Kdo byste řekli, že celkově vyhrál prezidentské volby v USA, když se podíváte na tuto mapu? (Joe Biden má modrou barvu a prezident Donald Trump červenou.)

Pokud se podíváme na mapu výsledků volby 46. prezidenta USA podle jednotlivých států, výsledek vypadá nerozhodně, červená Trumpova a modrá Bidenova je zastoupena v celku v rovnováze, takže opravdu těsný boj a nakonec závisí opravdu jen na počtech volitelů za jednotlivé státy.

Co se však stane, když přistoupíte k mapě „blíže“ a uvidíte i výsledky za jednotlivé okresy? Koho byste si tipnuli na vítěze teď? (Joe Biden má světle modrou barvu a prezident Donald Trump růžovou.)

Zajímavé, že? Mapa skoro celá zrůžověla! A to nejen ve státech, kde vyhrál prezident Donald Trump, ale k velkému překvapení i skoro ve všech státech, kde konečné vítězství po sečtení volebních hlasů bral Joe Biden.

Jak je to možné? Jednoduše. Je jasné, že hustota zalidnění je v každém okrese jiná a život každého ze státu je koncentrován do hlavního města a dalších velkoměst. A právě na tyto „městské“ okresy jak se zdá zacílily svou předvolební kampaň síly za Joe Bidenem. A podle zatím dostupných informací nejen tu kampaň.

Co tyto detailní výsledky ukazují?

Pokud bylo hlasování v pořádku, tak nebude v USA hrozit občanská válka severu proti jihu, východu proti západu, chudých proti bohatým, ale vleklá válka konzervativního venkova proti (neo)liberálním velkoměstům.

Pokud však analýzy demokratů před volbami ukazovaly na rozložení sil, které vidíme na druhé mapě, museli démonkraté nutně zareagovat a pokusit se jít štěstí trochu naproti. Se zdroji a časem, který na přípravu machinací měli, se jako jediná možnost ukázala napřít síly jen do několika vybraných městských okresů kde se dofouknutím počtu hlasů a dalšími manipulacemi podařilo dosáhnout kýženého zisku hlasů. Navíc se to pěkně schovalo za existující podporu voličů, kterou v těchto okresech podle průzkumů už měli.

Pokud se tedy v následujících týdnech soudně potvrdí podezření na volební podvody demokratů ve velkých městech, jsou vyhlídky parazitů stojících za nimi opravdu špatné. Naopak, prezident Trump počítá s obrovskou podporu obyvatel, která je vidět nejen z volebních výsledků podle okresů, ale je stále masivněji prezentována samotnými občany USA, viz např. poslední videa od Panarina.

Hraje se tedy o vše a proto prezident Trump boj zatím nevzdává.

Zdroj dat: https://www.bbc.com/news/election/us2020/results

41 komentářů

  1. „Prezident USA poprvé uznal, že Biden zvítězil ve volbách, napsala agentura Reuters. Trump to posléze popřel“
    Zdroj: https://www.lidovky.cz/svet/americky-prezident-donald-trump-poprve-verejne-uznal-ze-joe-bide.A201115_143917_ln_zahranici_libsm

    To neměl prezident Trump našemu „politologovi“ Kubáčkovi dělat. Ten posluchačům rádia Impuls už sdělil, že ustupuje, aby si otevřel dveře pro prezidentské volby za 4 roky a ono je vše jinak…

  2. Myslím si, že Putin vyslal pro GP dost tvrdý vzkaz. Místo gratulace Bidenovi, Putin oznámil o vzniku nového zabezpečeného komplexu řízení jadernými zbraněmi. Tento komplex je vybaven systémem automatického řízení odvetného jaderného úderu Perimeter „Mrtvá ruka“. A jak víme, jeho cíle Putin v minulosti také oznámil. Takže GP nezbývá nic jiného, než nějakým způsobem Trumpa dosadit do křesla prezidenta.
    Jak jsem se tak díval na různé hodnocení současných voleb, všichni je porovnávají s těmi předešlými s výsledkem, že nikdy se nic po oznámení médií nezměnilo. Tak teď máme možnost uvidět skutečnou silu, nebo „silu“ GP.
    Nevím jestli jste si otevřeli můj předchozí odkaz o bankrotu firmy, která dodávala softwear, je tam také ukázán seznam voličů v Pensylvánii, kde 60 000 voličů je starších 98 let. Také je tam tisíce voličů úplně bez roku narození, nebo narození v letech 2016 – 2020.
    Pokud byste si to chtěl projít někdo na svém PC, má možnost.

