Krátké shrnutí odkazovaného videa od Leona Weinsteina ze 2.1.2021

Trump informoval kde, kdy a jak začne jeho protiútok. Bývalý rezident CIA v Itálii Brad Jackson/Johnson? poskytnul 19. prosince 2020 rozhovor o spojení italské rozvědky s globalisty (respektive státní elitou) z demokratické strany v USA. Informoval, že se Trump dozvěděl o účasti italských rozvědek na vypracování nechvalně známého spisu a poté prý byli čtyři šéfové italských rozvědek propuštěni bez nároku na penzi a bez podání vysvětlení veřejnosti. Dále vyšla najevo účast italského vojenskoprůmyslového komplexu Leonardo, který plní státní zakázky, mimo jiné i v části zprovozňování telekomunikačních družic. Trumpovi lidé přišli na to, že servery firmy Dominion byly v průběhu voleb připojeny k internetu a předávaly údaje v režimu reálného času na servery CIA ve Frankfurtu. Ale nebylo jasné, jak tyto informace byly předávány „někam“. Útok ve Frankfurtu na servery CIA i s oběťmi na životech byl podle Johnsona dezinformací, na kterou se měli chytit republikáni, aby nakonec vypadali jako důvěřiví idioti. Ve skutečnosti prý koncern Leonardo díky svým družicím přijímal informace a předával je na americké velvyslanectví v Římě, kde se rozhodovalo o jejich úpravě, načež byly posílány zpět do Frankfurtu, odkud už to potom šlo dále do volebních sčítacích serverů. Možná kvůli tomuto skandálu padne i italská vláda. Oficiální média o tom všem mlčí. To právě lidé z Říma prý podle Johnsona zastavili sčítání v pěti státech a začali přidávat hlasy Bidenovi, neboť nepočítali, že Trump dostane tak moc hlasů. Nestačil ten algoritmus založený v softwaru Dominion a přidávající hlasy Bidenovi, proto byli nuceni zastavit sčítání, aby ten algoritmus změnili všude, kde to bylo zapotřebí. Falšování voleb se účastnila i MI6.

Figurovalo v tom i americké velvyslanectví v Kanadě. Dva pracovníci MI6 byli zachyceni kamerou v Itálii, mohl tam být i třetí, ti letěli na americké velvyslanectví v Kanadě.

Trump napsal v Twitteru, že 6. ledna bude předloženo spoustu důkazů, dokumentů o tom, že vyhrál (https://rg.ru/2021/01/03/tramp-razreshil-provesti-protestnuiu-akciiu-6-ianvaria.html). Nejspíš to udělá na zasedání obou komor parlamentu?! Podle ústavy prý stačí, aby jeden člen Kongresu (Sněmovny reprezentantů) a jeden člen Senátu vznesl protest a požadoval prohlédnout alternativní seznamy volitelů (které jsou k dispozici od sedmi států) a představitel státu, kterým je viceprezident Mike Pence, je ze zákona povinen přerušit schvalování hlasování volitelů a vyhlásit projednávání. Už 40 členů Sněmovny reprezentantů prý chce vznést tento protest (stačí jen jeden), ale říká se, že jich bude více než 100. A známý je prý i senátor, který povede útok Joshua Hawley z Missouri (https://www.interfax.ru/world/743721). Trumpův poradce Jason Miller informoval Newsmax, že tým právníků připravuje na 6. leden masivní množství nevyvratitelných důkazů o falšování voleb v USA, včetně účasti cizích států a rozvědek. Trump vyzval své přívržence, aby právě 6. ledna přijeli do Washingtonu! Zřejmě díky přenosu hlasování ze zasedání obou komor parlamentu tak Trump obejde mlčení médií, která budou muset tento přenos vysílat, a oznámí tak občanům, jak byly volby falšovány.

103 komentářů

  1. Za sebe to nevidím tak jednoznačně. Možná by bylo dobré si uvědomit, že Spojené státy mají na rozdíl od ostatního světa obyvatelstvo jako skupiny emigrantů s v daném státě pouze ekonomickými kořeny. Není tam podle mne národ, jako v historických státech nebo národy v jiných zkonstruovaných státech světa. Proto musí mít i řídící činnost zcela jiné mechanismy, protože v podstatě je potřeba ovládat dav individualit a ostrůvků emigrantů, jako jsou ty různé národní diaspory (čínská, izraelská, ruská, polská, ukrajinská a dalčí a další). Předpokládám, že národní elita má tyto řídící mechanismy zvládnuté a není v jejím zájmu, aby ztratila svůj vliv na okolní svět. Cosi napovídá i to, že Trump jako jediný prezident za dlouhá léta nezačal ve světě žádný konflikt.
    Konstatovat budoucí rozpad USA se mi tedy jeví pro nejbližší léta jako předčasné a srovnávat ho s rozpadem SSSR jako nesprávné. Ta struktura společnosti je tam úplně jiná a hodnotit ji prizmatem politologů s zakořeněným národnostním myšlením nemusí být objektivní.

