Speciální operace OS RF na Ukrajině běží necelý týden a z propagandisticky líčené ukázky ruského „banditizmu“ začínají opadat mediální nátěry. Důvody oficiálně prezentované ruskou stranou – demilitarizace a denacifikace agresivního loutkového režimu v Kyjevě – stále platí a platit bude. Důkazů genocidy ze strany tohoto probuzeného ukrajinského benderovského patogenu vůči vlastním obyvatelům je dostatek. Ale průběh operace navozuje už nyní otázku – VÍME VŠECHNO? Zdá se, že tu jde, vedle nutnosti zastavit genocidu na Donbasu, o velmi vážný důvod, který vedl Putina k zásadnímu rozhodnutí JEDNAT.

V tandemu s kolegou Taurusem dáváme tímto příspěvkem k zamyšlení možnou odpověď na vyřčenou otázku. Vycházíme ze dvou zdrojů informací:

– překladu práce novináře Sergeje Filatova (redaktor časopisu Meždunarodnaja žizň)

– aktuálních svodek, které ke speciální operaci na Ukrajině uvádí bloggerka Vlabi (https://myslenkyocemkoli.blogspot.com/2022/02/co-se-deje-na-ukrajine-5.html)

Střízlivě jsme zhodnotili rozkaz prezidenta Putina ze dne 27.2. – uvést ruskou jadernou triádu do bojové pohotovosti. Rovněž tak zuřivou reakci zejména Anglosasů na zahájení ruské operace. Proč – když ji už několik týdnů ohlašovali? Něco se odehrálo jinak, než měli kurátoři kyjevských loutek připraveno?

1. února t. r. zaměstnanci americké ambasády v Kyjevě stáhli z oficiálních stránek diplomatické mise veškeré dokumenty o amerických biologických laboratořích nacházejících se na území Ukrajiny. Uvádí se také, že Spojené státy plánovaly otevřít další dvě podobná zařízení na Ukrajině v únoru 2022. Chtěli je umístit v Kyjevě a Oděse, nicméně…

Rozhodnutí Američanů „zakrýt stopy“ bylo provedeno ihned po zveřejnění v britském tisku. The Daily Expose zveřejnil článek pod názvem Je v konfliktu mezi Ukrajinou a Ruskem více, než se na první pohled zdá? https://dailyexpose.uk/2022/02/24/is-there-is-more-to-the-ukraine-russia-conflict/

  • „Je v ukrajinsko-ruském konfliktu víc, než se na první pohled zdá?“ Upozorňuje tam čtenáře na to, že během několika let si americká armáda na území Ukrajiny vytvořila síť biologických laboratoří a všechny jsou tajné. Navíc byla zveřejněna mapa rozmístění těchto laboratoří po celé zemi.

„Daily Expose“ poznamenává, že tyto informace odhalují konflikt na Ukrajině v novém světle – odtud se nad Ruskem rýsovala biologická hrozba, kterou vytvořili Američané se souhlasem kyjevských úřadů.

Již nyní je vidět, že mezi USA a Spojeným královstvím jsou nyní v řadě otázek viditelné neshody. Například Britové aktivně vystupovali proti dialogu mezi Moskvou a Washingtonem ve svém oblíbeném stylu zákulisních manévrů. Londýnské tajné služby však v tomto případě „rozluštěním“ konkrétní práce Američanů poskytují službu nejširšímu okruhu čtenářů po celém světě – odhalují tajné aktivity Pentagonu na ukrajinské půdě. Dělají to možná s tím vědomím, že sami nepohrdnou prováděním stejných biologických experimentů, například v nechvalně proslulé laboratoři Porton Down. Přesto nyní – právě včas – zveřejnili podrobnosti o rozmístění sítě amerických biologických laboratoří po celé Ukrajině.

The Daily Expose uvedl: „Dnes (24. února) kolem 7:00 britského času nyní smazané vlákno Clandestine (@WarClandestine) na Twitteru, jehož účet je nyní pozastaven, poskytlo zajímavý pohled na situaci na Ukrajině, který v korporátních společnostech neuvidíme.“ A pak – převyprávění samotných informací odstraněných z Twitteru:

„Zkontroloval jsem, zda mají USA biologické laboratoře na Ukrajině.“ Ukazuje se… ano. A v klasickém americkém stylu se prodávají jako „ochrana“: „Program snižování biohrozeb na Ukrajině“. Ale tato studie „nejnebezpečnějších virů na světě“ se odehrává na hranici s Ruskem.

(Existuje takový odkaz, který je již zablokován – uvádí Sergej Filatov):

Velvyslanectví USA na Ukrajině: Program snižování biohrozeb – to zní skoro lidumilně.

Filatov (i my) si shrneme pár souvislostí:

  • Takže studujeme nejsmrtelnější patogeny na světě na hranici s Ruskem. Je to „jen pro ochranu“.
  • Vláda USA potvrdila, že tam USA vybudovaly biolaboratoře.
  • Není to tak velký problém, že? – Špatně! Dodnes jsem to nevěděl, ale Rusko obviní USA, že na jeho hranicích vytváří „biologickou zbraň“.
  • Putin nadále nazývá akce svých jednotek na Ukrajině „zvláštní operací”. Říká, že chce zemi demilitarizovat a „denacifikovat“, ale ne ji okupovat. Co tím myslí? Na co vlastně míří? Ano – zaměřuje se na letiště a vojenská zařízení, ale pokud Putin skutečně věří, jak již několikrát veřejně prohlásil, že USA staví biologické zbraně na ruských hranicích, pak může být celá tato akce mnohem větší.
  • Potřebujeme reportéra, který by se zeptal Bidenovy administrativy: Co vědí o těchto amerických biolaboratořích na Ukrajině?
  • Zdá se, že Putin zamířil své útoky na Ukrajinu do míst, kde se nacházejí americké biologické laboratoře. 100% hledá podezřelou biologickou zbraň.“

Spolu s tímto textem – je tam také něco napsáno o Wu-chanu a zdrojích COVID- 19, ale zatím to není relevantní – autor zveřejňuje mapu s umístěním amerických biologických laboratoří po celé Ukrajině.

