16. Urobiť ľudí zodpovednými
za kvalitu ich riadiacej práce.
Kádrová politika.

KSZ ustanoví príslušným zákonom taký poriadok, pri ktorom riadiaci pracovník ľubovoľnej úrovne (hlava štátu, minister, riaditeľ, atď.) bude môcť byť okamžite odvolaný z funkcie, ak nezaisťuje náležitú kvalitu riadenia. To znamená, že nebude treba čakať do ukončenia jeho funkčného obdobia, na ktoré dostal mandát od ľudí. Ak je očividné, že riadiaci pracovník nezvláda svoje povinnosti, tak ho treba odvolať. Nástroj na meranie kvality riadiacej práce ľubovoľného manažéra bol daný v DVTR. Ukazovateľmi kvality riadenia na úrovni mesta, okresu, krajiny by mali byť: pôrodnosť, úmrtnosť, cena spotrebiteľského koša, mzdy, ceny tovarov a služieb, nezamestnanosť, atď. Ak sa zvyšuje pôrodnosť a znižuje úmrtnosť, mzdy rastú, ceny sa znižujú, tak to svedčí o dobrej kvalite riadenia. Ak je to celé naopak, tak kvalita riadenia je zlá.

V kádrovej politike sa treba riadiť nasledovným:

1. Okamžite začať prípravu nových riadiacich kádrov na základe Koncepcie spoločenskej bezpečnosti na špeciálnych kurzoch, a tiež na všetkých stredných a vysokých školách. Základy svetonázoru treba vštepovať v rodinách už od narodenia, a následne aj v predškolských zariadeniach.

2. Na vedúce pozície v štátnom aparáte menovať predovšetkým patriotov s Ľudským režimom psychiky, a nie so zvieracím, zombi či démonickým režimom psychiky.

3. Očistiť riadiaci aparát od agentúry zahraničných tajných služieb.

4. Vyhnať zo štátneho aparátu ľudí s dvojakým občianstvom a tých, čo si zašpinili ruky počas „perestrojky“ a „reforiem“.

5. Čo najrýchlejšie očistiť štátny aparát od ľudí, ktorí majú prepojenie na mafiánske klany.

6. Pri menovaní do riadiacich pozícií treba dať prednosť kádrom, ktoré si osvojili Koncepciu spoločenskej bezpečnosti.

7. Počas obdobia realizácie KSB do života sa základom riadiacich kádrov môžu stať dôstojníci všetkých „silových“ štruktúr a úradov (vrátane dôstojníkov v zálohe), ktorí zachovali vernosť prísahe, ktorú skladali svojmu ľudu a Vlasti, spolu s podnikateľmi, patriotmi Ruska, ktorí preukázali svoju praktickú spôsobilosť organizovať výrobu, akékoľvek dielo, chod firmy, a osvojili si KSB a riadia sa ňou.

V Rusku je potrebná výmena kádrov na všetkých úrovniach moci. Rezerva nových kádrov sa skrýva medzi mladými podnikateľmi malého a stredného biznisu, ktorí dokázali svoju spôsobilosť praktickou realizáciou svojich plánov. Otázka je len v tom, ako im odovzdať znalosti KSB. Tu je miesto, kam by členovia KSZ mali zamerať svoje hlavné úsilie pri formovaní budúceho riadiaceho korpusu.

17. Zabezpečiť prácu všetkým ľuďom

KSZ sa domôže toho, aby všetci práceschopní ľudia mali prácu. Nezamestnanosť nesmie existovať!

Tvrdenie demokratizátorov, že nezamestnanosť[1] zamestnancov stimuluje k usilovnej a kvalitnej práci, degraduje človeka na úroveň dobytka. Z učebnice dejepisu vieme, že „stimul“ bol v starom Ríme názov pre palicu s ostrou špičkou, ktorou pohonič bodal do zadku volov, čím ich „stimuloval“ k „činnosti“.