    1. „Není tam podle mne národ, jako …“
      Myslíte, je to dobře nebo špatně ? Dle mne bylo jen dobře, že SSSR se rozpadl na jednotlivé státy dle národů, vůbec nedovedu si představit situaci, že by se USA rozpadly dle „ekonomických kořenů“. Pochybuji, že by v některém státu unie žili jen bohatí nebo jen chudí…

    2. Historické matrice se asi nikdy nekopírují, neopakují v plném kvalitativním a kvantitativním uspořádání . Takže prosté popisné srovnávání Matric „SSSR 1990“ a „USA 2021“ je také zavádějící.
      Ale pokud se podíváme na uvedené historické události jen jako na 2 systémy a použijeme jeden z poznatků chování systémů obecně platnou , tedy :
      Libovolný fungující systém (fyzikální, chemický sociální) se pohybuje v rozmezí poloh STABILITA -ROZPAD . Polohy jsou výslednicí komplexního účinku vnitřních a vnějších procesů, současně běžících.
      Matrice „SSSR1990“ byla objektivně v poloze ROZPAD , protože uvedené vnitřní a vnější procesy (řízené §§)tento sociální supersystém k ROZPADU připravily. V tom nebyl ten hlavní problém. Systém se mohl rozpadnout a transformovat na vyšší úroveň a pokračovat v nové existenční a vývojové Matrici SSSR II . Namísto toho dočlo po rozpadu k převedení do Matrice degradace (řízeného!!) Změna nastává až po určité době a návrat do matrice SSSR je možný jen jako symbolické označení , ale obnovený Svaz už bude jiný, i když obsahově může být velmi schopný . Matrice se mění skokově a nikoliv spojitě.
      Matrice „USA 2021“ je velmi podobná. I zde došlo souběžnám působením vnitřních a vnejších procesů k převedení do polohy NESTABILITA=ROZPAD . Hledat něco jako „nosnou národní americkou ideu“ je ve Světě naprosté degradace základních existenčních lidských hodnot prostě naivní. Americké fanfličkaření už na udržení vnitřní koheze prostě nestačí . Takže ROZPAD , i když asi jinak probíhající, než tomu bylo v SSSR , vidím jako přirozený vývoj. A opět, podobně jako v případě SSSR, půjde o to, zda se k nové existenční Mateici USA II dostaneme najednou, anebo přes několik dílčích a v čase roztažených matric. Myslím, že podobně se k věci vyjadřuje i poslední VVPj.
      Hledá se JAK ? , ale už ne CO ?

      1. Samozřejmě se mohu mýlit, ale myslím si, že USA je v podstatě v řízené nestabilitě od svého vzniku a jejich elity dodnes dokázaly tento chaos uřídit a očekávám, že se jim to bude dařit i nadále. Možná nešikovně to například srovnám s medvědem, kterému když se usekne tlapa, má velký problém. Oproti tomu mraveniště i po zabití stovek jedinců stále funguje v dřívějším režimu. Myslím, že čas ukáže, ale potom, co se již léta hovoří o tom, jak kapitalismus zkrachuje a dodnes přes četné krize nic, jsem přece jen skeptický. Současnou krizi nepovažuji za zásadní krizi systému. Ten je podle mého názoru v podstatě nedotčen, jen mění formy a způsoby existence. Jen můj názor.

        1. Takže dáváš !kapitalizmu“ i nadále rozvojový potenciál, resp. operativní změny, které provádí , jsou znakem jeho flexibility a regenerativní schopnosti?
          Systém, kteý se navenek jeví jako nedotčený a zevnitř je už zcela vytunelovaný, krachuje s největším třeskem.
          Ovšem nejsilnějším vnějším vlivem ( řídícím procesem) je existence a rozvoj alternativního a úspěšnějšího systému.
          Zrcadlo, zrcadlo, řekni mi , kteý systém na Světě je ten nejlepší..?

          1. To ani ne. Ten systém se léta plácá na místě a drží se mimo jiné i pomocí válek. Vydělali na indiánech, občanské válce, první i druhé světové a ani ty současné jimi vyvolané konflikty nedělají zadarmo. Poučili se, že je lepší válčit jinde než doma. Problém s vnitřní nestabilitou USA kulminoval s Trumpem, který nevyvolal ve světě žádný nový konflikt a to by z pohledu bažiny přece nešlo. Určitě bych jejich řídící struktury nepodceňoval, nejsou to podle mne žádní blbci. To je ale na jinou diskuzi.
            No a otázkou je, jak se američané o tom novém systému dozví a co je přesvědčí, že je lepší. Zatím proti tomu u nich funguje rusofobie, pěstovaná po léta všemi možnými způsoby a to ve společnosti jen tak neodezní.
            Myslím, že správnou cestu volí Gosudar. Zabezpečit Rusko před vnějšími rušivými vlivy na všech prioritách a následně ukázat, že se v Rusku lidé mají líp, než jinde na světě. Je to ale běh na dlouhou trať.