Všimněte si, že tento Angličan považuje Krym za území Ukrajiny, a proto ho maluje stejnou barvou. Speciálně na to upozorňujeme. Změnit cokoli v tomto dokumentu, například barevné schéma mapy, znamená zbavit ji pravosti. Viz vysvětlení k mapě. Jsou tam uvedena města, kde se tyto biolaboratoře Pentagonu nacházejí:

Oděsa, Vinnice, Užhorod, Lvov (tři), Kyjev (tři), Cherson, Ternopil, Luhansk a jedna poblíž Krymu.

Dodejme následující.

Jednak je známá informace, že americká armáda vytvořila desítky biolaboratoří kolem Ruska, a psali jsme o tom například v materiálu „Americké biologické experimenty u hranic Ruska “.
https://interaffairs.ru/news/show/20717
Proto jsou nové informace, které unikly přes Brity, důležité pro další studium této hrozby i pro její potlačení. Doufáme, že tato hrozba bude na ukrajinské půdě odstraněna.

Za druhé opakujeme, že velvyslanectví USA na Ukrajině okamžitě po tomto zveřejnění vymazalo ze svých webových stránek všechny odkazy na tyto laboratoře a jejich programy. To se také shodovalo se zahájením ruské vojenské operace na Ukrajině.

Za třetí, což je obzvláště zajímavé, samotní Britové se zabývají stejným biologickým výzkumem, takže přesměrování výhybek na Američany může být způsobeno tím, že existují otázky pro samotné ostrovany.

A nakonec, publikace tohoto druhu právě v britském tisku a Daily Expose je poměrně populární nezávislý investigativní deník, také naznačuje problémy ve vztazích mezi Londýnem a Washingtonem, což samo o sobě ukazuje na pevnost „atlantické solidarity”.

Každopádně na Ukrajině i v řadě postsovětských republik existují americké biologické laboratoře a je načase odhalit jejich tajemství.

Tolik Sergej Filatov.

Druhý zdroj je konkrétnější, co se aktuální situace týče.

Spojené státy se zabývaly vytvořením smrtícího viru v biolaboratoři v Charkově. 

Americké ministerstvo obrany pro snížení hrozeb (DTRA) na konci roku 2021 podepsalo tajnou dohodu s Ukrajinou o zahájení biologických experimentů v Charkovské oblasti na konci února 2022.

Odkaz na historii

Na území Ukrajiny v současnosti působí 16 amerických vojenských biologických laboratoří. O devíti z nich jsou alespoň nějaké informace, včetně adresy a území, kde instituce sídlí. O třech z nich ale nejsou žádné informace. Podle jednotlivých zpráv na internetu lze usoudit, že jeden biologický objekt se nachází v Kyjevě, další ve Lvově a třetí je umístěn v prostorech laboratoře Institutu experimentální a klinické veterinární medicíny v Charkově (Charkov, Pomerki okres, Pushkinskaya ul., 83). Právě v těchto městech byly vedle amerických misí k vidění speciální konvoje americké vojenské techniky převážející náklad v kontejnerech označených vysokou úrovní biologické ochrany.

O viru

Západní odborníci v oblasti technologie úpravy virového genomu v roce 2021 informovali, že Pentagon přivezl do Charkova vzorky nejnebezpečnějšího viru na světě – neštovic, které patří do skupiny patogenů IV.

Experimenty s tímto virem jsou celosvětově zakázány a pokus pracovat s tímto patogenem spadá pod mezinárodní právo OSN „Zločiny proti míru a lidskosti“.

Práce s virem variola, stejně jako jeho skladování, je povolena pouze na dvou místech na naší planetě – v SSC VB „Vector” (Novosibirsk, Rusko) a v Centru pro kontrolu a prevenci nemocí (Atlanta, Georgie).

Američané si však uvědomili, že nemá cenu vylepšovat viry a bakterie na svém území. Poté bylo rozhodnuto tajně převézt vzorky viru variola na Ukrajinu.

Při volbě laboratoře, ve které budou s virem experimentovat, Spojené státy vycházely z jednoduché logiky – blízkost Ruska a také dopravní dostupnost. Proto bylo vybráno město Charkov.

Začátkem ledna 2022 se do rukou ruské rozvědky dostala informace, že vojenští mikrobiologové Pentagonu z Charkovské bakteriologické laboratoře zaslali zprávu náčelníkovi Společného štábního výboru generálu Marku Milleymu s poznámkou, že se jim podařilo dosáhnout unikátní struktury genomu viru variola, který lze maskovat jako všem známý SARS-CoV-2 (koronavirus).

Popis připojený ke zprávě naznačuje, že výsledná modifikace viru je schopna infikovat lidské plíce a zanechávat v plicích jizvy. Úmrtnost je (80-85%). Pro srovnání, úmrtnost na ebolu, o které každý jistě již slyšel, je pouze 35–40 %.

Je důležité poznamenat, že od roku 1984 Spojené státy hledají jedinečný bojový virus s vysokým smrtícím potenciálem, který může způsobit nenapravitelné škody obyvatelstvu na nepřátelském území.

