9. Zabezpečiť prirodzené potreby ľudí.
Zamedziť neprirodzené potreby.

V davo-„elitárnej“ spoločnosti existujú dva typy potrieb:

  1. Demograficky podmienené potreby (normálne).
  2. Degradačno-parazitické potreby (nenormálne).

Demograficky podmienené potreby

Tieto potreby sú založené na vekovej štruktúre obyvateľstva, t. j. na demografickej pyramíde. Sú ohraničené:

  • normálnou fyziológiou človeka,
  • mravnosťou, morálkou a etikou spoločnosti,
  • úrovňou rozvoja spoločnosti (fyzického, intelektuálneho), ktorá musí nepretržite narastať.

Tieto potreby sú podmienené aj:

1. Infraštruktúrnymi potrebami. Závisia od toho, ako je v regióne rozmiestnená výroba a jednotlivé rodiny.

2. Osobnými potrebami. Objemy výroby na ich uspokojenie sú priamoúmerné početnosti obyvateľstva s ohľadom na vek a pohlavie.

3. Rodinnými potrebami. Objemy výroby na ich uspokojenie sú priamo úmerné počtu domácností rôznych typov.

Degradačno-parazitické potreby

Tieto potreby sú generované podriadenosťou človeka:

  • Zmyslovým pôžitkom.
  • Neúmernosťou v prirodzených potrebách.
  • Zvrátenostiam všetkých druhov vo všetkých oblastiach života.
  • Narkotikám.
  • Neuhasiteľnému smädu po bezprácnom zisku.
  • Móde, ktorá plytvá pracovnými aj prírodnými zdrojmi.
  • Atď.

Jednoduchšie povedané, je to snaha nedočlovekov o to, aby sa dobre „nažrali, opili, zasexovali si a pochvastali sa pred druhými nedočlovekmi svojim oblečením, autom, nábytkom, domom a ďalšími materiálnymi statkami“. O bohatých nedočlovekoch sa hovorí: „Sedí na zlatej reťazi“ (spomeňte si na pyramídu moci s otrokármi, dozorcami a otrokmi, a na zámenu reálnych železných reťazí za neviditeľné reťaze ).

V degradačno-parazitických potrebách sa prejavuje:

  • zvierací režim psychiky,
  • režim psychiky biorobot,
  • démonický režim psychiky,
  • režim psychiky „padlého“ do neprirodzenosti.

V davo-„elitárnej“ spoločnosti dominujú degradačno-parazitické potreby. Stoja na prvom mieste vo vektore cieľov štátov, ktoré žijú podľa nespravodlivej biblickej koncepcie. Na ich dosahovanie je zameraná ekonomická činnosť všetkých štátov. Práve toto doviedlo ľudstvo do globálnej biosféricko-ekologickej krízy a je jej skutočnou príčinou.

Demograficky podmienené potreby ľudí sa v davo-„elitárnej“ spoločnosti uspokojujú až na poslednom mieste, ak na ne zvýšia zdroje.

Ničím a nikým neohraničené degradačno-parazitické potreby klanovo-uzavretých „elít“ nepoznajú mieru, a preto nikdy nemôžu byť uspokojené.

A znova sa dostávame ku dvom koncepciám organizácie života.

Dva typy potrieb a dve koncepcie organizácie života

Nespravodlivá biblická koncepcia je zameraná primárne na uspokojovanie degradačno-parazitických potrieb, a demograficky podmienené rieši až na poslednom mieste.

Koncepcia spravodlivej organizácie života podľa KSB je zameraná na uspokojovanie demograficky podmienených potrieb a na zastavenie degradačno-parazitických.

Každý človek si môže sám zvoliť cestu, podľa ktorej bude budovať svoj život. Len pritom nesmie zabudnúť, že jeho život vedie súbežne so životom ďalších ľudí. A toto všetko dohromady je život spoločnosti. A spoločnosť je riadená podľa určitej koncepcie, konceptuálnou mocou. A toto riadenie by malo zaisťovať stabilitu rozvoja celej spoločnosti. Pod stabilným rozvojom sa myslí bezkrízový a bezkonfliktný rozvoj, keď v spoločnosti nie sú vojny, hlad, nezamestnanosť, atď.

Takýto stabilný rozvoj možno dosiahnuť, ak vektor cieľov rozvoja spoločnosti bude orientovaný na dosiahnutie demograficky podmienených potrieb. Je to tak, pretože len demograficky podmienené potreby je možné plánovať na desaťročia dopredu, t.j. sú predvídateľné a možno pre ne plánovať a budovať zodpovedajúcu výrobnú bázu.

Ak je vektor cieľov zameraný na dosahovanie degradačno-parazitických potrieb, tak bezkrízový rozvoj už z princípu nie je možný. Je to tak, pretože tento typ potrieb je nepredvídateľný, nedá sa dopredu dlhodobo plánovať. Tým pádom vždy bude existovať nadvýroba jedného a nedostatok druhého, bude nezamestnanosť, hlad, krízy, konflikty, vojny. To všetko sa skôr či neskôr dotkne každého z nás. No mnohí v našej krajine si to začali všímať až po výbuchoch domov v Moskve, potopení ponorky „Kursk“, tragédii v Beslane a ďalších tragédiách, ktoré stále nekončia.

KSZ bojuje za nastavenie vektora cieľov rozvoja spoločnosti na zaistenie normálnych (pre ľudskú genetiku) demograficky podmienených potrieb a zastavenie nenormálnych (pre ľudský organizmus a genetiku) degradačno-parazitických potrieb.

To zaistí, aby požiadavky spoločnosti zodpovedali možnostiam biosféry planéty, zásobám jej bohatstiev.

To zamedzí potenciálnym konfliktom medzi krajinami a národmi, studeným aj horúcim konfliktom.

Odvráti to globálnu katastrofu.

Urobí to každého človeka objektom starostlivosti a pozornosti zo strany štátu a všetkých jeho riadiacich štruktúr.

Keďže demograficky podmienené potreby sú spojené s vekovou štruktúrou obyvateľstva (demografickou pyramídou), tak to umožní zabezpečiť:

1. Infraštruktúrne potreby, vychádzajúc z toho, že pre ruskú rodinu je normálne žiť v dome usadlostného typu so sadom a záhradou pod oknami v osídlenej oblasti (dedine/mestečku) s priemerom maximálne 10-15 km. Ruské priestory umožňujú úspešne zvládnuť túto úlohu.

Spolu s tým treba budovať výrobné, dopravné a ďalšie infraštruktúrne prvky, ktoré budú spájať ekodediny medzi sebou, a tiež s administratívnymi a kultúrnymi centrami.

KSZ bude všemožne podporovať rozvoj všetkých druhov verejnej dopravy a znižovanie cien cestovného, až po bezplatnú jazdu (na úkor spoločenských fondov).

2. Osobné potreby takými objemami výroby, ktoré budú priamoúmerné počtu obyvateľstva s ohľadom na vek a pohlavie.

3. Rodinné potreby na základe počtu domácností rôznych typov.

Stabilita v spoločnosti sa dosahuje vtedy, ak v nej prevládajú také rodiny, v ktorých pod jednou strechou žijú 3-4 pokolenia bez toho, aby sa tlačili. Rodina, to je zrnko, z ktorého vyrastá spoločnosť.

Legislatíva, ktorá rodinu ignoruje a kryje sa pritom slobodami a právami človeka, je nástrojom premeny ľudí na pracovný dobytok.

Pokračovanie nabudúce...

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..