Andreji Iljiči, zdá se mi, že tady můžeme udělat tečku. Chtěli znovu získat naši pozornost a důvěru. No ale já, promiňte, mám pár detailů z globálního hlediska, kterých jsem si všiml v našem životě. Například klasický Schwabův student, německý ministr hospodářství a ochrany životního prostředí Habeck, se po fóru v Davosu chystá spustit projekt na vtláčení CO2 do zemské kůry. A chce to dělat za naše peníze, z našich daní. To je úžasný projekt: brát peníze a údajně vtlačovat plyn pod zemskou kůru.
V Německu minulý týden zveřejněna tajná dokumentace o tom, jak se vláda během pandemie rozhodovala. Z dokumentů vyplývá, že tehdejší rozhodnutí nebyla založena na fundamentálních vědeckých poznatcích, ale pouze na momentálních a zištných úvahách. Vzpomeňme si, kolik peněz se na tento projekt vytisklo a jak tyto peníze byly vyhozeny do světa.
A poslední – marihuana. Od druhého čtvrtletí roku 2024 je v Německu zcela legalizované užívání lehkých drog. Myslím, že ty ostatní jsou na spadnutí. Co z toho plyne? Tyto loutky, Schwabovi studenti, kteří jeho knihy nejspíš ani nečtou (protože si neumím představit, že by Sunak, Baerbocková nebo někdo jiný četli knihy), plní jeden jako druhý program, který je jim shora předkládán.

Myslím, že máte pravdu, zejména ohledně Baerbockové. Myslím, že přestala číst knihy už na základní škole, protože když řekla, že Putin se musí otočit o 360 stupňů, tak to byla třída!
Naprosto přesně jste řekl, že tohle se chystají udělat na úkor daňových poplatníků. Ani se s tím neskrývají. Například Christine Lagardeová, kterou mimochodem v minulosti s obtížemi uchránili před vězením za velké finanční machinace, řekla, že Zelený přechod prý bude vyžadovat 75 miliard dolarů ročně. V diskusi zaznělo, že dosažení uhlíkové neutrality do roku 2045 bude stát celkem 130 miliard eur. A další ultra-globalista, ministr financí Saúdské Arábie, Muhammad Al-Jadaan, přímo říká, že klimatický přechod není možný bez globálně koordinovaných daní na emise uhlíku. Prostě potřebují daně. A oni to moc dobře chápou.
A vůbec se vyznamenal váš švýcarský bankéř Keller, který prohlásil, že je nutné přestat pít kávu, protože produkce jedné tuny kávy uvolní do ovzduší 15-20 tun CO2. Takže s kávou je konec. Ale oni se tam domluvili na mnohem zajímavějších věcech, a to nejen ohledně kávy.
Ursula von der Leyenová, další korupčnice, prohlásila, že maso, mléko a vejce jsou velmi škodlivé potraviny a je nutné s nimi skoncovat. Mehta – struktura spojená se zemědělstvím… Ne, ne se zemědělstvím, s anti-zemědělstvím. Ta prohlásila, že zemědělství je eko-cidní. A je velmi zajímavé, že po Davosu se Gates a Ursula von der Leyenová, jako liška Alice a kocour Basilio ze Zlatého klíče, vydali do Itálie. Jejich prvním úkolem bylo, že se snažili přesvědčit Meloniovou, aby zařídila umlčení kritiky globalismu. V italských médiích totiž probíhá hrozná kritika globalismu, a to i na federálních kanálech. A oni chtěli, aby s tím Meloniová pomohla. A pak se vydali do provincie Emilia-Romagna, které velí jejich člověk, a tam Ursula von der Leyenová… Pamatujete, jak liška Alice a kocour Basilio říkali Pinocchiovi, že je nutné zakopat zlaťáky na Poli zázraků v zemi bláznů? A Pole zázraků byla smetiště, kde vyrostl strom se zlatými dukáty. Tak oni nabízejí sumu – pro začátek 1500 eur, každému, kdo prohlásí, že se nebude věnovat zemědělství. Takže oni dávají peníze, aby zlikvidovali zemědělství. Proč? Aby pak nikdo nemohl zajistit sobě samému potravu. Aby se tím zabývaly velké agroholdingy. To je řízení světa pomocí hladu, potravin atd.
Proto není náhoda, že Christine Andersonová, sama poslankyně Evropského parlamentu, prohlásila o Evropské unii a strukturách typu Davosu: „V tuto chvíli je vláda Evropské unie vládou světových nenávistníků k lidem.“ Začínají chápat, že lidé už jim to nedovolí, že už je nemohou obelhávat a nutit je věřit, že je nutné okamžitě zachránit planetu, bojovat proti změnám klimatu atd.