K tomuto programu Pentagonu uvádíme video (bez překladu)

Sledování této stopy se dlouhodobě věnuje bulharská novinářka Diljana Gajtandžijevová

Jak to souvisí s Ruskem? Soudě podle nedávných událostí (vojenská operace na ochranu obyvatel Donbasu) dostal Kreml nějaké informace o připravenosti USA použít tento virus proti Rusku. Zdržení v takové situaci by vedlo ke genocidě obyvatelstva Ruska.

Je důležité si uvědomit, že z Charkova do nejbližšího velkého města v Rusku – Bělgorodu – je pouhých 110 km (2 hodiny jízdy). Každý den projede oběma směry asi 450 aut.

I když vezmeme v úvahu inkubační dobu obvyklého viru variola, pak jeden člověk, ať už by to byl taxikář z Charkova, který denně vozí lidi na nádraží v Bělgorodu, nebo učitel, který chodí do školy, nakazil více než 10 lidí denně, a dále by nákaza vzrůstala geometrickou řadou.

Zkusme poskládat mozaiku:

1) Američané (asi sólově) realizují v pseudostátě Ukrajina, který sami řídí, vedle ekonomické kriminality (celá parta vedení Democratic party) i speciální program Pentagonu.

Je to za hranou mezinárodního práva, jde o vývoj extrémně smrtících biologických zbraní.

2) Podstatou výzkumu je virologie vysoce smrtících virů. Nabízí se pochopitelně spojnice s laboratořemi ve Wuchanu, rovněž sponzorovanými stejnou americkou partou. I jejich čínští kompradoři jsou známy –komsomolské křídlo KS Číny – protivník silového křídla Si Ťin-Pinga.

3) Rusko dalo na stůl Ultimátum 17.12. a rozběhla se zásadní globální strategická partie. USA v ní čelí výzvě k ústupu z pozice světového hegemona. Zda bylo Rusko už v prosinci k datu vynesení Ultimáta informováno svými tajnými službami o stavu amerických příprav biologického útoku na Rusko – zůstává otázkou.

4) USA nemá sílu zvládnout soupeře, jakým je nyní Rusko, které má o generaci vyspělejší zbraně. Takže USA protahovaly čas a hledaly efektivní východisko. No a našly ho v extrémně nebezpečné biologické zbrani – viru varioly.

5) V tomto scénáři mají Spojené státy pár výhod. Dvouletý celosvětový „úspěch“ COVID 19, který se může stát „krytím“ použití varioly vůči Rusku. I Sars-Cov-2 útočí na plíce a snadno by se tak variola mohla překrýt touto „novou, tentokrát však smrtící mutací Kovidu“.

6) Pentagon ve spolupráci se zpravodajci konstruuje „velké ukrajinské představení”. Jeho cílem je proxy válka Ukrajina-Rusko, a v ní především využití biologické zbraně VARIOLA přikryté Sars-Cov-2, na nějž si během dvou let Svět už zvykl. Náhlou smrtnost lze svést na nečekanou mutaci kovidu, na níž jsou právě Rusové hákliví. A za války se nějaké velké zkoumání provádět nebude. Jako vedlejší bonus tohoto biologického útoku by bylo nové kolo strachu před smrtící mutací a nové globální kolo vakcinace!

7) Putin má tyto informace a musí reagovat. Už nejde o ideální diplomatickou variantu vykonstruovaného konfliktu přes Minské dohody. Jde o čas a využití překvapení podle hesla „jesli draka neizbežna, nado biť pervym“. (Je-li boj nevyhnutelný, je nutné zaútočit jako první.)

8) Rusko uznalo LLR a DLR a zahájilo v rychlém sledu speciální vojenskou operaci, krytou „demilitarizací a denacifikací“ Ukrajiny, jejímž hlavním cílem je však neutralizace biologického nebezpečí obsazením všech amerických laboratoří na území Ukrajiny.

Operace je vedena tak, aby splnila právě tento cíl a je velmi důležité získat maximum důkazního materiálu. Proto taktika „vojenské chirurgie“.

9) Vyhlášením bojové pohotovosti jaderné triády Rusko oznámilo Spojeným státům (a malobritánii) válečný stav, zatím nevyhlášený, jen oznámený. Pokud zajistí dostatek dokumentace k této zločinecké práci protivníka, naplňuje se bod aplikace inovované obranné doktríny Ruska. Inovované, m. j. právě o ohrožení bezpečnosti biologickými zbraněmi. A i další inovace je zásadní: odvetný úder přešel na preventivní odvetný úder. Hyperzvukové zbraně mění odvetu na útok.

10) To, že Rusko předešlo protivníka o den nebo dva, potvrzují i svědectví kapitulujících ukrajinských vojáků, připravených k útoku na Donbas 24.- 25.2. Pokud se kauza Variola potvrdí, bude mít Velká Porota Reinera Fuelmicha práci se souzením dalšího globálního zločinu stejné party lidí, jaká stojí za rozpoutáním operace COVID 19.

36 komentářů


  1. Brífing o výsledkoch analýzy dokumentov týkajúcich sa vojenských biologických aktivít USA na Ukrajine (11. mája 2022)

    Брифинг по результатам анализа документов, касающихся военно-биологической деятельности США на территории Украины https://telegra.ph/Brifing-po-rezultatam-analiza-dokumentov-kasayushchihsya-voenno-biologicheskoj-deyatelnosti-SSHA-na-territorii-Ukrainy-05-11
    Dokumenty 🗂 https://disk.yandex.ru/d/EmmPxlSNBUtymw
    Snímky 📽 https://disk.yandex.ru/d/zyeRjvO0JMmNtA

  2. Mariupol pod ukrajinskou kontrolou, v spolupráci s americkým vojenským oddelením, bol použitý ako regionálne centrum pre zber a certifikáciu patogénu cholery. Vykonali sa v nom práce aj s patogénmi cholery, tularémie, antraxu – ale časť odberu veterinárneho laboratória v zhone nebola zničená – ruskí špecialisti odstránili 124 kmeňov.
    Ministerstvo obrany Ruskej federácie

    V roku 2020 došlo na Ukrajine k úmyselnej infekcii obyvateľov Slavyanoserbského okresu (LPR) tuberkulózou s vysokou odolnosťou – organizátori incidentu začali distribuovať medzi deti v obci Stepovoye bankovky infikované pôvodcom tuberkulózy.
    Ministerstva obrany Ruska

    bonus: Pfizer, Moderna, Merck, Gilead testujú lieky na Ukrajine aby mohli obísť medzinárodné bezpečnostné normy. V dôsledku toho západné spoločnosti vážne znižujú náklady na výskumné programy a získavajú významné konkurenčné výhody!