          2. Author

            Odpověď pro PUN: Já vím, jak to myslíte, zdá se vám, že v SSSR byly větší předpoklady pro odtržení/rozpad v důsledku existence fakticky národních států, tj. jednotného jazyka, kultury…, kdežto v USA je to míchanina jednotlivých mravenců, kteří mají fakticky stejnou kvalitu. Jenže zapomínáte, že ty mravence udržují v klidu pohádkami o demokracii a svobodě slova a stvrzují svůj „nejlepší model“ ekonomickou prosperitou (udržovanou vykrádáním světa, což začíná pokulhávat). Teď tam jsou minimálně dva proudy stojící tvrdě proti sobě, přičemž ten jeden lidem nabízí jenom restrikce a ten druhý bojuje v očích lidí o spravedlnost, to je dost předpokladů k tomu, aby se to v některých státech převážilo sem a v některých tam, podle sil bojujících účastníků. Navíc „Trumpovci“ už z prvních bezprecentních kroků podnikaných „Bidenovci“ vidí, že jim tentokrát půjde doslova o krk. Co myslíte, nechají si to líbit, budou-li mít dost sil? To jsou ty předpoklady pro rozpad. A já myslím, že v mnohém i řízené. Nebylo přece nijak nutné hned teď blokovat ty lidi na sítích a rušit Parler a tak dále. To všechno má za úkol ještě víc rozehřát vášně. Na to je třeba dobrý ten Saňa, protože ten vám fakticky řekne, jak tu situaci teď hodnotí „Trumpovci“, tj. obyčejní lidé a co mezi nimi běhá za informace mimo mainstream a můžete si udělat obrázek, co budou podporovat.

          3. Já Vaše argumenty, paní Ireno, nijak nerozporuji. Jen bych k nim dodal, že jakási „občanská válka“, ke které se může schylovat, musí být podpořena shora, jinak asi nemá moc šancí na vítězství jedné či druhé strany. Existují přece federální orgány a armáda, které jsou funkční v rámci celých Spojených států. Protiváhou jim mohou být třeba národní milice jednotlivých států, ale o jejich případném vystoupení proti armádě dost pochybuji.
            Lidi o tom rozhodovat nebudou ani omylem. Deep state již dnes dostatečně dokazuje, že je schopen a ochoten se s protesty vypořádat krutě a nekompromisně a tamní obyvatelé do toho přece srdíčkem nepůjdou, místo něj mají kreditní kartu. Vidím za sebe vývoj tak, že se s novým prezidentem rychle najde vnější nepřítel, proti kterému se jako obvykle většina sjednotí a jedeme dál, močálem černým kolem bílých skal. Vzpomeňte třeba na obrovské protesty v USA proti válce ve Vietnamu, kdy byl konflikt ukončen tím, že to pro američany přestalo být ziskové, navíc dostali na zadek a ty protesty doma byly, jako když háže hrách na zeď, byť to tehdejší propaganda východního bloku řádně nafukovala. Myslím, že reálný dopad na politiku moc neměly a stejně tomu bude i dnes.
            Můj osobní pocit je ten, že USA prostě potřebují vydělávat na válkách mimo své území, takže očekávám kruté potlačení protestů doma (dělostřelecká příprava už probíhá, příznivci Trumpa jsou označováni za teroristy a s nimi je přece třeba se krutě vypořádat, že ano) a brzké vyvolání nějakého konfliktu mimo USA. Ohnisek je na to ve světě dost a jen doufám, že to nepřeroste v celosvětový konflikt. Třeba na Ukrajině se to bude podle mne jen tak pošťuchovat a bude se čekat na to, jestli Rusku nedojde trpělivost. Vidím to na zemi s přírodními zdroji a takových ještě pár na světě je. Hlavně aby se vyhrálo, takže za mne je favoritem Afrika. Je to jen můj názor.

          4. Author

            Odpověď na PUN. Samozřejmě, že vyvolávání určitých nálad obyvatelstva má jen sloužit jako podpora pro kroky podnikané shora. Já si myslím, že opravdu půjde o rozklad zevnitř v první řadě. A myslím si to například kvůli tomu banování na sociálních sítí a odstřelení Parleru, protože to přece vůbec nebylo nutné. A pokud chcete v klidu vládnout „bidenovci“, proč by to podnikali? A teď si vzpomeňme na kádrovou základnu GP pěstovanou v první řadě promocí klubů na vysokých školách, kde se lidé rozřazují podle svých preferencí a mimo jiné i na kluby republikánská a demokratické – tj. vysoce postavení fanatici svého klubu. A potom stačí jen někomu z nich v rozhodující funkci našeptat: „Musíme dát pozor, mám to od tajných služeb. Ten Trump začne shromažďovat své příznivce přes sítě, musíme jim to zarazit!“ A co udělá takový fanatik ovládající další podřadné fanatiky pod sebou? Rozjede kampaň banování… A fakticky „nasere“ půl Ameriky a to dost možná i té demokratické, protože sahat lidem na systém komunikace, to se nevyplácí. A už to jede. Informační prostředí je vyvoláno, je možné podnikat další kroky. Dále k tomu obsazení Kapitolu. Řekněme, že Trump opravdu 6.1. chtěl zvrátit situaci argumenty (nebo tušil, že to bude marný pokus), tak proč svolával své příznivce? Musel vědět, že bude následovat provokace, tohle jsou přece základy abecedy, kterou ovládají v Americe obě strany. Tj. provokace z jeho strany byla cílem, chtěl vyprovokovat druhou stranu k této provokaci (nebo ji sám zařídil, to už je jedno, scénářů je jistě víc a spouští se podle aktuálního vývoje situace), což se mu povedlo a bylo to provedeno tak školáckým způsobem, že to v Americe nevidí jen slepý. Například ten rohatý pitomec, který je tak výrazný, že se nedá přehlédnout, aby si ho lidé dokázali dohledat v řadách Antify či BLM… Tj. další důvod k, když to řeknu natvrdo, nasrání lidí. A s tím už se přece dá pracovat? Ono, když chcete dosáhnout nějakých svých cílů, ať už tím má být rozpad USA, či pouhý vnitřní rozklad, aby to osolili vládnoucí státní elitě, musíte stádu ukázat proč to děláte, aby se za vámi rozběhlo. Tj. přestože nevím, kdo přesně sleduje jaké cíle a kdo se o jakou provokaci postaral, z tendencí mi vychází, že USA jsou zevnitř řízeně rozkládány.

