Než začne samotný přepis části videa, chtěla bych připomenout, že Vladimiru Putinovi bylo vyčítáno, že se málo soustřeďuje na vnitřní politiku, respektive na vnitřní problémy, že si sice dokáže dobře poradit na mezinárodní scéně, ale lidem doma se stále nežije moc dobře. Takto mohou mluvit lidé, kteří nevědí, pod jakým je Rusko vnějším nepřátelským tlakem, kteří nevnímají, že válka neskončila.

V roce 2018 Putin fakticky oznámil ve svém poslání Federálnímu shromáždění, že Rusko je kryté na šesté – vojenské prioritě, že má zbraně, kterými se dokáže ubránit. (Zcela ignorováno našimi médii, šlo o přelomové zbraně, které dosud nemá ve výzbroji nikdo jiný než Rusko, tak proč by o tom informovala, že?) O rok později přišel ve svém dalším poslání s tím, že je třeba provést některé důležité změny v ústavě (fakticky koloniální ústavě přijaté v době, kdy na tom Rusko bylo nejhůř). Souhlas s těmito změnami lidé odhlasovali v referendu! A nyní, jak to vidím já, nastupuje doba jejich realizace spočívající mimo jiné i v důrazu na vnitřní politiku.

Posuďte sami podle informací z videa:

Včera (23.12.2020) na pozadí všeobecného poprasku okolo Navalného trenýrek, prakticky bez jakékoliv pozornosti proběhlo první rozšířené zasedání Státní rady. V červenci tohoto roku byly stanoveny cíle národního rozvoje. Ještě předtím byla spuštěna řada národních projektů a státních programů a nyní na zasedání Státní rady premiér Mišustin předložil jednotný plán, který shrnuje všechno vyjmenované do jednoho strategického dokumentu.

Při přípravě jednotného plánu bylo ve středisku národních projektů zformováno 25 mezirezortních pracovních skupin, kam bylo začleněno několik set lidí z prakticky všech ministerstev a úřadů. Poté byl plán schvalován na různých úrovních, na úrovni Federálního shromáždění, Veřejné komory RF, Všeruské národní fronty, podnikatelského i odborného společenství, a také v pracovních skupinách Státní rady. Navíc každý ten proces není popsán jen z hlediska svého obsahu, ale také z hlediska toho, v jakém operačním dokumentu bude popsán a rozepsán v podobě konkrétního prováděcího plánu.

A co je neméně důležité s uvedením datumů, kontrolních bodů a pozor s uvedením odpovědných pracovníků i s příslušným financováním, vyčleněným rozpočtem. Jednotný plán popisuje logiku dosažení každého národního cíle. A pro všechny ministerstva, úřady a státní orgány vymezuje oblast jejich odpovědnosti a ukládá konkrétní úkoly, přičemž každý krok směřuje k dosažení společného výsledku.

Mezi cíle patří zvyšování životní úrovně lidí, formování komfortního prostředí pro rozvoj. Jednotný plán obsahuje rozklad podle měsíců a všech jednotlivých subjektů Ruské federace. Na realizaci toho všeho bude v nejbližších třech letech vyčleněna neuvěřitelná částka 39 bilionů rublů, to znamená asi 13 bilionů na rok. Pro srovnání, každoroční cena všech národních projektů je okolo dvou bilionů rublů. Teď budou rozpočtové výdaje pevně spojeny s dosahováním národních cílů rozvoje. Jde to do dvou hlavních směrů, na sociální programy a na rozvoj ekonomiky.

Bude vytvořena jednotná technologická platforma koordinace plnění plánu, informační systém řízení. S jeho pomocí bude prováděna kontrola plnění konkrétních číselných ukazatelů plánu. To umožní sledovat rozvoj událostí fakticky v režimu on-line. Bude tak možné zasáhnout v jakékoliv etapě a zabránit odchylkám od plánu! Přístup k tomuto systému budou mít všechny úrovně státní moci. Operativní úroveň realizace plánu je rok 2024. Strategická úroveň realizace plánu je rok 2030.

Teď se to pokusím přeložit to z ruského jazyka do ruštiny:

  1. Ve státě je fakticky zaváděn jednotný systém řízení ekonomiky, tedy státní plán!
  2. Na realizaci tříletého plánu se plánuje vyčlenění 39 bilionů rublů, nebo-li 520 miliard USD.
  3. Všechno to bude kontrolováno on-line, v režimu reálného času, jak výdaje, tak i plnění.