    Ministerstvo obrany Ruska

  3. Prebraté od Márie Zacharovovej

    Otvorené zdroje, ako aj dokumenty uniknuté na internete (vrátane wikileaks) poskytujú približnú predstavu o stupni zapojenia amerických politických elít do vojensko-biologickej činnosti na Ukrajine. Nižšie je uvedený pokus o chronologickú rekonštrukciu tejto účasti, ktorá nepredstiera, že je komplexná. V tomto skutočne diabolskom pláne je príliš veľa medzier, ktoré ešte musia byť vyplnené.

    1991 – Spustenie programu Nunn-Lugar v Spojených štátoch pre krajiny bývalého ZSSR s cieľom kontrolovať / eliminovať sovietske zbrane hromadného ničenia, vrátane biologických. Označenie Americkej federálnej agentúry pre znižovanie hrozieb (DTRA) za hlavného vykonávateľa programu.
    1993 – podpísanie Ukrajinsko-amerického paktu o predchádzaní šíreniu zbraní hromadného ničenia.
    2005 – podpísanie dodatkového protokolu k paktu medzi Ministerstvom zdravotníctva Ukrajiny a DTRA o prevencii šírenia technológií, patogénov a poznatkov, ktoré možno použiť pri vývoji biologických zbraní. Začiatok skutočného prechodu ukrajinského vojensko-biologického potenciálu do rúk amerických špecialistov.

    2000 – prepojenie veľkých spoločností americko-vojensko-priemyselného komplexu s vojensko-biologickými aktivitami na Ukrajine.
    2005-2014 – namiesto odstránenia vojensko-biologickej infraštruktúry, zmluvná spoločnosť DTRA Black & Veatch Special Projects stavia a vylepšuje 8 biologických laboratórnych zariadení na Ukrajine. Jedno z týchto zariadení, biolaboratórium v Odese, bolo sponzorované od roku 2011 na štúdium „patogénov, ktoré môžu byť použité pri bioteroristických útokoch“.

    2007 – založená Nathanom Wolfom z biomedicínskej spoločnosti Global Viral Forecasting Institute (neskôr Global Viral Viral). Zákonným cieľom je nekomerčná štúdia cezhraničných infekcií, a to aj v Číne.
    2009 – Rosemont Seneca Partners založil nevlastný syn bývalého amerického ministra zahraničných vecí Johna Kerryho Christophera Heinza a syna súčasného amerického prezidenta Joea Bidena Huntera Bidena.
    2014 – protiústavný prevrat na Ukrajine.
    2014 – Hunter Biden sa stal členom predstavenstva ukrajinskej energetickej spoločnosti Burisma Holdings
    2014 – Oddelenie od globálnej vírusovej metabioty, súkromnej obchodnej organizácie za účelom výskumu rizík pandémie. Zamestnanci spoločnosti Hunter Biden Seneca Partners Neil Callahan a John Delosch sú menovaní za členov predstavenstva metabioty. Začiatok financovania Global Viral a Metabiota ministerstvom obrany USA.
    Metabiota prejavuje záujem o Ukrajinu a vyzýva Huntera Bidena, aby „bránil kultúrnu a ekonomickú nezávislosť Ukrajiny od Ruska“.
    2014 – vymenovanie amerického občana Ulyana-Nadiya Suprun, potomka ukrajinských nacistov, na post úradujúceho ministra zdravotníctva Ukrajiny. Kvalitatívne rozšírenie programu spolupráce medzi ministerstvom obrany USA a Ministerstvom zdravotníctva Ukrajiny.
    2014 – Metabiota a Burisma Holdings začali spolupracovať na nemenovanom „vedeckom projekte na Ukrajine“.
    2014 – začiatok plnohodnotnej spolupráce medzi Metabiota, Global Viral a Black & Veatch Special Projects v programoch ministerstva obrany USA.
    2014-2016 – Implementácia zmlúv medzi Metabiotou a ministerstvom obrany USA, vrátane projektu vo výške 300 000 dolárov na Ukrajine.
    2016 – vypuknutie prasacej chrípky medzi vojakmi Ministerstva obrany Ukrajiny, ktorí strážili biologické laboratórium v Charkove. 20 mŕtvych.
    2016 – Vymenovanie bývalého námestníka ministra obrany E. Webera za vedúceho oddelenia globálnych partnerstiev metabioty.
    2016 – Zapojenie štruktúry zakladateľa Global Viral Nathana Wolfa – Nadácie EcoHealth Alliance Foundation – do štúdie koronavírusov prenášaných netopiermi vo výskumnom centre v laboratóriu vo Wu-chane (Čína).
    2016 – predĺženie zmluvy medzi DTRA a Ministerstvom zdravotníctva Ukrajiny v koordinácii s Ministerstvom obrany Ukrajiny.
    2019 – Vo Wu-chane sa začína celosvetová pandémia zmutovaného netopierieho koronavírusu COVID-19.
    24. februára 2022 – začiatok špeciálnej operácie Ozbrojených síl Ruskej federácie na Ukrajine.
    24.-25. februára 2022 – unáhlené zničenie kmeňov v biologických laboratóriách na Ukrajine.
    8. marca 2022 – Prejav námestníčky americkej ministerky zahraničných vecí Victorie Nulandovej, počas ktorého otvorene uznala existenciu spolupráce medzi Spojenými štátmi a Ukrajinou v oblasti patogénov.

