Video s titulky zde:

Ulož to (pokud máte někdo problémy dostat se tam přes odkaz, zkuste si dát vyhledávání podle názvu: Otázka – Odpověď V.V. Pjakina ze dne 16.08.2021)

https://uloz.to/tamhle/APsr2YBYajEq#!ZJRkMwR2AJEuAmR5AJSwBJH0AQZkAaSSnzSsH3A3oTI0MQEvZj==

RuTube

https://rutube.ru/video/d6ea0889c5836b2b3414a76ae756552e/

VKontaktu

https://vk.com/video351663392_456239200

Samostatné soubory s titulky ke stažení zde:

https://uloz.to/tamhle/rUxjnwMfiQwe#!ZGEyLwR2ZGR5AGZ0BQAyAJZjLmxjLzI3HJyDMIAYYyufDmD4MN==

13 komentářů

    1. Mě poslední dobou znervózňuje že sám Pjakim mlčí prakticky o všem důležitém.
      Ikdyž naposled vysvětlil, v čem je podstata projektu DLR a LLR, že jde o další projekty antirusko. A jen putinovou obratností je tu ku prospěchu jak rusů tak místních obyvatel.

      1. Řekl bych, že by mluvením o těch věcech v této chvíli udělal víc škody, než užitku. Pokud funguje princip (a on nejspíš funguje), že Rozlišení je podmíněno mravností, pak mlčení v těchto dobách a současné skladbě řídících „elit“ je nejlepší způsob vyjadřování.
        To mlčení může navenek vypadat různě: Může to být „nepřítomnost řeči“ anebo třeba také zdlouhavé (a někdy už i trochu otravné) mluvení dokola o stále stejných věcech. „Vlasovcích“ a tak.
        Dávat tak totiž nepřímo rady nepřátelům, kteří zatím drží většinu pák řízení v rukou a jsou všehoschopní, dát jim možnost a čas reagovat – je nepochybně mnohem větší nebezpečí než to, že jeho osobně bude někdo (dočasně) pokládat na nevěrohodného, už vyčpělého mluvku.

        1. Částečně máte pravdu.
          Ale v našem národě se minimálně od husitů traduje, že pravda je zásadní věc, dokonce to máme na standartě nad pražským hradem.
          Neříkat pravdu, když je okolo nebezpečná záplava lží, je jen o trochu lepší než vyloženě lhát.

          A řekl bych, že ty současné lži masivně poškozují všechny.
          Jestli se pravda co nejdřív neprosadí, tak tu budeme mít národ naočkovaných zmrzačených dětí na vozíčku, nebo s různými syndromy od fyzických až po psychické postižení.

          Pořád si myslíte, že držet basu s tím farmaceuticko-satanistickým komplexem je užitečné?

          Putin se zřejmě rozhodl tou svojí lží a předstíráním existence koronaviru obětovat ostatní národy, hlavně když zachrání ten svůj.

          1. Otevření další – „kovidové“ – fronty by vedlo k dalšímu drobení sil – oslabení a možná i prohře v celé válce. A cílem té války není nic menšího, než úplná a konečná likvidace Rusů a Slovanstva obecně. Nesmí si dovolit prohrát. Jde o všechno.
            Kdyby Ruský svět prohrál, skončí vše – chaos, násilí, zánik, tma. Žádný chytrák s plným žaludkem už pak nebude cizelovat před ostatními své pojetí pravdy. Skončí úplně stejně jako ti, kteří bránili naději lidstva do posledního dechu a kterým svou krátkozrakou hloupostí nebo zkažeností házel do poslední chvíle klacky pod nohy.

          2. Bohumil:
            Možná že to tak doopravdy je. Nicméně já prostě nevidím žádné výhody toho, když všichni mlčí a nechají řádit „očkovací mafii“ (což není nic jiného než genocida na 5.prioritě).
            Už tak jsme národ miniaturní a nemůžeme si dovolit ztratit jediný milion lidí nějakými zvrácenými pseudovědeckými pokusy a la Dr.Mengele.
            Kromě toho se domnívám že „kovidová fronta“ dávno je a zuří tam krutý boj, zatímco my sedíme na zadku a nic neděláme.

            Ale pevně doufám že pravdu máte spíš vy.
            Jen pro to nemám žádný důkaz, jen víru, že Putin ví co dělá. Což není nic moc.

            I na youtube a sociálních sítích zuří bitva o budoucnost dětí a mladých. Kdejaký degenerát a psychopat tam dělá (placenou) propagandu „očkování“, a žerou jim to zejména mladí a nezkušené děti. Situace je naprosto kritická.

          3. Člověk:
            To je mi teda otázka 🙂
            Když i Putin seká latinu a tváří se, že ta covid šaškárna je reálná, tak co s tím můžu asi tak já udělat?

            Jen to co každý prostý člověk, psát a říkat pravdu, všude kde to jde. když nás bude dost, tak nakonec třeba dokážeme i víc než Putin, který má zjevně svázané ruce v tomto ohledu.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..