé, fakt, že se starověcí lidé často zabývali kanibalismem, není novinkou. Skvělý sovětský vědec Poršněv, který vypracoval celou svou teorii o původu člověka a lidstva ji postavil na roli kanibalismu v tomto procesu. Proto jeho práce na toto téma vycházely až v devadesátých letech. A za druhé, dobrá, starověcí lidé se jedli navzájem. Takže bychom všechny tyto věci měli opakovat po nich?
Takže se dostáváme k heslu obnovení důvěry. Copak se děje, že tito arogantní lidé jako Schwab a další, kteří se vůbec nestarají o obyčejné lidi, mají náhle na srdci takovou starost o obnovení důvěry? Obnovení důvěry souvisí s tím, že za poslední dva roky je stále více vědců, politiků, dokonce i synovec Johna Kennedyho Robert Kennedy napsal knihu proti Faucimu, kteří aktivně kritizují ultra-globalisty a nevěří jim. Schwab tedy přišel s úkolem obnovení důvěry. Jakým způsobem to chce udělat? Mimochodem Ursula von der Leyen mluví o tom samém.
Tvrdí, že je nutné bojovat se zastánci konspiračních teorií a dezinformací a že tito lidé jsou horší než teroristé a že jsou to lidé, kteří mají psychické problémy. To znamená, že pokud pochybujete o Zelené agendě, pak máte psychické problémy. Pamatuji si, jak jsem asi před rokem a půl četl, že slavný švýcarský lékař byl poprvé zatčen jako terorista a byl zatčen několika desítkami příslušníků speciálních jednotek. Poté usoudili, že není terorista a nikomu nevadí, ale byl poslán do psychiatrické léčebny, kde mu bylo nařízeno brát léky, aby dál nemluvil „nesmysly“.
Schwab zvláště zdůraznil, že kritika očkování a těchto věcí je zcela nepřijatelná. Vše se točí kolem pandemické dohody, která je naplánována k podpisu na květen, a říkají, že pokud neuzavřeme pandemickou dohodu, bude těžké s touto nemocí, která přijde bůhví odkud, bojovat.

Ano, chci zdůraznit, abychom dali našim posluchačům dva trumfy. Nejprve, Andreji Iljiči, ve Francii, na legislativní úrovni, padlo rozhodnutí, zákon, že když já nebo vy budeme kritizovat módní nemoci, řekněme, že vakcíny nefungují, tak v prvním případě dají pokutu 15 000 eur nebo rok ve vězení. Pokud to uděláme znovu, dostaneme 3 roky vězení. Tohle je Francie! V Německu, jakmile začnete kritizovat tyto společnosti, paní von der Leyenovou, popř. samotnou myšlenku očkování, budete označeni za pravicového radikála a podle toho nyní paní ministryně Nancy Faeser dokončuje zákon, ve kterém jen na základě obvinění z pravicového radikalismu můžete být souzeni a uvězněni. Co to znamená? Budou s námi bojovat? A co bude dál, po třech letech? Zastřelí nás?
Ano, roli tu hrají dvě věci. Zaprvé je to strašení lidí a zadruhé, proti vakcínám MRNK už toho lékaři po celém světě napsali tolik. Ale schválně jsem se podíval na to, kdo z toho těží a je naprosto jasné, proč se takové zákony přijímají. Celý seznam uvádět nebudu. Například vakcína Astra Zeneca – 8% akcií Blackrock v čele s Larry Finkem, 6% investiční firma Wellington Management, 5% jedna z nejstarších investičních firem Capital Group Companies. Dále, Moderna, její ředitel Stéphane Bancel vlastní 9% akcií. Vidíme zde také korporaci Vanguard, ale nevíme jistě kolik akcií v Moderně vlastní. Ale opět je tu Blackrock se 4%.
A teď Pfizer. Mimochodem ředitel Albert Bourla, který sám není očkován. Vzpomínám si, jak ve svém rozhovoru, řekl, proč bych se měl nechat očkovat, když jsem zdravý. Nedávno přiznal, že dlouhou dobu zapíral, když byl tlačen ke zdi a tvrdil, že ve vakcíně nejsou nanočástice. Před dvěma měsíci přiznal, že nanočástice ve vakcíně jsou. I ve Pfizeru vidíme Blackrock – 8% i Vanguard – 8%.
To znamená, že na vakcinaci profitují největší světové korporace. Takže přirozeně budou stát za těmito věcmi, prostě budou bojovat na život a na smrt. Pandemická dohoda, kterou chtějí uzavřít v květnu 2024, znamená, že pokud bude uzavřena, tak jak jen WHO vyhlásí pandemii, prakticky to zbaví státy jejich suverenity. Budou muset poslechnout, co se jim nařídí.

