14 komentářů

  1. Preklady sú neskoro. Udalosti sú hektické a prečítať, alebo odsledovať si názory Pjakina, po 6 – 7 dňoch sú už pasé.
    I keď slušne ovládam ruštinu, súčasne užívaná ruština, je už značne iná, ako školská, takže mi nepomôže sledovať reláciu danú včas v ruštine.

  2. Děkuji vám všem za odkazy VVP a titule,shlédl jsem rumble.com od Boniecek.
    Jako neznalý KSB je tedy toto poslední vyjádření VVP pro mne dost hustý / překvapující/.
    A proto já se sebe ptám proč toho Peskova nevyhodí proč opět jmenují do čela CBR Nabulinu a hlava mi to nebere.
    Chudák Putin a Rusko,škoda ,že není JVStalin ten by s nimi – se zrádci všemi razantně zametl.

      1. Určite túto pascu, ktorú nastražili na Rusko využíva v prvom rade GP. Hlavným cieľom GP je preformátovať Spojené štáty a pritom, čo najviac oslabiť Rusko. A podľa mňa „rozbiť“ Európu. Veľký Reset nebude asi o eko agende. To sa mne javí zatiaľ stále iba ako dymová clona, ktorá má zakryť útok na nemecký priemysel, čo spustí najväčšiu krízu od druhej svetovej vojny a procesy preformátovania európskej únie. Útok je vedený priamo s politbyra GP – malo Británie. Ktorá (pakt aukus) sníva o obnovení svojho postavenia na úkor spojených štátov a európskej únie. Aj Pjakin spomínal, že pakt aukus má vytvoriť iba akési váhy medzi dvoma krídlami GP. Euroázijským a atlantickým.
        PS: Pár sklíčok do súčasnej mozaiky od Chazina. Je to v ruštine. https://www.youtube.com/watch?v=05XUFdyVHqY

        1. Vytvorenie nového arbitra „malo Británie“, ktorá získa niektoré z kompetencií USA a svoju valutovú zónu je „prašť jak uhoď“. Starikov o anglosasoch.
          https://youtu.be/LHajlwzHMV0?t=244

          Včera sa v médiách objavila správa, že „Rusko zastavilo dodávky plynu do Poľska“. Čas, ktorý má Poľsko do vyprázdnenia zásobníkov bude podľa mňa čas, ktorí využijú anglosasi na zlomenie Nemecka. Tak či onak kríza je vďaka sankciám už neodvratná.

          1. A môj posledný príspevok na túto tému bude obsahovať dôkaz o tom, že všetky persony na vrchole európskej mocenskej pyramídy vedia naprosto presne, čo páchajú:

            Der Speiegel: Scholz hovorí o troch dôvodoch, prečo odmieta embargo na dovoz ruského plynu.
            Prvým dôvodom je, že by to neviedlo k zastaveniu vojny.
            Druhým dôvodom je, že Nemecko sa chce vyhnúť dramatickej hospodárskej kríze, ktorá by sa prejavila stratou miliónov pracovných miest a zavretím tovární, ktoré by sa už nikdy neotvorili. To by podľa Scholza malo zásadný vplyv nielen na Nemecko a na celú Európu,
            Tretí dôvod uviedol v podobe rečníckej otázky: „A po tretie, premýšľa vôbec niekto o globálnych dôsledkoch?“

            Zlé jazyky hovoria, že Scholza, ktorý zastupuje skupinu, ktorá teraz stojí anglosaským plánovačom v ceste, bude musieť nahradiť niekto iný. Niekto z radov zelených, ktorých riadi Londýn.

    1. Protože tam prostě za Peskova žádná lepší náhrada prostě není. Tak je Putin nucený spolupracovat alespoň s ním, koho zná a ví, co od něj čekat. RF je prolezlá za desítky let protiruskými vlastizrádci skrznaskrz, kteří byli dosazený do klíčových politických pozic elitou USA. Putin pouze manévruje v tomto marastu jak může a je vynucen dělat kompromisy. Že by tam o všem rozhodoval a dělal si co chtěl, to je naivní blábol západní mentality.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..