5 komentářů

  1. Author

    K dokreslení toho, o čem mluví Pjakin: Bývalá velvyslankyně Africké unie ve Spojených státech Arikana Chihombori-Quao: MMF, Světová banka a všechny ostatní takové organizace nutí africké země skákat přes obruče – půjčky, které nikdy nebudou schopny splatit. V USA, když si půjčí peníze, dostanou je za 1,5-1,9 % ročně. Afričané, kteří si půjčí stejnou finanční částku, zaplatí 9–10 %. Lidé, kteří nepotřebují čas k nabrání dechu, ho dostanou a ti lidé, kteří ten čas potřebují, ho nedostanou. Přežívání Světové banky, MMF je založeno výslovně na tom, aby se africkým zemím a mnoha dalším rozvojovým zemím nedařilo dobře. Jejich úspěch je založen na našich neúspěších. To se musí změnit. A hádejte, kdo to může změnit? Jsme děti Afriky. Jsme to my Afričané, kteří musíme říci: „Teď už známe vaši hru, a máme toho dost!“

    https://t.me/fctkobdotu/1200

    A ještě jedna varianta vtipu o holých patách: Šel takhle jednou Peťka do školy karate na diskotéku. V noci se vrací celý potlučený.
    – Vasiliji Ivanoviči, tohle mi ti hajzlíci udělali…
    – To bude dobré, Peťko, pojďme to hned dát spolu do pořádku.
    – Co třeba až zítra?
    – Neboj se, jen postojíš a podíváš se.
    A tak šli, Vasilij Ivanovič tam vstoupil, začaly se ozývat divoké výkřiky, a pak se rozhostilo ticho. Vychází Vasilij Ivanovič a utírá si pot z čela.
    – Kdepak, kampak se hrabou s holými patami proti šavli!

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..