  3. Príspevok sa mi zatiaľ neobjavil,no píšem ho preto lebo sa dosť často zabúda na najdôležitejší faktor (aj v Kob)-faktor HNR.
    Z hľadiska duchovného je to boj skupín a frakcií o moc,riadenie,o hrubohmotné prežitie na tejto planéte.Žiť sa chce…a nemyslime si že bažine sa žiť tu nechce, samozrejme že chcú žiť a prežiť na úkor ostatných.Nie že si neuvedomujú čo robia,oni si dobre uvedomujú že môžu priviesť svet do katastrofy no myslia si tak ako pred svetovými vojnami že sa to nestane,že ten povojnový blahobyt pre nich sa bude opakovať…v tomto čase už nie.Na dav elity kašlú,je ho veľa,niekde len zavadzia plánom(napr.prírodné rezervácie, niky , migrácia).V ruskej koncepcii žije” dav”vo väčšej sociálnej,morálnej rovnosti,spravodlivosti -môže to byť základ odrazenia sa ľudstva od dna smerom k duchovno-mravnejšej spoločnosti(človek človeku druhom),no je to zatiaľ stále oligokapitalizmus.V jednom s posledných vystúpení V.V.P.taktiež kladie dôraz na ekológiu,takže nevybrakovať si tak skoro planétu,spomaliť eróziu-je to idea aj gp.Bažina na to kašle.No týmto príspevkom chcem povedať to že aj tak to bude všetko podľa dovolenia Boha(HNR).Ak má začať nová éra, obrat a návrat naspäť k Bohu rýchlejšie, radikálnejšie nedajboh kataklyzmatickejšie tak môže byť znova použitá aj verzia pax am.Ak má začať nová éra(lebo nie je otázkou či začne ale kedy začne lebo ľudské systémy tejto éry v tejto podľa mňa poslednej fáze nezadržateľne erodujú)pomalšie,nekataklyzmatickejšie,jemnejšie,transformačne tak môže byť použitá verzia Ru-gp.

  4. Z hľadiska duchovného je to boj skupín a frakcií o moc,riadenie,o hrubohmotné prežitie na tejto planéte.Žiť sa chce…a nemyslime si že bažine sa žiť tu nechce, samozrejme že chcú žiť a prežiť na úkor ostatných.Nie že si neuvedomujú čo robia,oni si dobre uvedomujú že môžu priviesť svet do katastrofy no myslia si tak ako pred svetovými vojnami že sa to nestane,že ten povojnový blahobyt pre nich sa bude opakovať…v tomto čase už nie.Na dav elity kašlú,je ho veľa,niekde len zavadzia plánom(napr.prírodné rezervácie, niky , migrácia).V ruskej koncepcii žije“ dav“vo väčšej sociálnej,morálnej rovnosti,spravodlivosti -môže to byť základ odrazenia sa ľudstva od dna smerom k duchovno-mravnejšej spoločnosti(človek človeku druhom),no je to zatiaľ stále oligokapitalizmus.V jednom s posledných vystúpení V.V.P.taktiež kladie dôraz na ekológiu,takže nevybrakovať si tak skoro planétu,spomaliť eróziu-je to idea aj gp.Bažina na to kašle.No týmto príspevkom chcem povedať to že aj tak to bude všetko podľa dovolenia Boha(HNR).Ak má začať nová éra, obrat a návrat naspäť k Bohu rýchlejšie, radikálnejšie nedajboh kataklyzmatickejšie tak môže byť znova použitá aj verzia pax am.Ak má začať nová éra(lebo nie je otázkou či začne ale kedy začne lebo ľudské systémy tejto éry v tejto podľa mňa poslednej fáze nezadržateľne erodujú)pomalšie,nekataklyzmatickejšie,jemnejšie,transformačne tak môže byť použitá verzia Ru-gp.