Ještě stále jste to nepochopili? Je to revoluce! Je to socialistická revoluce! Co? Sankce? Na ty zapomeňte. Že Rusko přijde o zahraniční investice? Ať si je nechají. Svůj předpotopní SWIFT si klidně odpojte, my už dávno máme své analogy. My teď máme státní plán a státní investice! Nepotřebujeme už nikoho, kromě našich čínských soudruhů. Jestliže jste si to doposlechli do této chvíle a stále ještě sedíte (a neskáčete), tak si prostě nedokážete představit, jaký to bude znamenat skok kupředu v budoucích třech letech. Za tři roky tu už bude v mnohém jiný stát. A ještě něco. Pro tento nový systém budeme potřebovat kybernetiky, ekonomy a další vysoce technologické odborníky а žádné rádoby levičácké klauny. Konec přepisu.

Jak je vidět, teď budou mít úředníci velký problém dále sabotovat plnění národních programů, jako tomu bylo často doposud!

34 komentářů

  1. Vďaka za preklad a pozitívny príklad svetlej budúcnosti, ktorá sa začína rodiť na východnej pologuli. Aby si ho však všimol aj zvyšok sveta, bude musieť starý parazitický model veľkolepo skolabovať, ale to už je na ceste … V každom prípade každá pozitívna správa o úspechoch a nových prístupoch mimo rámca skrachovaného biblického projektu zakladá informačné možnosti aj pre riadiace kádre v tomto regióne sveta.

  2. Tadesco sleduji delsi dobu. Tomas Marny se jmenuje Soukup a jeho web je vylozene konspirativni, obsahuje spoustu lzi a falesnych tvrzeni. Jine nazory, poukazujici na lzi v komentarich zasadne maze. Tim, ze dava prostor CIA agentum jako dezinformatoru B. Fulfordovi ukazuje, kdo je jeho sponzorem. Zda se mi, ze hra CIA zde spociva v uklidneni ctenaru, ze vse dobre dopadne, aby lide zustali v klidu. Ruznymi sliby a tvrzenimi na sebe strhnul spoustu ctenaru, kteri jsou uz ze lzi a dezinformaci frustrovani, ze mu ted nadavaji. Proto zavedl registraci ve snaze kritiku omezit. To potrebuje CIA, aby provedla plan globalistu Deep Statu a jejich slouhu vsude u vazalu v soucasne forme jak je koncem roku.

    1. V tomto směru postupuje i Nová republika. Člověk, který není registrován na žádné z sociálních sítí, nemá možnost reagovat v diskusi, ačkoli před několika měsíci to ještě šlo. Do nedávné doby byla dána možnost reakce i lidem, kteří svojí neúčastí a tím i nepodpoře FB a dalších se mohli vyjádřit a přispět. Zavedením nutnosti registrace tím dala Nová republika jasně najevo, že se dostala do područí mainstreamu a tudíž byla zavedena cenzura na názory. Tím ničeho nedosáhli, jelikož trollové jsou zaregistrováni všude, zatím co ,lidé, kteří mají nemainstreamový pohled na svět se sociálním sítím vyhýbají a byli odřezání od možnosti přispět často příspěvky nabytými fakty a nejenom výkřiky do tmy.
      Závěrem bych chtěl říct, že tímto krokem byl dosažen opak toho, co NR hlásá. Podpořila korporace jako Google, FB, Twitter a naopak odstřihla lidi, kteří proti těmto korporacím bojují i tak, že se je snaží ignorovat. Proto jsem tako přestal NR číst.

  3. Pro mne neni dulezite kdo Putin je, odkud prisel. On prece pozvedl Rusko z kolenou kam ho srazili zradci Chruscov, Jelzin, Gorbacov, poradci ze zapadu a rusti zlodeji, ktere nechal zapad zbohatnout za Perestrojky. Je vlastenec. Rusky narod i ostatni narodnosti v RF a rozvoj zeme jsou jeho prioritou. Zabezpecil ochranu zeme a ted se dal do zlepseni ekonomiky, zivotni urovne obyvatelstva a odstraneni saboteru a 5. kolony v rizeni a sprave zeme. Ano, je to socialisticka revoluce a tim i konec oligarchu v Rusku. Jakou jinou jste ocekavali? Diky jemu mame dosud mir, porazil ISIL a zabranil tim zaplaveni Evropy 9 miliony Arabu a diverzantu. Namisto nich jsou 2 miliony, jeden v Nemecku.