          5. Paní Ireno, no právě. Vypadá to podle mne jako řízené předání moci deep state se souvisejícím odkopáním se a případným následným začištěním největších odpůrců a zastrešením těch ostatních. Víme, že sazby vězení jsou v USA celkem brutální.
            Zajimavé argumenty má na d-fensu pan Podobský http://dfens-cz.com/americka-hra-na-demokracii-konec-hry/ a taky neví, stejně jako já. Z mé strany jde opravdu jen o odhad s tím, že chci vyjádřit svou pochybnost o správnosti těch ultimativních názorů, které jsou různě zde i jinde prezentovanány. Uvidíme, co bude po inauguraci, ale moc se na to netěším.

      1. Nevím, jestli je to pravda, ale pan VK na Aeronetu napsal dnes dost emotivní článek. Vybral jsem jeden z nadpisů kapitol: “Donald Trump padl jako poslední obránce Alama, poslední obránce svobody”. Přemýšlím, jestli to Alamo je od Trumpa řízení na matriční úrovni.

    1. Je to zajímavý protitah Trumpa a přihrávka na něj přišla od FBI , kerá „odhalila“ údajné masivní útoky ve Washingtonu na období do 20.ledna. Prvotní impuls vyšel od demo-starostky Washingtonu, ale jen ohledně W-DC. Tramp to rozšířil, a to může znamenat postupné nasouvání armády a předání moci vojákům. Pjakin hovoří o paralelní moci na všech úrovních, ale ta podstatná je v ozbrojených silách.
      Jedno je jasné – tenhle krok není krokem do „neznáma“ , ale naopak . Spouští určitý scénář od 12-19.ledna. a velmi výrazně svazuje ruce špičkám pučistů . Trump se zaštítí preventivní ochranou práva, právě ve světle útoku na Kapitol.
      Pjakin hovoří o dokončené infrastruktuře paralelní moci Trumpa v USA jako podmínce provedení řízeného exodu „červených“ USA do nových Spocených států II. To, že je Trumpo v mejnsrímu líčen jako zarputilý nebezpečný podivín nic neznamená. Vzpomeňte si na genezi návratu Napoleona z Elby do Paříže . Zprávy se postupně stupňovaly od „blázen vyplul z Elby“ až do “ Císař tiumfálně vstupuje do Paříže.“

  2. Velmi zajímavá nová zpráva. Útok na kapitol byla údajně krycí operace k získání notebooků s kompro materiály.
    Velice zajímavé video kde je to probíráno (dají se zapnout titulky):

    https://www.youtube.com/watch?v=-R6q70LTidY&feature=youtu.be

    A článek k tomu z Arfy:

    https://www.arfa.cz/usa-ted-zacne-hromadne-zatykani-utok-na-kapitol-byl-jen-past-cilem-byly-pocitace-tech-kteri-ukradli-volby-tak-zni-posledni-verze-ktera-ma-udrzet-trumpa-v-bilem-dome-dalsi-ctyri-roky-a-mozna/#.X_ipd_lKi8k

    1. Proto teď Pelosi požaduje okamžité odstoupení Trumpa, tlačí na „impíčment“ a straší tím, že Trump může zneužít jaderný kufřík. Je evidentně pod velkým tlakem, byť MSM tvrdí, že ty ukradené zařízení byly používány pouze pro prezentace, tak na NBC :

      „Zatímco odborníci tvrdí, že většina notebooků Kongresu by neměla poskytovat snadný přístup k utajovaným materiálům, Senát i Sněmovna se připojují k centralizovanému e-mailovému serveru a počítače zaměstnanců pravděpodobně obsahují měsíce nebo roky e-mailů a dalších citlivých materiálů.

      „Existuje velmi dobrá šance, že ti lidé, kteří jsou tam a berou věci, mohli uniknout z mnoha citlivých a možná tajných informací,“ řekl Lou Rabon, generální ředitel Cyber ​​Defence Group, poradenská společnost v oblasti kybernetické bezpečnosti se sídlem v Los Angeles.“

      Zdroj:
      https://www.nbcnews.com/politics/congress/live-blog/2021-01-08-capitol-riots-electoral-vote-count-n1253384/ncrd1253513#liveBlogHeader

      A dále viz články:

      https://www.waynedupree.com/2021/01/pelosi-trump-impeachment-laptop/

      https://digitalsoldiers.info/2021/01/08/pelosi-aide-reports-laptop-was-stolen-from-speakers-office-during-breach-of-capitol-building/

  3. 19.prosince zde Boletus publikoval výborný rozbor situace ve Spojených státech s názvem „Texaský masakr ústavní pilou“.

