aneb, když si chce blb zasloužit slíbené peníze….

https://tn.nova.cz/clanek/cesko-na-podzim-zasahne-epidemie-neockovanych-varuje-smejkal.html

Zprávami o víře Covidově jsem se již před časem přestal zabývat, neb z mého pohledu je to naprostá ztráta času – další nástroj globálního řízení, jenž se každý v rámci svých možností snaží maximálně využít k dosažení svých cílů a k poškození konkurence. Mimochodem je to taky skvělý komerční produkt. Nicméně globální určující procesy běží jinde.

Přesto mě pobavila zpráva, jež mi přišla na mail. Jednalo se odkaz (viz. výše) na vyjádření našeho odborníka epidemiologa Petra Smejkala, člena mezioborové skupiny pro epidemické situace (MeSES). Ve svém vyjádření straší další vlnou pandemie – tentokráte vlnou pandemie neočkovaných…(dá se vyložiti všelijak).

Dle jeho slov pandemie hrozí i přesto, že v ČR má cca 5 milionů lidí ukončené očkování a přibližně stejné množství čeká na druhou dávku…ergo máme 10 milionů očkovaných – dle pana odborníka Smejkala a i přesto očekáváme pandemii neočkovaných…tedy zřejmě mezi lidmi, kteří se očkovat nenechali….

Tak kdo je tady vlastně blbec??

Buď si pan odborník cucá počty očkovaných z prstu, nebo jsme možná anektovali nějaký ze sousedních států – když z 10 milionů lidí je 10 milionů očkovaných a přesto hrozí pandemie neočkovaných, a nebo zde byla tak frenetická snaha propagovat pandemii a očkování zároveň, že vznikl výpotek, jenž sám sebe vyvrací.

Pro připomenutí – chřipková sezóna (dokud se ji tak říkalo) představovala několik set tisíc nemocných i s příslušnopu smrtností. Dnes máme 10 mil. z 10 mil. očkovaných a přesto podle pana odborníka hrozí pandemie neočkovaných – možná myšleno pandemie lidí neochotných se nechat píchnout.

Pandemie představuje politicky korektní (globálně korektní) stav, jenž musí být živen a udržován aktuální, i kdybychom měli 13 milionů očkovaných z 10 milionů obyvatel.

Pár úvah závěrem:

Neočkovaný člověk je nebezpečný pro očkovaného? Pokud ano, k čemu pak očkování bylo? Pokud ne, jedná se zřejmě o politický cíl (víme, že nejen politický) a garnitury států dále působí ekonomické harakiri + ničí zdraví svým občanům experimentálními koktejly biologicky aktivních látek zvaných vakcína.

Před nedávnem mě napadlo, jestli ty vakcíny proti covidu nejsou třeba všechny ty koktejly proti chřipce a proti klíšťové encefalitidě a všechny takové ty ,,vakcíny“ na které běžela reklama v televizi, ale nikdo je moc nechtěl. Teoreticky by jen stačilo vyrobit nové štítky a krabičky…

Často vídám názor, že vakcíny způsobí hromadná úmrtí do pár let – nemám iluze o jejich bezpečnosti, nicméně nemyslím, že to bude tak radikální, jelikož by vznikla velice nebezpečná situace i pro ty, v jejichž zájmu to bylo. Spíše se bude jednat o náhodné vypuknutí všech možných zhoubných chorob v delším časovém horizontu, problémy s neplodností a kdoví jak se to projeví na budoucích potomcích těch, kteří se očkovat nechali.

Nebyl by zřejmě, pro určité kruhy, strategicky dobrý tah vyhubit kolektivní západ, když by země očkované Sputnikem V zůstaly v původních počtech, za předpokladu, že Sputnik nesleduje koncepci zlaté miliardy.

Nebudu to zbytečně protahovat, závěrem bych si dovolil jeden bonmot jednoho osobitého pana docenta, jenž mi utkvěl.

,,Odborník ví hovno o všem, kdežto specialista ví všechno o hovně.“

20 komentářů

  1. @Ondra : tu postkovidovou matrici SVĚTA (spíše do sebe vložené dílčí hierarchizované matrice) budeme každý i jako celek velmi pracně vytvářet . Ta nám nebude „dána“ od HNŘ. Jediné, co je jisté je to, že ta předkovidová mizí. Posloupnost individualita-rodina-komunita-stát-Planeta.
    s tím soustředěním tlaku na NÁS si myslím, že podléháš častému přeceňování vlastní komunity a ztrátě proporcionallity jednotky a celku. .Tlak na mnoha místech Světa je větší a důsledky horší.

    1. To nepopírám, že jinde to je třeba i horší. Třeba v austrálii už jim k dokonalosti chybí jen hakenkrojcy na budových státních úřadů a policie.
      V indii to taky bude zajímavé, když masivně likvidují drobné farmáře.