  4. Dění na pozadí epidemie koronaviru:
    https://www.nosvox.com/ausland/437-aus-die-maus-die-deutschenfrage-in-der-tschechoslowakei

    „Byli jsme ošizeni, dámy a pánové – ošizeni tím nejhanebnějším způsobem, jaký si lze představit. Ale nyní, na konci roku 2020, je již docela jisté, že notoricky známý multikulturalismus zcela selhal a že politika nekritické všesměrové tolerance a všeho odpuštění je upíří politikou, která zahrnuje vše, čeho německý lid dosáhl tvrdou prací, ….“
    Navrhujeme začít s Československem, …“

    Naši předkové to již v minulosti a zažili !! Nikdo jim v tom tenkrát nepomohl… !

      1. Může to být „mnogochodovka“, kdy si typ návnady tvoří s ohledem na potřebný a předem promyšlený krok sám „lovený“ . Pašinjan zjevně skončil a to velmi neslavně . Proces je asi rozhodnut a řeší se jen trajektorie .
        Je zajímavé sledovat postupy obou stran ve Velké hře . Britové zjevně trpí nedostatkem trpělivosti a předpokládají ve své strategii úspěšný Blitzkrieg . Putin je snajper a počká vždy na správný moment ( který samozřejmě spoluvytváří) , kdy se tomu odnaproti trefí přesně mezi oči.
        Trochu to připomíná utkání Povetkin – White (?)

  5. Zdravím ve spolek…
    Doufejme, že se Poutníkovi podaří jeho konceptuální melodií všechny krysy z týlu odvést. Již to, že 6. priorita se stává neprůchozí a národ „Spící krasavice“ přebírá odpovědnost je svěžím vánkem globálních trendů. Jejich vědecko-průmyslový pokrok na další úroveň se děje plně v smyslu: „Bůh dává rozlišení bohabojným.“

  6. Diky Ireno,…vyborny prispevek
    V.Putin je pragmatik a pomalu a dusledne sestavuje se svym tymem skladanku….
    Libi se mi zaver. clanku…cituji…
    system bude potrebovat kybernetiky,a dalsi vysoce technologicke odborniky….

    Vsichni vime, ze Canada , USA maji vysokou uroven, nebot statisice odborniku a schopnych lidi, + obycejnych otroku ..jako ja.. ochotnych pracovat 12 hodin denne, 7 dnu v tydnu po cela desetileti a vystudovanych za penize cizich statu….Ruska, Ciny ci Indie…vybudovali to po cem zbytek sveta zavistive pokukoval….
    Dnes musi Rusko vytvorit takove ci podobne podminky a zaruky …. aby tyto odborniky pritahlo nazpet a take je tam udrzelo….
    Kdyz se to podari…tak uvidime opravdovy exodus….zapadu smer vychod.

    1. Author

      Já bych nechtěla vidět exodus, kdy se lidé neřídí ničím jiným, než kde je lepší bydlo, já bych chtěla, aby Rusko předvedlo, jak to udělat, aby všem lidem bylo lépe, jak je možné technosféru a všechny možnosti, které nám poskytuje, využít k prospěchu všech lidí a jak se to potom v násobcích těm lidem zase vrací, takže nakonec ti, kteří si mysleli, kdo ví jak si nežijí dobře, zjistí, že fakticky živořili, protože žít jako klíště není nic povzbudivého, stejně jako zlatá klec, ze které se ptáček bojí vystrčit zobák… Já bych chtěla, aby si potom z Ruska lidé vzali příklad a změnili to i tam u sebe doma.