    1. čo znamená divný názov Black & Veatch? transliterácia do ruštiny je VIČ, to znamená po rusky AIDS. čo je black? čornaja čuma je mor. takže B&V je anagram „mor a AIDS pre Rusko“. ako vieme, v Covide našli časť genómu vírusu HIV. nazaj môže ísť o snahu vyrobiť mor alebo choleru ktorá bude reagovať na testy na Covid, lebo bude mať v sebe tie isté časti genómu HIV ako Covid (ako vieme, podvodné testy reagujú iba na prítomnosť úlomkov genómu, neidentifikujú vírus presne). Tým sa vytvorí krytie pre nasadenie biologickej zbrane.

  4. MO RF: USA uskutočnili experimenty s netopierím 🎆 koronavírusom na Ukrajine

    Biolaboratóriá založené a financované na Ukrajine Spojenými štátmi experimentujú so vzorkami netopierieho koronavírusu, ukazujú dokumenty.
    🔺Účelom tohto a ďalších biologických výskumov na Ukrajine financovaných Pentagonom bolo vytvorenie mechanizmu na skryté šírenie smrtiacich patogénov.
    🔺V blízkej dobe zverejníme ďalší balík dokumentov prijatých od ukrajinských zamestnancov (živých svedkov) biologických laboratórií a predstavíme výsledky ich vyšetrenia.

    1. Doplnujúce informácie:

      FOX News vysvetlil Američanom, že ruské „dezinformácie“, o ktorých sa vo Washingtone neustále hovorí, sa ukázali ako pravdivé.
      Novinárov pobúrila najmä prítomnosť amerických laboratórií na vývoj biologických zbraní na Ukrajine.

      Hrozný americký projekt na Ukrajine: sťahovavé vtáky sa chystali infikovať smrtiacimi vírusmi. Podľa dokumentov americká strana plánovala v roku 2022 vykonať na Ukrajine prácu na patogénoch vtákov, netopierov a plazov s ďalším prechodom na štúdium možnosti prenesenia afrického moru ošípaných a antraxu. Biolaboratóriá založené a financované na Ukrajine experimentujú so vzorkami netopierieho koronavírusu, prezrádzajú dokumenty.

      Účelom tohto a ďalších biologických výskumov na Ukrajine financovaných Pentagonom bolo vytvoriť mechanizmus na skryté šírenie smrtiacich patogénov.

      Rusko podalo žiadosť o zvolanie zasadnutia Bezpečnostnej rady OSN v piatok 11. marca o „vojenských biologických aktivitách USA na Ukrajine“.

  5. Prišlo mi meilom, chcem sa podelit:

    Bláznivá vlastizradkyňa a p-rezidentka Čaputová a hlúpi vlastizradcovia vo vláde a parlamente nasvietili Bratislavský hrad v ukrajinských farbách, ďalší idioti zneuctili Slavín tými istými farbami, o rusofóbnej hystérickej pandémii rozpútanej sorošovskými médiami sa ani nebudem zmieňovať.

    No, zmienim sa o niečom inom:

    Vypočujte si pozorne toto video o tom, čo všetko sa „pestovalo“ v biolaborátoriách na Ukrajine pod kuratelou Západu, a predovšetkým USA, a testovalo na jej slovanskom obyvateľstve: https://www.youtube.com/watch?v=GesDfm9sTHE

    V tom videu Ministerstva obrany RF (od 3:12) sa hovorí, že všetko dôležité pre pokračovanie vývoja a výroby týchto biologických zbraní bolo už vyvezené z územia Ukrajiny.

    Otázka prvá: KAM vyvezené?

    Otázka druhá: Čo robil náš smutno-slávne známy covid-virológ Pavol Čekan na našej východnej hranici po spustení začisťovacej akcie „Z“ Ruskou federáciou na území Ukrajiny? Bol tam videný!

    Otázka tretia: Prečo dostali naše vysoké školy, napr. Vysoká škola veterinárna v Košiciach pokyny, aby okamžite prijali špičkových vedcov z tejto oblasti, utekajúcich z Ukrajiny? (Ak sa jedná o špičkových vedcov, tak isto nepracovali v bežných medicínskych laboratóriach…)

    Otázka štvrtá: Kam odviezla slovenská armáda antigénové testy z celoplošného testovania v roku 2020? Tie modré vrecia na korbách vojenských vozidiel smerom na Poprad…

    Otázka piata: Ako toto všetko súvisí a aké nebezpečenstvo z toho pre obyvateľov nielen Slovenska, ale aj susedných krajín vyplýva, ak vieme, že americká inštitúcia priznala, že antigénové celoplošné testovanie neboli odbery za účelom sekvenovania vírusov SARS-Cov2, ale odber DNA obyvateľstva?

    Otázka šiesta: Máte, vy všetci vlastizradcovia a šialení rusofóbi, platné cestovné pasy a zbalené kufre? Pretože tak, ako RF neakceptovala tieto OSN zakázané biologické pokusy vo svojom susedstve, t.j. na území Ukrajiny, nebude ich akceptovať ani v susedstve „Z“ačistenej Ukrajiny.

