Video s titulky zde:

Ulož to (pokud máte někdo problémy dostat se tam přes odkaz, zkuste si dát vyhledávání podle názvu: Otázka – Odpověď V.V. Pjakina ze dne 22.11.2021)

https://uloz.to/tamhle/nxZuQW6s6oCm#!ZGZ0AGR2ATLjLGtlMwOxMJR4ZTR5LJ1QomMhBHy+Ev1HZwtlAN==

RuTube

https://rutube.ru/video/eca80fbc7699b4470ff6261a6cd1e450/

VKontaktu

https://vk.com/video351663392_456239245

Samostatné soubory s titulky ke stažení zde:

https://uloz.to/tamhle/d6F5yWWCLG0f#!ZGqyMQR2AQRmMQV1BQp0Z2Z4Z2IwAzLjE0kSq2q5rRIbpmL4AD==

4 komentáře

  1. Možno ste si všimli, že práve v tomto dieli, následne po predchádzajúcom upozornení na Medvedevov článok ku spolupráci s Ukrajinou, už Pjakin hovorí otvorene o zlome, ktorí nastal v rámci ruskej elity, – že sa minimálne jej časť priklonila k ruskému vedeniu.

    To je veľmi dobrá správa, prejdú asi ešte roky, kým sa to postupne začne materializovať aj do nižších častí riadenia a následne do tlaku na okolité satelitné krajiny, ale povedal by som, je to ako v tých filmoch o Pánovi prsteňov, keď sa zrazu z ničoho objavil motýľ a signalizoval nadchádzajúcu veľkú zmenu, hoci dookola bolo ešte všetko v tom najťažšom možnom rozpoložení.

    1. Já osobně mám dojem, že současná ruská vrchnost putuje po cestě vrchnosti Romanovské. Se všemi důsledky. Tedy na jedné straně v uspořádání společnosti přechází z ostře liberální roviny do víceméně roviny Tradice, protože ze společenského hlediska to je zcela zjevně potřebné jak vůči vlastnímu obyvatelstvu, tak i vůči okolí Ruska. Ale v hospodářské oblasti zůstane Rusko zcela liberální – a tedy slabé. Ruské revoluce potom začaly jako snaha prosadit liberalizmus i v rovině společenské (již se zapomnělo proč se od toho uteklo) a skončily zničením Romanovské dynastie a plnou obrodou tradiční společnosti. Tedy jde pouze o dílčí zlepšení, ale pro hospodářskou slabost situace Ruska zůstává zlá.

      1. Možno na túto situáciu pasuje skôr – dvakrát nevstúpiš do tej istej rieky. V hospodárskej oblasti Ruska to vidím skôr ako sa píše – http://www.rukojmi.cz/clanky/3822-sankce-pomohly-rusku-stat-se-sobestacnym-v-zemedelstvi, alebo https://ekonomika.pravda.sk/ludia/clanok/534523-sankcie-pomohli-vyrobcom-syrov-v-rusku-znu-medzinarodne-ocenenia/. O oblasti energetiky, zbrojárskej výroby, kozmických technológií si asi nemusíme hovoriť nič, Rusko je svetová veľmoc. Zdravotnícky sektor zasa rieši korona – prostredníctvom nasadenia aj armády do zaistenia zdravotníckej infraštruktúry, biotech sektora do výroby domácich liečiv. Jedinú zatiaľ slabosť vidím ja osobne v rovine vzdelávania – tam sa liberalizmus a celá degeneračná kampaň nezmenili, ako ostatne aj v Európe, uvidíme, tu musí skolabovať ideologický zdroj za Atlantikom.

        Hlavným a pokračujúcim faktorom úspechu pre Rusko v liberálnom svete ostávajú sankcie, ktoré im vytvorili ostrov ekonomického pokoja a tie sa, kým existujú USA v súčasnej podobe, podľa mňa nezmenia. Aj to si tých 20 miliónov firiem v Európe veľmi dobre uvedomuje – https://ekonomika.pravda.sk/ludia/clanok/535443-europske-hospodarske-komory-ziadaju-zrusenie-sankcii-proti-rusku/.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..