    Jako pravděpodobný scénář uvedl silové řešení situace Trumpem. Vypadá to však, že po manévru stranoviků z 6.ledna toto řešení Trump do konce mandátu nebude moci využít. Zvlášť když potvrdil, že se bude snažit o poklidné předání moci, byť se zvěstí dalšího – již poinauguračního boje – za opakování voleb ve swing states. Jaký způsob boje Trump využije po 20.lednu, kdy už nebude prezidentem je otázkou.

    Kdo se cítíte konceptuálně zdatnější, chci se vás zeptat, jaký scénář se vám zdá pravděpodobný nyní? Globalščiky sice disponují širokou škálou zkušeností s řídícími manévry, nicméně narozdíl od jiných situací v globální politice dosud, tentokrát nemají času nazbyt. Sílu Státní elity USA musejí z řady důvodů likvidovat ve zrychleném režimu.

    1. Situace se zdá být velmi vyhrocená. Pelosi and company spěchají s impeachmentem. Pelosi se dnes setkala s generálem Mark Milley s cílem odebrat Trumpovi jaderné kody ještě před koncem mandátu (píše FT).
      NYT zase píše, že Pelosi žádá okamžitou rezignaci Trumpa, jinak zahájí impeachment.

      Jaké silové řešení je nyní možné? Spustit občanskou válku Trump (GP) nechtějí. Vypadá to na dlouhý boj, kdy GP odstraní podpindosníky ve světě s cílem snížit zdrojovou stabilitu neoconů v USA. Trump jako osoba teď nemá prakticky nic v ruce. GP teď bude bojovat bezstrukturně.

    2. Na vaši otázku odpověděl V.Pjakin ve svých Otázkách-odpovědích již 14.12.2020:

      „Ten rozsudek nad USA, že už dále neexistují, byl vyřčen. Teď už je jen otázkou, zda to bude Trump, ten by udělal maximum, neboť za ním stojí globalisté, aby všechny ty procesy byly více rozloženy v čase, aby neprobíhaly tak krvavě, aby se takto daly zajistit i jaderné objekty a vůbec řešit další otázky týkající se celého lidstva na planetě Zemi…

      A jestliže to bude Biden, tak díky tomu, že celá ta početná státní elita se skládá z klanově-korporativních skupin… Je to jako hodně psů, hodně psích smeček, které vytvoří jednu velkou a ta je už ze zásady neovladatelná. Začnou se rvát jeden s druhým, vrhat se na všechny okolo a ta míra krvavosti v USA prudce vzroste. Jednoduše prudce vzroste. Ty události, budou probíhat prudčeji, než když by stát řídil Trump, který by ty procesy tlumil. Přece vidíte, že v USA působí různá ta hnutí jako Antifa a tak dále, ale ta mohou existovat pouze v případě, že se jedná o systémový prvek tajných služeb. Jiný terorismus ve světě neexistuje. Jednoduše neexistuje.

      A pokud existuje, je jasné, že je to produkt nějaké tajné služby. A když se USA, americká státní elita rozhodla u sebe použít všechny ty mechanismy určené k odstavování od moci státní činitele v jiných státech… Oni si velmi dobře uvědomovali, že výsledek bude stejný i ve vztahu… Když se jim znelíbil například někdo v Egyptu, nebo někde v Libyi či jinde, tak si velmi dobře uvědomovali, že po jejich zásahu se rozběhnou destruktivní procesy, jenže oni doufali, že díky tomu sami přežijí, doufají, že právě díky tomu přežijí. Oni si myslí, že té destrukci tak trochu popustí uzdu, ona si zařádí, a potom jí zase uzdu přitáhnou. Jenže tak to nebude, protože každý čin vyvolává zpětnou reakci.

      A potom tu je také ta logika záměru a logika okolností. Proč si myslíte, že když povolíte uzdy teroru a vraždám, tak se vám to nevrátí? Odveta bude, už se to rozbíhá a vy to nebudete schopni zastavit. Teď budete muset tlumit odvetnou reakci a konflikt bude narůstat exponenciálně. Takže ta otázka USA je fakticky již rozhodnuta. Takže Ladies and Gentlemen, dobře si zapamatujte ten den 11. prosince roku 2020.“

      1. Díky. Ano, obecně vzato s Bidenem přijde ze vzájemného souboje klanově-korporativních skupin vyšší míra krvavosti přeformátování USA. Nicméně konkrétně mi šlo o to, jaké pole manévru má před sebou Trump, pokud se chce po 20.lednu stále domoci nových voleb ve swing states. Silové řešení pomocí vojenských tribunálu je ze hry.