    Otázka siedma: Uvedomujete si, vy príslušníci orgánov činných v trestnom konaní, že guľka snajpera si vyberá, no vírus zabíja plošne? A teda je rizikom aj pre vás a vašich najbližších? Budete sa naďalej nečinne pozerať na porušovanie Ústavy SR a ďalších zákonov a medzinárodných dohovorov v podaní našej (ne)vládnej koalície a predovšetkým v podaní agentky cudzej moci p-rezidentky Z.Čaputovej, agenta cudzej moci J. Naďa a ďalších? Budete čakať, až skutočne „náhodou“ vyletí nejaký „netopierí zmutovaný“ vírus tentokrát pre zmenu zo slovenských laboratórií?

  6. Několik bodů, které Vám zde nesedí.
    1) Rusko se na invazi připravovalo několik let. Hromadění zlata a devizových rezerv jsou z jeho strany pozorovány 3 – 8 let, následně je ale v rozhovoru poznamenáno, že předešly Ukrajince v útoku o pár dní, tedy, že útočili preventivně. To mi připomíná útok nacistického Německa na SSSR, stejné fráze…
    2) Upozorňování na útok na Ukrajinu vydávaly tajné služby USA už od ledna tohoto roku. Ukrajinci sami na hromadění vojsk a plán na Ukrajinu zaútočit sdělovali dokonce už v prosinci. Jak tedy mohli Rusové předběhnout Ukrajince v útoku o pár dnů, když invazi na Ukrajinu plánovali měsíce a několikrát jí kvůli tajným službám USA odložily? Proč Ukrajinci nezaútočili už v té několikaměsíční lhůtě, kdy na hromadění ruských vojsk u svých hranic upozorňovali?
    3) Proč by Ukrajinci útočili na Luhaskou a Donbaskou republiku, když to nedělali několik let ( byly zde určité potyčky, kde se obě strany obviňovali z narušení příměří), co by tím získali? Navíc jim několikrát Rusko otevřeně vyhrožovalo, že pokud na republiky zaútočí, budou je bránit.Tvrzení o preventivním útoku tedy nedává žádný smysl.
    3) Ohledně biologického útoku USA. Co by Američané biologickým útokem získali? K čemu by jim to bylo? Odveta by byla stejná, jako v případě použití jaderné zbraně, tedy odplata Rusů na území USA, jaký by mělo význam útočit na zemi, která je jadernou mocností? Co by tím kdo získal?
    4) V rozhovoru se píše, že Rusové mají mnohem vyspělejší zbraně než Američané, ale pokud si projdu jednotlivé složky armády USA a Ruska a srovnám je spolu, dojdu k závěru, že jediné místo, kde Rusko Ameriku překonává jsou hypersonické střely a ty se stále do armády zavádí, a testují se. Pokud byste udělal to samé, dojdete k témuž závěru ( i ruský autor, který tento rozhovor poskytl k němu dojde). Ona se ta vysoká kvalita ruských zbraní teď na Ukrajině projevuje, to jsme si mohly za ty dva týdny všimnout… Mohly jsme si všimnou jak přesné jsou jejich raketové střely, jak dobře jsou chráněné jejich tanky, jakou má jejich armáda výbavu a logistiku… Pokud mají Rusové moderní zbraně na úrovni těch Amerických, tak je uvidíte většinou jen na přehlídkách, nikoliv v boji. Natož zbraně, které by měly překonávat ty americké, to je čistě z objektivního hlediska lež, dokonce i Jižní Korea technologicky překonává ruskou armádu. Tudíž by mě zajímalo jak autor k tomuto poznatku došel.
    5) Autor tvrdí, že Variola by byla prakticky zamaskována covidem, tudíž by si rozdílu nikdo nevšiml. To je ale hrozný nesmysl, už jen z logického hlediska, je to v zásadě jiný kmen viru, je úplně jedno jak moc podobný je covidu, jakýkoliv ústav by časem potvrdil, že virus vznikl v laboratoři, protože to na jednotlivých sekvencích RNA prostě poznáte, jestli tam ty sekvence někdo vložil uměle, u dotyčného je tedy vidět, že této problematice nerozumí.
    6) K čemu by Vám bylo vypouštět do světa virus, s velkou smrtností, když by ten virus dříve, nebo později zasáhl i Vaše území, Vaše obyvatele a potencionálně i Vás samotného? Virus na který by dosavadní vakcíny nezabíraly. Navíc původ a vypuštění takové zbraně by měl za následek spoustu nakažených ve velkém měřítku, něco takového je neutajitelné, je to nesmyslná konspirace.
    6) Článek pochází z časopisu Meždunarodnaja žizň jehož vydavatelem je Moskva… To asi mluví za vše, ne? Proč tu zveřejňute proruskou propagandu?
    7) K dalším pseudoargumentům se snad ani nemá cenu vyjadřovat. Je šílené do jaké stoky dokáží někteří lidé ve svém lhaní klesnout, když většina z toho co je tu citována se buď nedá nijak dokázat, nebo je to čistá lež.

    1. Author

      Původně jsem chtěl s Wildou diskutovat, ale po přečtení bodu 6 ) to shledávám zbytečným. jednak je faktologie jeho komentu velmi slabá a jednak- tenn bod 6 . pro ostatní ho cituji zvýrazněně :

      6) Článek pochází z časopisu Meždunarodnaja žizň jehož vydavatelem je Moskva… To asi mluví za vše, ne? Proč tu zveřejňute proruskou propagandu?