  5. Proces „rektifikace voleb“ v USA posunul Trump o patro výš . Z úrovně střetu volebních štábů „Trump vers. Biden“ na úroveň „Státní department vers. spiknutí“ . Vstupem Barra, Pompea/zatím/ se vedle Giulianniho objevují těžké váhy řídící exekutivy, a to jak dovnitř USA / Barr/, tak i nevenek /Pompeo/ . Ještě se očekává po likvidaci Espera a jeho pravé ruky Andersona i odstranění hlav FBI a CIA . Tiše se ozývá jméno generála Michaela Flynna .Už nástupce Espera – Miller-vzbuzuje respekt . Vedl federální úřad pro boj s terorizmem
    a údajně velel právě zátahu na programátorskou buňku v centrále CIA ve Frankfurtu . Tam se sbíhaly základní data z USA a tam pracovaly i cinknuté softwary. Pomalu se ozývá i nejvyšší soud.
    Lze řící, že zatímco clintonité pracují v přízemí , trumpovci jsou zatím v 1.patře a míří výš. Cílem přestaly být jen volby, ale především setnutí hlav v deep-state .

    1. Asi nebudou, protože to nejspíš nebude potřeba a to z důvodu:
      očekávání krádeže voleb v roce 2020 podepsal prezident Trump v roce 2018 výkonný příkaz, který vytvořil strukturu velení na úrovni kabinetu, která má monitorovat a odhalovat volební podvody a vnější zásahy. Výkonný příkaz s názvem „ Výkonný řád ukládající určité sankce za vnější zásahy do amerických voleb “ zůstal do značné míry bez povšimnutí, když jej Trump v září 2018 podepsal, protože hromadné sdělovací prostředky se zaměřily na obvinění z „ruského volebního zasahování“ .

      „Já, DONALD J. TRUMP, prezident Spojených států amerických, konstatuji, že schopnost osob nacházejících se zcela nebo zčásti mimo USA narušit nebo podkopat důvěru veřejnosti ve volby ve Spojených státech narušeno, mimo jiné prostřednictvím neoprávněného přístupu k volební a volební infrastruktuře nebo skrytého šíření propagandy a dezinformací, představuje neobvyklou a výjimečnou hrozbu pro národní bezpečnost a zahraniční politiku ve Spojených státech, “uvedl prezident.
      Výkonná vyhláška stanovila postup, podle něhož může kabinet USA pod vedením ředitele národní zpravodajské služby sledovat americké volby z hlediska cizího zasahování a pokud bude zjištěn, zastavit výsledný podvod a odpovědné zahraniční subjekty, jakmile budou nalezeny identifikováno.
      „Nejpozději do 45 dnů po ukončení voleb ve Spojených státech vyhodnotí ředitel Národní zpravodajské služby po konzultaci s vedoucími jiných příslušných donucovacích orgánů a agentur veškeré informace naznačující, že zahraniční vláda nebo osoba mohou jednající jako zmocněnec nebo jménem zahraniční vlády jednalo s úmyslem nebo účelem zasahovat do těchto voleb, “pokračuje ve výkonném nařízení.
      „Hodnocení bude, pokud je možné určit, identifikovat povahu zahraničního rušení a metody použité k jeho provedení, zúčastněné osoby a zahraniční vládu nebo vlády, které jej schválily, nařídily, sponzorovaly nebo asistovaly.“

      Je ironií, že vytvářením atmosféry strachu z „vměšování se do zahraničních voleb“ během Muellerova vyšetřování umožnily sdělovací prostředky prezidentu Trumpovi bojovat proti vměšování do zahraničních voleb ve volbách v roce 2020.
      Volby v roce 2020 proběhly za Trumpa ve vyhlášeném „národním stavu nouze“, který nastražil pasti volebního dne na „neoprávněný přístup k volební a volební infrastruktuře“.
      https://www.naturalnews.com/2020-11-13-2020-election-took-place-under-a-trump-declared-national-emergency.html#

  6. Prostě jasné..Americká státní elita a všechno Elite v světě které sú napojené n tu elitu, bojují o přežití..Americká elita která vládne průmyslem který žije od válek, parazitického sistemu, potřebují válku jako sůl.Kdy bude válka? Europě která podle její plánu skončí Finskem v Rusku.Stejni scénáři jako byl 1.a2.svetove války..Hitler nejdřív realizoval válku u Europě a potom finiš byl v Rusku.Blbcy prohrají,blbcy mysle že poražen Rusko a potom Ruský svět bude od Vladivostocká do Lisabonu..Teď, dělají polní nemocnice, myslím že je to všechno příprava příští rok na válku, kdo přežije bude mít o čemu psát a povídat.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..