Minulý víkend byly v Senegalu prezidentské volby a nečekaně vyhrál a stal se prezidentem mladý čtyřicetiletý Bassirou Diomaye Faye, chlapík z vězení. 4. dubna by měl nastoupit. A ten předchozí, Macky Sall, volal Macronovi a všude si stěžoval, že tyto volby přivedly nějakého nového člověka, který chce zničit všechny obchodní vztahy s velkými západními společnostmi, s Mezinárodním měnovým fondem a chce opustit západoafrickou měnu, která je řízena Evropskou centrální bankou. Co myslíte, zlikvidují ho nebo ne?
Já myslím, že ano. No pojďme se ještě vrátit k Pandemické dohodě s WHO. Uvedu pár jmen. Ale je zajímavé, že už nyní řeklo Slovensko a Estonsko, že tuto dohodu nepodepíší. Přičemž ani Slovensko ani Estonsko nejsou přáteli Ruska, obzvláště Estonsko. Ale je nutné říct, že takové rozhodnutí zaslouží obdiv, protože k tak malým státům se WHO a jejich kurátoři chovají jako mafie a představitele takových zemí prostě zabíjí. Podívejte se, vy se ptáte, jestli prezidenta Senegalu zabijí. Je to pravděpodobné. Vždyť v roce 2021 během necelého roku zemřeli prezidenti čtyř afrických zemí, kteří se odvážili jít proti požadavkům WHO a kteří odmítli vakcíny. Prezident Tanzánie John Magufuli, který otevřeně řekl, že WHO a MMF se dohodly s Facebook, Google a CIA a zorganizovali pandemii. 17. března 2021 byl zabit. Prezidentkou se stala Samia Suluhu Hassanová, který je přímo spřízněna s WHO. Prezident Burundi Pierre Nkurunziza, se postavil proti experimentálnímu očkování a vyhnal WHO ze země. Náhle zemřel 8. června 2020. Podle jedné verze na Covid, podle druhé na infarkt. Ministr zahraničních věcí Pobřeží slonoviny Youssouf Bakayoko kritizoval WHO. V roce 2021 se začal cítit nemocný. Bylo mu řečeno, aby se podrobil lékařskému vyšetření v Paříži, kde byl umístěn v americké nemocnici, jeho zdravotní stav se náhle zhoršil, byl převezen do Freiburgu v Německu a tam zemřel. Předseda vlády Svazijska Ambrose Dlamini, další kritik, WHO, zemřel 13. prosince 2020 ve věku 52 let Jižní Africe. To bylo v Africe. Teď Haiti.
7. července 2021, ve věku 53 let, byl prezident Haiti Jovenel Moïse zastřelen skupinou zabijáků. Ještě před smrtí, raněného, ho mučili. Čím se provinil? Zaprvé, vystupoval proti WHO a vakcinci. Zadruhé, a to je mnohem důležitější, tvrdil, že má v rukách důkazy o vzájemných obchodech CIA, fondu Clintona a Epsteina. Takže když se ptáte, jestli prezidenta Senegalu mohou zlikvidovat, tak samozřejmě, protože Senegal je malá země. Takže to jsou čtyři příběhy a takové náhody se nedějí.
Ale to jsou malé země. Pamatuji si, že když byla covidmánie, dvě země se v tom odmítly účastnit. Pomlouvali je, ale nepomohlo to. Bylo to Švédsko a Bělorusko. K Lukašenkovi přijel dokonce Borell a sliboval mu 60 miliónů dolarů, aby zavedl všechna opatření a v žádném případě nepořádal přehlídku 9. května. Ale Lukašenko ho vesele poslal do pekla. To byla poslední kapka. V létě toho roku se pokusili Lukašenka svrhnout, ale Bělorusko není Burundi nebo Pobřeží slonoviny, takže se jim to nepodařilo.

Andreji Iljiči, podívejme se do budoucnosti. Dva ostrůvky soudnosti – Švédsko, i když Švédsko ve mne vyvolává pochybnosti ohledně zdravého rozumu.
Promiň, přeruším tě, já vím proč si to Švédové mohli dovolit říct. Faktem je, že dvě švédské rodiny zaujímají velmi vysoké místo ve světové elitě a nikdo je nebude trestat. Jsou to Wallenbergové a švédská královská rodina, která patří do svazu severských šlechtických rodů. Nikdy nezapomenu, Bushovu rodinu plácli přes prsty, když se rozhodli zabrzdit Kofi Annana. Velmi rychle jim objasnili, že na Kofiho Annana nemají, protože se oženil s ženou z rodu Wallenbergů, který patří do první padesátky rodin, kdežto Bushovi jsou až ve třetí stovce. Takže jim bylo řečeno, jděte domů a šoupejte nohama.

Výborně, to jsem chtěl slyšet. Co se týče Wallenbergů, naprosto souhlasím. Je to jedna z nejstarších rodin a Švédsko je jejich, no řekněme garáž. Podívejte se, o těchto dvou zemích známe, ale zopakuji to – zdá se mi, že Švédsko svým vstupem do NATO, spálením Koránu, mezietnickým sporem, růstem kriminality, zdá se, že situace je nejistá. Bělorusko. Dobře, víme, že je to ostrov takového racionálního bytí. Mluvil jste o Slovensku, tam je Fico a o Estonsku To mne velmi překvapuje.
Ano, samozřejmě, i já jsem překvapen. Překvapilo mě to, protože Estonsko, to je Jawohl a zum Befehl.

A Ruská federace? Jaké si myslíte, že má Ruská federace plány?
Víte, když vezmete v úvahu skutečnost, že 3. února bylo zveřejněno Mišustinovo rozhodnutí, které učinil 20. ledna, aby v Ruské federaci pozastavil MKN-11. MKN-11 je mezinárodní klasifikátor nemocí. Nyní je v platnosti MKB-10 a před rokem všichni říkali, že v Rusku bude přijat MKN-11 i když už běžela SVO atd. Takže jaký je rozdíl mezi MKN-11 a MKN-10? Tři věci: oficiální povolení ke změně pohlaví nebo úplné odřeknutí se pohlaví chemickou nebo fyzickou kastrací. De facto legalizace pedofilie a spousta dalších věcí. Mišustin to pozastavil, i když na můj vkus bylo nutné to vůbec nepozastavovat, ale rovnou odmítnout a vystoupit z WHO. Mimochodem, z WHO je mnohem snazší vystoupit než z MMF a WTO. Z WHO lze vystoupit velmi snadno. Ale samotný fakt, že MKN-11 je pozastaven a že LGBT je u nás uznáno jako extremistické hnutí, to ve mně vyvolává jistou optimistickou náladu.

Druhá část

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..