      1. Děkuji, taktéž shledávám ,,faktologii“ Vašeho komentu jako velmi slabou. 🙂 O to víc, že zde publikujete vyloženě lži. 🙂 Ať už se to týká srovnání ruské a americké armády ( kvantitativní i kvalitativní), tak snahu obhájit ruský útok na Ukrajinu, jako preventivní. Obyčejně se velmi snažím pochopit obě strany mince a na twitteru sleduji a stále vyhledávám několik lidí, kteří jsou z Ruska a publikují zde své názory, ale jen velmi vyjímečně se setkávám s objektivním posouzením situace. Asi tak v 80% příspěvků se setkávám jen s proruskou propagandou. Ať už zde publikují fotky dětí z Doněcku a Luhansku, které zabilo ukrajinské ostřelování ( ostřelování separatistů přece nikoho nezabilo), tak např. některé ukrajinské prapory, které se vyloženě hlásily k nacistům ( jako Azovský prapor) a obhajují ruskou invazi jako oprávněnou, protože přece tyto zločince musí potrestat… Že při tom zabije několik tisíc civilistů už je vedlejší. Tak, jako tak, tohle je poprvé, co čtu obhajobu ruského útoku na základě biologických zbraní. Už jsem samozřejmě četl lži o tom, že Ukrajina na svém území přechovává jaderné zbraně, ale tohle je poprvé. Osobně se divím, že Vám samotného to neskutečné množství lží, nelogičnosti a nepřesnosti nedocvakne a máte odvahu to publikovat. Pro jistotu na Vás upozorním policii a příslušné úřady. 🙂 Hezký den.

    2. 4) pokud si projdu jednotlivé složky armády USA a Ruska a srovnám je spolu, dojdu k závěru, že jediné místo, kde Rusko Ameriku překonává jsou hypersonické střely
      RF má najlepšiu PVO na svete, RF má najlepšie prostriedky REB na svete, RF demonštrovala schopnosť zostreliť satelity GPS, čo vyradí armádu NATO z konvenčného boja úplne, prostriedkami REB dokáže GPS blokovať regionálne.
      RF má ako jediná na svete 2-vrtuľový vrtuľník s unikátnymi letovými vlastnosťami, RF má ponorky, ktoré protivník nevie zistiť (demonštrované – NATO stratilo polohu ruských ponoriek počas vlastného cvičenia). RF má unikátne plnoautomatické torpédové drony s ďalekým dosahom.
      RF má najlepší tank na svete (v prevádzke do 200 kusov), ruské BVP odolávajú aj 3 výstrelom západných granátometov (overené na UA). a hlavne RF má obrovské zásoby obyčajnej munície, výrobu ekvivalentu dnešný západ ekonomicky neustojí, bez ruského plynu neustojí ani mierovú prevádzku.
      elektronika západnej vojenskej techniky je podľa skúsenosti UA nepoužiteľná v mestských bojoch, stále podlieha nejakému rušeniu a nedá sa použiť. západné delá sa často kazia kvôli zložitej hydraulike. nie je dosť munície, západ nezvláda vojnovú logistiku.
      takže trepete nezmysly o niečom, čomu nerozumiete. zo západnej armády je bojaschopné iba letectvo, námorníctvo a špeciálne jednotky. pozemné jednotky slabé, PVO nefunkčná (pre férovosť nemecké PVO sa má dodať až v novembri, uvidíme), raketomety majú príliš drahú muníciu. armáda UA je najväčšia armáda v Európe, školená NATO inštruktormi, podporovaná NATO rozviedkou a 20 tisíc žoldniermi. napriek tomu dokáže ruská armáda útočiť proti trojnásobnej väčšine a pri vlastných stratách asi 10 mŕtvych denne zasadzuje protivníkovi údery s následkom až 300 mŕtvych denne (reálne 20 tisíc mesačne). to znamená, že kvalita ruských vojsk nepomerne presahuje kvalitu vojsk, školených odborníkmi NATO s faktorom 6-30 krát. na miliónovú armádu RF by museli útočiace armády NATO nasadiť 3 násobnú presilu, čo pri fakture 10 znamená 30 miliónov vojakov, na čo NATO už ani teraz ekonomicky nestačí, pri odstávke energií ešte menej. hneď v prvý týždeň by RF zostrelila všetky satelity GPS a západní vojaci bez GPS nevedia nič trafiť ani obyčajným delom, ako by fungovalo velenie 30 miliónom vojakov bez možnosti orientácie v teréne už ani nehovorím, to by bol úplný chaos.
      bez vojenských základní a logistických skladov okolo hraníc RF NATO nemá šancu na konvenčný útok proti RF, preto je otázka budovania útočnej infraštruktúry NATO (aj v SR) strategická otázka prežitia RF. rozprávky o južnej Kórei si nechajte, južná Kórea je okupovaná Japoncami a USA a všetko čo tam napíšu, musí byť odsúhlasené americkými kurátormi.

  7. Ruské ministerstvo obrany potvrdilo, že na Ukrajině byly vyvíjeny biologické zbraně
    Ministerstvo obrany dokumenty doložilo, že na Ukrajině byly vyvíjeny komponenty biologických zbraní

    MOSKVA, 6. března – RIA Novosti. Moskva obdržela od zaměstnanců ukrajinských biologických laboratoří dokumenty potvrzující, že na Ukrajině, v bezprostřední blízkosti Ruska, byly vyvíjeny komponenty biologických zbraní. Novinářům to řekl oficiální zástupce ruského ministerstva obrany generálmajor Igor Konašenkov.
    „V průběhu speciální vojenské operace byla odhalena fakta o tom, že kyjevský režim přijal spěšná opatření, aby se zbavil stop realizace vojenského biologického programu na Ukrajině financovaného ministerstvem obrany USA,“ řekl.

    Podle generálmajora začal mít po zahájení speciální operace „Pentagon vážné obavy“, že se svět dozví o provádění tajných biologických experimentů na území Ukrajiny. Aby skrylo porušení prvního článku Úmluvy OSN o zákazu bakteriologických (biologických) a toxických zbraní Washingtonem a Kyjevem, zaslalo ukrajinské ministerstvo zdravotnictví pokyn všem biolaboratořím, aby urychleně odstranily zásoby nebezpečných patogenů.