        1. Trump má v ruce velmi silný a stále fungující trumf. A to je velmi silná podora zdola. Takže jedna varianta je čistý vojenský převrat a „odstavení“ Trumpa i Bidena . provedení stéjného čistícího manévru, ale bez rukou Trumpa . Nevím, jestli si to mnozí uvšdomují, ale v USA došlo k témuž jako na Ukrajině, a od 3. listopadu jsou všichni zainteresovaní , podobně jako Ti majdanisté v Kyjevě , v permanentním hrdelním zločinu státního převratu . A inaugurace a následné procesy ten stav budou právně kodifikovat . A to není vůbec legrace . proto ta hysterie hlavních aktérů . A navíc – púoprvé v historii nastoupí do nové role nový prezident bez osobního uznání prohry starého prezidenta a s permenentní hrozbou odhalení všech podvodů a protiústavních kroků .
          Trump musí především vytvořit vlastní silnou informační základnu (vlastní TV,tisk) a no.vý post-republikánský tým . začít pracovat na dalších volbách 2022 a mít vedle sebe další silné figury. Postupovat jako Stalin .
          Globalisty nezajímá osoba amerického prezidenta, ale jeho schopnost a ochota plnit zadanou roli perestrojky USA a postupné atrofie PaX Americana.

          1. Dle mne Donald Trump bude mít na události v USA po inauguraci nového prezidenta „už nepodstatný vliv“. Jeho protivníci mu nikdy neumožní si vytvořit tak potřebnou informační základnu, komunikovat se svými příznivci, projednávat stížnosti na nesoulady u soudů; bude snaha popohnat ho před soud, atd.
            Na vývoji v USA se tím ale nic nezmění, rozhodnutím Nejvyššího soudu 11. prosince 2020 začal jejich konečný rozklad a postupný zánik. Na začátku „řízený“ Joe Bidenem a Kamalou Harrisovou. Tak rád bych se mýlil…

          2. Myslím, že když neměl dost sil prosadit se legálně dosud, tak pokud nebude součástí násilného „převratu“ a nastoupí B+H, bude mít on i všichni,kteří mu pomáhali co dělat s uhájením holého života. Tedy nevidím, že by měl šanci na další volby. Mám zato, že jeho pozice bude postupně více slábnout a pokud má ještě něco v rukávu, měl by to vytáhnout teď.

          3. To @Ludvik, @Aywa – zapomínáte na jednu podstatnou věc. Tou je cílový vektor gp. Hoří mu koudel pod zadkem, a stávající SSA jsou velkou překážkou. Protože míra mravnosti gp je nulová, tak klidně použije k dosažení cíle i hodně krvavou variantu. Nějak se mi nechce věřit, že Biden+Harris nechají popravit Trumpa plus všechny jeho spolupracovníky, a život v SSA a taky ve světě se vrátí do starých kolejí. Vždyť i VVPj řekl něco v tom smyslu, že už jsou nastaveny mantinely tak (chápu to jako objektivní zákonitosti plus nadřazené globální procesy), které nemohou ani vládnoucí demokrati změnit.

  4. Dobrá zpráva z USA – jedna ze ničených bust v Kapitolu patřila jistému Vencovi Havlovi. Řekl bych, že tak začíná symbolicky naše cesta ven ze „spojenectví“ s USA na věčné časy a nikdy jinak. Kromě toho Joe Biden díky jeho kongitivním úletům sdělil světu celkem pravdu – v Kapitolu prý řádili „výtržníci a teroristé.“ To je je zcela určitě ano, možná se díky jeho kognitivním překecnutím dozvíme i to, že je poslala Antifa.

  5. „.., já vidím cestu k občanské válce v USA reálnou, ale nikoliv kvůli spektakulárnímu pádu hloupého Trumpa, ale kvůli neexistující strategii reakce americké populace na biologickou válku, a tím kvůli neexistující taktice boje s koronavirem. USA selžou v tomto roce a počet mrtvých bude astronomický. Zároveň budou důsledky (a ono se to už ukazuje) rasově selektivní a sociálně, resp. třídně selektivní. Jestli vypukne v USA občanská válka, tak kvůli veřejnému zdravotnictví, kvůli absenci lékařské péče pro statisíce pacientů s pneumoniemi. Co se může stát, jestliže chudoba v některých částech měst či některých částech států dosahuje nám naprosto nepředstavitelnou podobu? Budou to černá ghetta, budou to i bílá, sociálně vyloučená ghetta těch námezdních pracovníků, kteří doplatili na globalizaci a ztratili naději. Detroit, Bronx… Tam bych viděl zlobu, zášť a frustraci. Tam bych viděl opuštěnost demokratickými i republikánskými politiky. Tam se nedostane očkování zdarma, práce a mzda postačující alespoň k živoření. Víte, mě školovalo, že na hranici chudoby je 100 milionů Američanů. To je důvod k občanské válce, k třídní válce.“
    https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Letos-USA-selzou-Obcanska-valka-Stepan-Kotrba-to-vidi-blede-649641