  7. Jak už jsem psal tady: https://kob-forum.eu/aktuality/uryvky-z-tiskove-konference-v-v-putina-17-12-2020/#comment-722
    Podle mého názoru není cílem Západu Rusko dobýt, je vyzkoušeno že se to nedá provést, ale podrobit si ho za pomoci páté kolony uvnitř Ruska. V.V.Putin novými zbraněmi dává signál především té páté koloně, že s pomocí zvenčí by neměli moc počítat. Navíc ti liberasti budou jen těžko připraveni nahradit ty dělníky, kteří by v případných bojích padli a místo nich těžit naftu, zemní plyn, titan a další a další suroviny pro potřeby Západu.
    Zatím podle mne nebylo jasně řečeno „a co když ne?“ Víme, jak to dopadlo s květnovými dekrety V.V.Putina, které úředníci prostě v klidu neplnili a není zřejmé, zda za to byli postiženi a pokud ano, jak. Kde byly prokázany zlodějny, to je jiná pohádka. Píšu o pasivitě, nečinnosti.
    Dnes jsou nastaveny priority, finance, mechanismy k jejich naplnění a dalším zákonitým krokem budou muset být (podle mne), pokud se to Gosudarovi podaří prosadit, i osobní sankce za nesplnění zadaných úkolů.
    Ono třeba za V.V.Stalina byla situace jiná. Měl k rozvoji podstatně zaostalejší zemi a mohl si zvolit i adekvátní opatření. Kdo neplnil úkoly, šel pár let kácet stromy na Kolymu a pokud škodil úmyslně, byl i potrestán na hrdle, alespoň já to tak vidím. Rozhodovali o tom ale zase jen lidé a tak z jejich jasných přehmatů vznikly ty slavné „stalinské represe“.
    Gosudar to má o hodně složitější a je to opravdu tanec mezi vejci. Předpokládám, že dalším krokem bude nabídka všem, kdo se na splnění zadaných úkolů necítí, aby z odpovědných postů rezignovali. Kdo do toho ale půjde, bude muset počítat s tím, že při nesplnění zadaných úkolů bude vůči němu vyvozena personální odpovědnost a bude muset přijmout i dohled nad svou činností, jakési kontrolní mechanismy.. Za zlodějny kriminál, za neschopnost trvalý či časově omezený zákaz působení ve státní službě či v řídících strukturách státem ovládaných podniků. Kolem toho bude teprve řevu a zákulisních tlaků, ale jinudy podle mne cesta nepovede a bude to podle mne maximum možného.
    A jen technická, podle mne se stále jedná spíše o evoluci, Gosudar přece neboří stávající systém, což je podstatou revoluce. On ho „jen“ modifikuje, koriguje jeho funkčnost a mění postupnými kroky jeho podobu. Je ale pravda, že rozáhlostí i dopadem těchto kroků se to k revoluci blíží.
    Je to jen můj názor.

    1. Jsem moc rád, žes dal paralelu mezi pozici Stalina na počátku 30.let po odstranění Bronštejna z teritoria SSSR – a pozici VVP v r.2020 . Tehdy řekl Stalin “ máme 10 let na to, abychom se stali velmocí, jinak nás historický VRAG – atlantisté – zničí.
      Dnes je situace podobná. Historickému VRAGU se sice chrup už kejvá, ale (technicky vzato), sílu stále má. Co mu valem ubývá, je schopnost řízení na 1.prioritě. Lákadlo dostat se mezi vyvolené už není to, co bývalo. Míst je málo a směřuje to k „boji o zrno“ . Takže klesá počet zájemců za mlhavou vidinu prebendy nasazovat kejhák za páníčka. A navíc – stále více přibývá ukázek nevděčnosti za prokázané služby. Nemáš co nabídnout-táhni !
      Mnohé evoluce se až ex-post staly revolucemi. Až čas ukázal, do jaké míry změnily vývoj . Stačí se podívat na Listopad , který už od začátku dostal přívlastek Sametová , aby ta revoluce nebyla příliš revoluční. A přitom převrat to byl velmi hluboký , což můžeme zhodnotit na dnešku.
      Takže klidně bych zůstal u pojmu „tichá revoluce“, protože cítím v kostech, že to prostě revoluce JE.

    2. Rusko skace na vlak ohromnych investic jako zapad, ale nenakopne jenom ekonomiku. Dlouho zanedbavana zivotni uroven se dostane jako druha priorita na porad dne. Aktualne treba vetsi podpora rodin s postizenymi detmi. Cely proces 3 letky je ovsem tentokrat zajisten digitalizaci a kontrolou plneni ukolu, financi. Kdo bude sabotovat nebo neplnit ukoly, toho odstrani. Tak bude moci Putin na nizsi urovni provest cistku od 5. kolony. Drivejsi projekt ‚Novi lidri Ruska‘ po zasluze ztroskotal, protoze nemel ty paky na sabotujici smejdy. Tomu doufam dopomuze i rozpad, resp zhrouceni USA, takze dotace odtud na diverzi v Rusku prestanou tect. A to bude signal k prevleku kabatu. V Cesku si tohle musime ohlidat, aby zaprodani slouhove US chazaru uz nemeli sanci dostat se do funkci a do medii.
      Putin tak pluje vstric dalsimu vitezstvi ve volbach, protoze zlomi kritiku pindosu a 5. kolony. Kdo udelal vic pro Rusko? Zajistil obranu zeme a neustale ji posiluje. Posiluje ekonomiku a pomaha obcanum RF. Drzme proto palce Rusku a V. Putinovi. At je to kdo chce. Ukazal zapadu svou prevahu a vitezstvi. Je to patriot a bojuje za ruskou suverenitu. Proto ho zapad tak nenavidi!