Andreji Iljiči: No, to je zajímavé, podívejte se… Italské sdělovací prostředky někdo vlastní. Já předpokládám, že dříve to byl Berlusconi. Takže v Itálii existují lidé, kteří se snaží kritizovat globalisty. No, víte, já to dělám taky. Samozřejmě na skromné úrovni. Protože když čtu o takových plánech, jako je vybíjení krav v Irsku, protože produkují neuvěřitelné množství metanu a znečišťují svými exkrementy podzemní vody… Nebo Andreji Iljiči, skupina australských vědců vyslovila tezi, že je teď nutné chovat pytony, hady pytony, protože, promiňte za výraz, žerou zbytečné hlodavce a produkují dietní maso. Andreji Iljiči, …poslouchejte, tohle se tiskne v takzvaných vědeckých tiskových zprávách. Co si myslíte, kdo se snaží postavit proti tomuto šílenství?
Určitá část světové elity, která tlačila na organizátory pandemie na konci roku 2021 a oni s tím hned přestali. O něco později se k tomuto tématu vrátím, aby to bylo názornější.
Podívejte se, kromě toho, že tito lidé vystupují proti masu, mléku a vejcům… Takže Rafaela Canal, italská novinářka, v restauraci, kde se stravovala celá tato elita, se zeptala majitele, jaká vegetariánská jídla tam mají. On řekl, že vegetariánská jídla tam nemají, protože tam žádní vegetariáni mezi účastníky nejsou. Takže bojují proti emisím CO2, ale ta samá Rafaela Rigoni sledovala osobní auto Klause Schwaba, ve kterém seděl jeho řidič, zatímco Schwab zasedal v Davosu, a zeptala se, proč pořád běží motor. A on řekl, že pan Schwab nedovoluje vypnout motor, aby bylo teplo, až se vrátí a sedne si. To znamená, že ve skutečnosti jsou všechny jejich návrhy určeny pro 90-95 % populace, ale ne pro ně, ne pro 5-7 horních procent. My jsme o tom spolu mluvili, vyprávěl jsem vám o tom, že v roce 2018 se v Santa Fe konala uzavřená konference, kde se analyzovaly scénáře budoucnosti, a jako jeden z takových scénářů, který se účastníkům líbil, se nazýval „antropologický přechod“, kdy 90 % lidí zemře a 10 % bude žít v ráji. A to je to, k čemu se blížíme. A proto je důležité, abychom se probudili a začali se bránit.
Takže tato věc se nazývala antropologický přechod. Je to vytvoření společnosti, ve které se vyšší a nižší třídy liší jako dva biologické druhy. Lidé vyšší třídy žijí 120–140 let, krásně vypadají, netrpí nemocemi, jsou neočkovaní, žijí v ekologicky čisté zóně a tak dále.
Lidé nižší třídy se dožívají 40-60 let, jsou očkovaní, trpí nemocemi, jedí špatné jídlo. Mezi nižšími vrstvami jsou vyčleněni lidé v servisních skupinách specializovaných na zvláštní druhy práce. Když jsem to kdysi četl, okamžitě jsem si vzpomněl na tři romány. První román je Stroj času (eloiové a morlokové) od Herberta George Wellse. Druhý román je na západě méně známý. Je to román Ivana Jefremova – Hodina býka. Tento román byl mimochodem vyřazen ze sovětských knihoven na konci šedesátých let v důsledku memoranda, které Andropov napsal politbyru. Je v něm zobrazena planeta Tormans, kde jsou lidé rozděleni na dlouhověké a krátkověké. V dnešní době je velmi módní filmová adaptace románu Franka Herberta – Duna. Je to velmi slavný román, ale zajímavý je jeho méně známý román z roku 1973 – Hellstromův úl. Tam je následující zápletka: jisté tajné služby se zajímají o to, proč v určité oblasti mizí lidé a pošlou tam agenty. Ukázalo se, že jde o farmu, kde Hellstrom, který žije už více než sto let a pořád vypadá skvěle, provádí experiment, ve kterém žijí skupiny lidí jako v mraveništi. To znamená, že dělníci nemají téměř žádný mozek, jsou ovládáni feromony a řídí jeden druhého. Intelektuálové žijí velmi dlouho, ale nechodí, nosí je dělníci na speciálních nosítkách. Tohle je sen ultra-globalistů.
Teď o nemoci X, ke které řekl zajímavou myšlenku ruský specialista na biologické a chemické zbraně Nikulin. Je možná varianta, že nemoc X bude pouze krycí manévr k tomu, aby se zakrylo velké množství nenadálých úmrtí, ke kterým došlo v důsledku očkování proti Covidu. Je možné, že to bude provedeno tímto způsobem.
Další věc, o které se mluvilo, byla umělá inteligence, a tady Schwab vyjádřil úžasnou myšlenku. Teď ho budu citovat, to je třída, Schwab řekl, že umělá inteligence nás může zachránit před nutností voleb. Umělá inteligence nám okamžitě vysvětlí, kdo vyhraje a nebude se muset volit. Ocituji teď doslovně tuto pasáž, je to velmi zajímavé: „dnešní technologie a digitální technologie mají analytickou funkci. Nyní se posouvají k prognostickým funkcím, vidíme už první příklady. Dalším krokem by mohl být přechod na prognostickou funkci, preskriptivní režim, což znamená, že už nepotřebujete volby, protože můžete předvídat výsledek. Potom si řeknete, proč potřebujeme volby? Vždyť budete vědět, jaký bude výsledek.“ To znamená, že se bavíme o tom, že umělá inteligence zruší volby. Ale naprosto dobře chápeme, že umělou inteligenci programují lidé a ti se budou velmi chytře skrývat za umělou inteligencí. Budou říkat to ne my, to umělá inteligence.

První část

Třetí část

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..