Človek nie je dobytok ani zviera. Motiváciou človeka ku kvalitnej práci by nemalo byť bodnutie „stimulom“ do zadku, ale pochopenie svojho poslania v živote. KSB takéto poznanie ľuďom ponúka.

Tvrdenie K. Marxa: „Peniaze sú odcudzenou podstatou práce a bytia“ je LŽIVÉ! On v slove „peniaze“ zmiešal rôzne pojmy.

Peniaze sú podstatou vytvorenou ľuďmi, a nie prevzatou z prírody.

Peniaze odcudzujú človeka od práce a bytia, pretože ukradnuté alebo bezprácne získané peniaze umožňujú nepracovať.

Peniaze odcudzujú prácu a bytie od človeka, pretože absencia peňazí stavia človeka:

  • mimo spoločnosť (t.j. mimo prácu v prípade nezamestnanosti);
  • mimo bytie (samovraždy alebo kriminálny spôsob života, ako následok nezamestnanosti a chýbajúcich peňazí).

18. Zlikvidovať príčinu zločinnosti

Človek sa kriminálnikom nerodí. Kriminálnikom ho robí to prostredie, tá spoločnosť, v ktorej vyrastá a je vychovávaný.

Kriminálnikmi volajú tých, ktorí porušujú zákony platné v spoločnosti. Pritom „zákony“ sú produktom ideologickej moci, ktorá je zasa produktom konceptuálnej moci:

  • buď mravnej (spravodlivej),
  • alebo nemravnej (nespravodlivej).

Iných koncepcií niet.

Zločinnosť je jav, ktorý vytvorila nemravná nespravodlivá koncepcia organizácie života. Globalizátori ľudstva zločinnosť potrebujú, pretože sa jedná o jeden z podsystémov riadenia ľudskej spoločnosti na Zemi. Aj tento podsystém obsahuje princíp riadenia „rozdeľuj a panuj“, keď:

  • jedni sú nútení porušovať „zákon“, aby nakŕmili svoje deti, alebo sú k porušovaniu zákona rafinovane vedení tým, že v nich cez skazenú „kultúru“ a „umenie“ pestujú túžbu po degradačno-parazitických potrebách.
  • druhí obetavo bojujú s touto stabilne podporovanou zločinnosťou, čím sa stávajú „večnými bojovníkmi v nekonečnom boji“, neraz prelievajúci svoju krv a obetujúci svoj život.
  • a tretí, zostávajúc v tieni, šikovne riadia celý tento proces vo svojich záujmoch.

Vyriešiť problém zločinnosti, ak sa naň dívame optikou existujúcej zákonnosti, nie je možné. Potrebujeme inú kategóriu, než je zákonnosť: skazenosť:

  • skazený = nemravný,
  • neskazený = mravný.

Tí, ktorí sa zasadzujú za „neochvejné dodržiavanie zákonnosti“ a za boj proti každej zločinnosti“ by mali pochopiť, že ľudia ako Kristus, Mohamed, Budha boli vo svojej dobe veľkými zločincami podľa platných zákonov spoločnosti, v ktorej žili. Ale boli aj (ako mnohí iní „zločinci“) skazení?

Dnes je skazenosť (nemravnosť) nespravodlivej koncepcie organizácie spoločnosti očividná. A práve ona (ako nositeľka skazeného typu kultúry) je prvopríčinou všetkých zločinov.

Treba bojovať nie so zločincami a každou zločinnosťou“ (to sú len následky), ale s príčinou, ktorá spôsobuje zločinnosť.

Zlikvidovať príčinu existencie zločinnosti je možné len nastolením na Zemi mravnej koncepcie organizácie života, koncepcie „K Božiemu kráľovstvu“. A to je cieľom KSZ.

Podrobnejšie je táto téma opísaná v prílohe „Tajné korene zločinnosti“.


[1] T. j. strach zo straty zamestnania. – pozn. prekl.

Pokračovanie nabudúce...

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..