  8. Je fascinující sledovat, jak VVP cílevědomě, trpělivě a stále houževnatě plní strategický plán. Vždy, když vyjde s takovou podobnou peckou, tak si uvědomím, jak na tom pracoval mnoho a mnoho let a jak je to jen další dílek do strategického plánu, který mám pocit začal realizovat ihned s nástupem do funkce. A vždy si kladu stejnou otázku „Jak se do této funce dostal?“

    1. Když se podíváš na film „Hon na ponorku“, zjistíš, že výběr Putina se odehrál na globální úrovni. Film byl natočen dlouho do jeho jmenování prezidentem. Že to nebyla náhoda mluví i to, že další postavovou ve filmu byl člověk se jménem Putinova tehdejšího spolupracovníka.
      Pokud si poslechneš, co a o čem Putin ve filmu čte, dojde ti, kdo ho vybral. Je i ukázáno, co se mělo s Putinem stát, až by vyplnil, jemu zadaný úkol. Skutečný Putin je ale všechny převezl.
      https://www.youtube.com/watch?v=CgacHqU-1k8&ab_channel=JohnSmith

      1. Není to zásluha toho Putina dnešního, ale Putina prvního, kterého dovedli jewrejové k Jelcinovi.Ten první začal s konsolidací bordelu, vzniklého za Jelcina. Že se jewrejům nelíbil nic to, pak ho vyměnili za druhého, pak ani ten, tak je dnes při moci Putin III. Ten jim vyhovuje.

          1. Ačkoliv Tadesco může mít někdy v něčem pravdu, s touto verzí „tří nebo čtyř Putinů“ absolutně nesouhlasím. Ano, může se podle fotografií zdát, že se může jednat o dvojníky, ale pokud vyfotíte mě pod různými úhly, pod různým světlem a z různé dálky, bude se lidem zdát to samé. Mně ale Vladimir Vladimirovič přijde stále stejný (akorát samozřejmě přibral). Navíc logicky, Putin je jen jeden, protože v roce 2000 Rusko zachránil. A to tehdy byl doslova krůček od úplného zničení Ruska. Pokud by bylo více „verzí“ Putina, tak jsem přesvědčen o tom, že by situace vypadala naprosto odlišně. Taktéž v jednom z pořadů Valerij Pjakin mluvil o tom, že Putin má tak specifické chování, znalosti a dovednosti, že není možné ho nikým nahradit.

            Pokud bych se měl vyjádřit k samotné „Tiché revoluci“ a práci Vladimira Putina, skutečně to vnímám jako určitou socialistickou revoluci. Přijde mi, že postupně a v rámci svých možností navazuje na práci a ideje Iosifa Stalina – samozřejmě s přihlédnutím na současnou dobu.

        1. Fragmentací kontinuity se pouze zesměšníte. Dnešení technologie činí Stalinův plán uskutečnitelným díky VVP, jeho týmu a Rusů, kteří neprodali svou dějinnou paměť a vnímání svých předků jako těch, kdo formovali jejich svět. To dobré rozvíjejí, to špatné zahodí bez sentimentu, vždy však s vědomím, že jen dělají další kroky navazující na Velkou Tartárii. Současní Rotschildové již nedisponují onou unikátní silou jako před dvěma staletími, naopak jsou zatíženi tím, co bylo jejich tehdejší výhodou. GP nyní nepotřebuje globální válečnou hrozbu totálního ničení, ale mírové udržení davo-elitářského systému. VVP činí nesmírně obratné kroky, jimiž dokázal GP vymanévrovat a současně si vytvořit pevné zdrojové zajištění dalšího rozvoje zásadně odlišného systému. Rok 2030 bude perfektním porovnáním, kde bude RF, kde rozpadající se EU a kde marginalizované USA bez Texasu a Kaliformie a s dalšími dezintegračními tendencemi.

    2. Ak to zoberieme z duchovno-mystického hľadiska tak sa do pozície v ktorej sa nachádza a pôsobí dostal svojou vlastnou predinkarnačnou voľbou s ponukou rôznych alternatív prežitia role a úloh na zemi a dovolením Absolútneho(Najvyššieho Rozumu ako píše Boletus) ktorého Zámer je potrebné k všeobecnému poznaniu,skúsenostiam,poučeniam a dobru naplniť.

        1. Reinkarnácia nemusí byt lineárna…. 🙂 Žijeme v Matrixe tvorenom holočasticami. Software sa teda môže znovunarodiť v lubovolnom bode behu programu….. hranice neexistujú. čím sa vlastne dostávame k celkom polemickej otázke či naozaj existuje 8 miliárd ludi alebo to nie je stále len jeden a ten istý človek (duch) ((BOH)) v rôznich reinkarnáciach. 🙂

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..