    1. Author

      No, já si nemyslím, že by byl hloupý Trump, dokonce ani Biden, respektive ti, co stojí za ním. Podle mne je to jedna velká show. Lidé musí vybít tu energii, kterou by mohli vrhnout přesně do toho sociálního boje, jak ho popisujete, na boj mezi trumpovci a bidenovci. A nejhezčí na tom je, že se „eliťáci“ mohou řídit vývojem procesů, tím jak reagují lidé, kam se různě přesouvá rovnováha a vyvažovat to přesně podle svých cílů, tj. někdy krizi prohlubovat, potom zase couvnout a mezitím, co lidé sledují spektakulární boj, tak probíhají pěkně potichu změny – všechno se elektronizuje, šrouby se utahují. Pokud dojde k nějakým „vedlejším“ a „nechtěným škodám“, například v důsledku kolapsu zdravotnictví, tak za to nemůže ani jedna ani druhá elita, neboť obě bojovaly o „dobro lidu“ a ti druzí jim to „znemožňovali“. A až budou chtít, tak řízení převezme kterýkoliv z těch dvou (či jiné dosazené figury). Možná to na chvíli svěří Bidenovi, ale myslím, že nakonec to přece jen bude Trump. Protože trend je takový, že lidé vidí „nespravedlnost“ vůči republikánům (velice okatou, například to odečítání hlasů republikánskému kandidátovi v reálném čase sčítání hlasů) a začínají být pomalu ale jistě naštvaní, no a potom, až pro to bude z hlediska cílů řízení vhodný okamžik, se dá průchod „spravedlnosti“ usídlí se tam Trump a začne vše „dávat do pořádku“. A nakonec lidé zjistí, že jsou tak omotáni pouty z nití, že už nepohnou ani prstíkem a budou běhat jako mravenečci pěkně po vyznačených cestičkách.

      1. Trump má posledných 12 dní na čin. Po 20. januári je koniec ako-tak mierovej možnosti riešenia ich krízy a možno aj jeho klanu (aj fyzicky). Neviem, úprimne, na čo čaká, pretože tá nenávisť establishmentu, médií a korporácíí je neskutočná. Už teraz sa publikujú zoznamy nepriateľov USA, jeho ľudia masovo rezignujú z funkcií – ak je teda tak prefíkaný, že toto je to, čo ešte chcel naposledy vidieť – kto všetko ho zradí, tak verím, že si užíva. Všetko do radu to stojí proti nemu, asi ako svojho času proti Putinovi. Je proti nemu navyše latentne pozastavených množstvo starých a nových súdnych procesov a verím, že to proti nemu títo fanatici okamžite reaktivujú. Ak si myslí, že z MAGA urobí novú politickú stranu do volieb 2024 – to mu nikdy nedovolia.

        Rád by som veril, že stoicky čaká na 11. deň pred koncom svojho funkčného obdobia a ohlási výnimočný stav, ale zdá sa mi, úroveň jeho americkej naivity je ešte stále dostatočne vysoká a celé to jednoducho nevidí. Alebo sa konflikt rozpúta ako reakcia na násilie voči jeho rodine … Uvidíme.

    2. Situace je podobná situaci napadení parlamentu (dumy) v SSSR v roce 1991. Jejím důsledkem bylo, že Jelcin elegantně obešel Gorbačova, a Gorbačov zůstal prezidentem již neexistujícího státu. Teď jen stačí, aby se zakládající státy USA rozhodly podobně, jako Ukrajina s Běloruskem, že opouštějí SSSR, a bude po USA. Biden zůstane prezidentem již neexistujících USA – podobně jako Gorbačov. Prostě stejná metodika rozpadu.

  6. Připadá mě zajímavý tento článek : https://www.zerohedge.com/political/questions-about-chaos-capitol-desperately-need-be-answered – „Otázky o chaosu na Kapitolu, které musí být zodpovězeny“. Jsou tam videa, která ukazují, že:
    – ochranka Kapitolu otevřela zátarasy protestujícím
    – ochranka Kapitolu dělala průvodce protestujícím pro chodbách parlamentu

    Rovněž jsou tam zmíněny a ukázány autobusy, kterými mezi podporovatele Trumpa navezli pakáž z Antify. Osobně mě bylo hodně divné, že podporovatelé stávajícího prezidenta se chovají takto divoce, protože i v době řádění bojůvek BLM a Antify v SSA dokázali na mnohých místech pouze svou ozbrojenou přítomností udržet pořádek.

  7. Jsem překvapen, jak po včerejšku cenzura na internetu v globále exponenciálně vzrostla. Od včerejška téměř žádné dostupné info o dění v USA, youtube smazal veškeré nové relace (třeba nové videa od Panarina jsou také nedostupné) a dokonce i kanál blogera Sanji z Floridy je vypnutý (přímo kanál, včetně relace na youtube).
    Samozřejmě tweeter Trumpa zablokovaný – četl jsem oficiální „důvody“ a jsou skutečně k neuvěření.

    Nemáte prosím nějaký zdroj v libovolném jazyce, který reflektuje co se aktuálně děje v USA a je/ bude dostupný? Děkuji moc.

    1. https://t.me/s/SidneyPowell1
      „Sidney Powell
      🔻 Prohlášení prezidenta Donalda J. Trumpa k volební certifikaci:
      „I když naprosto nesouhlasím s výsledkem voleb a fakta mě potvrzují, přesto 20. Vždy jsem říkal, že budeme pokračovat v našem boji, abychom zajistili, že budou sečteny pouze zákonné hlasy. I když to představuje konec největšího prvního volebního období v prezidentských dějinách, je to jen začátek našeho boje o to, aby byla Amerika opět velká!“
      🔗 Dan Scavino

      @SidneyPowell1
      přes Twitter
      117.0Kviews
      09:52″

  8. Václav Klaus ml.

    Likvidace tradiční formy voleb v USA. Nekonečné sčítání hlasů. Zvrat ve výsledcích po třech dnech sčítání. Blokování projevů prezidenta. Africký styl demokracie. Není divu, že polovina Američanů je naprosto frustrována (měla by být i ta druhá polovina, jejichž kandidát „vyhrál“) a někteří protestují.