    „Od zaměstnanců ukrajinských biologických laboratoří jsme obdrželi dokumentaci o nouzové likvidaci zvláště nebezpečných patogenů dne 24. února – původců moru, antraxu, tularémie, cholery a dalších smrtelných nemocí,“ řekl Konašenkov.
    V blízké budoucnosti hodlá ruské ministerstvo obrany předložit výsledky analýzy obdržených dokumentů.

    https://ria.ru/20220306/biooruzhie-1776951830.html?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop

      1. Ruské zdroje jsou nesprávné a americké lepší? Co ten generál Powell s tubou od Celaskonu v OSN? Co Tonkinský záliv? atd atd. Vaše poznámka opravdu vysvětluje vše. O současné Ruské federaci si opravdu nemusíme dělat iluze, ale moje dosti rozsáhlá zkušenost se zpravodajskými zdroji je docela jednoznačná: ruské zprávy mají o několik řádů více logiky, než americké. Vy tady jen vnášíte demagogii. Druhá možnost je, že jste naprostý hlupák.

  8. Myslím, že nastal čas začať zbierať údaje o výskyte rôznych druhov nákaz a chorôb zvierat. A začať údaje porovnávať či nedôjde k ich poklesu v Európe.
    Na obrázku je výskyt vysokopatogénnej aviárnej influenzy (vtáčej chrípky) v epidemickej sezóne v členských štátoch EÚ 2021
    https://www.svps.sk/dokumenty/zvierata/H5N8-v-clen-statoch-eu-17.png
    Vždy som mal totiž také podozrenie, že tieto laboratória sú súčasťou väčšieho plánu.

    1. Měli jsme tu pár epidemií: žloutenka, příušnice a taky ta záhadná zlínská varianta afrického moru prasat, u které se ukázalo, že ji lze vymezit na prostoru asi 1×1 kilometr obtočeném plastovou páskou. Právě to vyznačení vymezeného území, které tenkrát udělali, je nejlepším důkazm toho, že to tam bylo vysazeno uměle, protože v případě přirozeného šíření nákazy by to musel být dlouhý pás táhnoucí se krajinou.
      Mimochodem, právě někde na Moravě je ta česká laboratoř pro výzkum chemických a biologických zbraní, kde, jak přiznal sám její ředitel, vyráběli a zkoumali „novičok“.

  9. Informace o tajných laboratořích s biologickou zbraní mi přidává další dílek mozaiky. Možná proto byla kovid akce SSA elitami spuštěna o rok dříve a tím GP pokazili plán. Oni to vyvíjeli, připravovali a již tehdy se to chystali spustit. A současná vojenská operace je reakcí pravděpodobně na to, že to již měli hotové a mo to být použito. Že o tom i o přípravě Rusko vědělo není pochyb. Proto poslední dobou přitvrzování rétoriky. Červené linie atd. Dokonce si dovolím spekulaci, že ani uznání republik nebyla zrada dumy ale záměr aby se mohla čistka rozjet. Podpora GP je zřejmá. To je vidět na politické situaci vůči tomuto ve světě.

    1. Že kovid je dílo amerických laboratoří a že ho nepřipravili pro srandu králíků, netřeba pochybovat. Ale osobně mám dojem, že jim z laboratoří utekl sám (podobně, jako i borelióza). Oni musí být strašní lemplové. Například znám někoho, kdo byl politicky zapojený v ODS (americké delegace „v ceně“) a po jisté „angíně“ (pokud pamatuji okolo 2012) ztratil schopnost chodit do schodů a skončil s transplantovanými plícemi. Vždy zdravý a silný, ale prý cystická fibróza…

  10. V tom případě by vyvstal další rozměr kampaně Covid-19: Ve chvíli odpisu této agendy, který zřejmě nastane, dojde i k dokonalé diskreditaci role státu, médií a autorit v těchto otázkách – nikdo by varování nebral vážně, každý by ignoroval (tentokrát již existující, tradiční a odzkoušenou) vakcínu, lékaři (tentokrát ti čestní spolu se zrádci dohromady) by se báli promluvit, varovat před (tentokrát) skutečným a akutním nebezpečím, lidé (ti dříve poslušní, kteří nyní demonstrativně „procitli“) by nedbali na jakékoliv protiepidemická opatření ..
    Zkrátka – byla by falešnou epidemií rozvrácena schopnost společnosti jakkoli se bránit před tou skutečnou.

    1. Přesně tak. Covid a vakcinační fašismus rozvrátil zbytek důvěry v očkování. Silně pošramocená ale byla již z dřívějška – viz. autismus a další vedlejší efekty „moderních vakcín“. V souhrnu to lze chápat jako přípravu NElidí na skutečnou epidemii, depopulaci.
      Přesný sled kroků, harmonogram byl narušen – plány globálních elit jsou v háji, nastupuje improvizace. Rusko opět poskytlo lidstvu příležitost – probudit se, pochopit, začít jednat ve svém zájmu, zbavit se parazitů.

    1. z wiki..Díky předchozímu soustředěnému programu očkování byly pravé neštovice 8. května 1980 prohlášeny Světovou zdravotnickou organizací za zcela vymýcené.
      Po ukončení vakcinačního programu ovšem již nová generace není vůči chorobě imunní a virus sám pravděpodobně stále existuje v některých laboratořích, proto se o něm uvažuje jako o možném nástroji bioterorismu.

      myslím, že očkování nyní by muselo být přizpůsobené právě nové variantě s 80% smrtností, smrtnost původních byla cca 45% …a netuším, jakou účinnost má očko z doby před 1980, které my máme, naše děti už ne…

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..