    Násilí není pochopitelně žádné řešení, ale nelze si nevšimnout bagatelizování nejméně 19 obětí nepokojů „Black Lives Matter“ a škody za 2 miliardy dolarů a politickou podporu těchto protestů. Nelze si nevšimnout dlouhodobého násilí a zastrašování konzervativních občanů na amerických univerzitách. Nelze si nevšimnout naprosté politizace amerických médií. Jsme proti jakémukoli násilí, nejenom proti některému.

    https://www.facebook.com/vaclavklausml/posts/1409463016051586

    Ať se někomu líbí nebo nelíbí zřejmě jediný politik u nás, který se k situaci v USA takto vyjádřil…

    1. Viac menej očakávaný postoj – ani Pence, viceprezident si netrúfol na zasadnutí Kongresu prevziať iniciatívu, ako ho o to požiadal Trump, našiel si nejaké alibi v rámci existujúcich precedensov z histórie. Podľa všetkého táto posledná legálna možnosť udržať proces volieb v hraniciach, alebo na hrane US ústavy končí. Cruz ešte vyzval na vytvorenie kongresovej komisie v zmysle jedného z precedensov v 18. storočí, ale vzhľadom na väčšinu demokratov v Kongrese to asi tiež nebude schválené.

      Okolo Kapitolu sa zhromažďujú davy ľudí – vidieť aj počas tohto prenosu https://thehill.com/homenews/house/532850-live-coverage-joint-session-set-to-debate-electoral-college-challenges medzi jednotlivými vystúpeniami poslancov, zábava začína.

      1. Toto potvrdzuje aj momentálny vývoj na finančných trhoch. Zlato a striebro mierne dolu (cca 2%), akcie mierne hore (S&P 500 cca 1,5%). Takže viac menej finančníci sú nadšení z demokratov, najmä z bývalej guvernérky FEDu na poste ministerky financí. Ak sa niečo výrazne otočí, tak zlato a striebro by malo vystreliť hore.
        Apropo, toľko omieľaná TESLA braná ako čierna diera, nezmysel bez opodstatnenia. Momentálne je za 770 USD, čiže má trhovú kapitalizáciu cca 760 miliárd USD. Posledne udaný zisk cca 550 miliónov USD… pritom v auguste 2020 prebehlo delenie akcií 1:5, čiže cena sa vydelila piatimi, každý držiteľ jednej akcie dostal ďalšie 4 ks (bolo to pri cene okolo 2.000 USD)

      2. Pence utiekol s ochrankou zo zasadnutia kvôli „neznámemu balíku“ na balkóne … Zasadnutie kongresu prerušili. Ľudia sa začali voľne premávať po chodbách kapitolu, akoby to tam všetci opustili, že majú málo policajtov pre paralelné zasadnutie obidvoch komôr (a to je svetový policajt 😉 ) .. Trump má zasa pripravené vonkajšie pódium na prejav – no, všetko sa odvíja presne v duchu kvalitnej americkej paródie.

        1. Včera v DC přistály autobusy v doprovodu policejních aut. Není jasné, ale domněnka, že patří BLM. To se ukázalo při roztržce v Kapitolu jako reálné, když vznikl útok pod falešnou vlajkou. https://www.brighteon.com/fc6da51b-02d3-4b05-878f-29302cd4f541 https://www.naturalnews.com/2021-01-06-staged-viking-who-stormed-capitol-building-blm.html
          Big media dnes ale hovoří o podněcování svých příznivců Trumpem. https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/clanek/pokus-o-prevrat-komentuji-v-usa-utok-na-kapitol-40347060#seq_no=5&dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.web.nexttoart&dop_req_id=CgTWo8K6oCg-202101071337&source=article-detail
          Což bylo jistě pečlivě připravováno a Pence o tom musel vědět. Jak prohlásil Trump o bažině v jednom ze svých předvolebních projevů (odkaz již nemůžu najít): „Jejich lež je nekonečná a špatnost nemá hranic.“ Navíc volby v George byly zfalšovány přesně jako před dvěma měsíci. https://t.me/SidneyPowell1/766 Zřejmě poslední pokusy o poklidnější nápravu věcí.

    1. Bidenův Kongres začal úřadovat. A odehrálo se něco, na co zírá celý svět. Úplní klauni, šíří se sítí
      https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Bidenuv-Kongres-zacal-uradovat-A-odehralo-se-neco-na-co-zira-cely-svet-Uplni-klauni-siri-se-siti-649256

      „„Žádáme to ve jménu monoteistického Boha … Boha známého pod mnoha jmény a mnoha různými vírami,“ kázal zástupce Missouri, který je navíc vysvěceným pastorem církve Spojených metodistů. A pak modlitbu zakončil způsobem, u kterého mnohým došla slova. Vedle tradičního Amen totiž kongresman dodal „Awoman“.“

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..