      U nás vidím průšvih co se týče ekonomiky. Spousta lidí to nedá ekonomicky. Už teď se šroubují ceny úplně všeho neuvěřitelným způsobem. A pokud se k tomu přidá „energetická chudoba“, tak nebudou muset důchodce a rodiny s více dětmi likvidovat pomocí covidového fašizmu a injekcí, protože tito prostě pochcípají hlady a zimou.

      ps: přiznám se že mi není jasné, co chtěl básník říci tou předposlední větou o té proporcionalitě

  2. @Bigo2 Ten potenciál, který popisuješ, Kovid operace už ztratila a teď musela přesedlat v podstatě ze 3. priority až na nejslabší šestou. A to je velmi chabá vyhlídka na úspěch . A navíc – kšefty BigPharma vyhovují jen malé části elit a jak je známo – nejvíce psů se zraní ve rvačce o kořist.
    Být Tebou zaobírám se post-Kovidovou matricí Světa . A ta nebude zdaleka formována jen Kovidem

    1. Abych byl upřímný, tak si ani v nejmenším netroufám odhadnout jak by ta postcovidová matrice mohla vypadat.
      A to zejména na nepříjemné zjištění, že 90% lidí má místo mozku zeleninu a nejsou schopní žádného racionálního uvažování.

      Tudíž budoucnost vypadá že budou určovat různí spin doktoři na 3 horních prioritách.
      A to i vzhledem k tomu jakým tempem probíhá „covidová“ genocida posledních myslících lidí ve věku 60+

      Já si původně myslel, že český národ je vymývání mozku a manipulaci do značné míry imunní. Bohužel není.
      A z nějakého důvodu právě na česko-slovensko je soustředěný ten největší nápor a největší teror.

  3. Nechci sýčkovat, ale myslím že cílem je vytvoření celosvětového kovidového apartheidu a samozřejmě, jakákoliv propaganda se hodí – i nesmyslná. Teď jde o to co nejrychleji se propracovat ke kovidovým pasportům – vzbudit nenávist mezi očkovanými a neočkovanými.
    Záměrem je uvést veškeré lidstvo do cyklického – zřejmě každoročního očkování, což bude vždy nutné kvůli mutacím, tak, jako v případě chřipky influenzy.
    Půjde o to zda občan byl nebo nebyl čerstvě očkován, čili zda mu platí pasport nebo ne. Každoročně znovu na injekci – úžasný byznys Big Pharmy překonávající vše, co tu kdy bylo, podpořený nenávistí… až navěky!

    1. Author

      Je to teoretická možnost. Řekl bych ale, že pokud bude covid jako nástroj stagnovat – točit se neustále v kruhu, tak se vyčerpá – podobně jako např. demonstrace, která má přejít ve státní převrat, ale pokud se do určitího bodu nepovede rozhoupat dav a vášně potřebnou mírou, ztrácí nástroj na efektivitě a zaniká. Tím spíš, že tento nástroj někdo musí neustále živit zdroji. Dle mého je covid nástroj, nikoliv cíl.

      1. Správně, je to nástroj. Marketinkově stvořený, proto nevyčerpatelný jakýmikoliv mutacemi – alespoň pokud se nevyčerpá ten marketinkový génius. Nakonec – i ty mutace jsou marketinková práce – chovají se tak, jak momentálně nutno – jednou víc zabíjejí, jindy nechávají žít, ale údajně jsou nakažlivější apod.
        A lidi jsou už natolik zblblí, že „sežerou“ jakoukoliv povídačku, a ještě na ní aktivně a dobrovolně participují.
        Prostě „dobré dílo“ se podařilo. :-(((

    2. Bigo2 – správně, pokus o „vzbudit nenávist mezi očkovanými a neočkovanými“ je zjevný. Bohužel, často vidím i u diskutérů na KSB foru, že na tuhle vlnu naskakují. Naopak je třeba stavět mosty, spojovat, nerozdělovat, zbytečně neodsuzovat.
      Kaktus – taky si myslím, že bezprostřední/rychlá úmrtnost očkovaných je velmi nepravděpodobná: Dlouhodobé dopady jsou jiná věc a nejpravděpodobněji proto, aby nebylo možné srovnávat, a také samozřejmě, aby co nejvíce vydělali, nutí k očkování všemi nátlakovými prostředky. Zároveň je to krásný test oddanosti/poslušnosti systému (něco jako – souhlasili jste se vstupem vojsk?). Až se systém překlopí, a po nějakém čase k tomu dojde, budou již připraveni noví „disidenti“ k převzetí řízení.

      1. Sázet na rozkol z nenávisti mezi očkovanými a neočkovanými mi přijde zcela zcestný. Je to jako se škrábat levou rukou za pravým uchem, neboť: Jste – li očkováni, pak vám nákaza nehrozí a pokud ano, je třeba svou frustraci napřít vůči tomu, kdo z vás udělal blbce, protože to znamená, že očkovaný či neočkovaný je na stejné lodi. Akorát ten neočkovaný je na tom možná trochu líp… . Jinak co se týče rizikovosti očkovaných vůči neočkovaným, ve smyslu, že z nich vakcíny dělají chodící biologické zbraně – krátce po započetí covid šarády byla v RF přijata nová jaderná doktrína, která říká, že použití biologické zbraně je legitimní důvod pro jaderný úder. Vcelku námět k přemýšlení pro ty, kteří by covid a vakcíny pojali jako biologické zbraně – bez souhlasu RF by to asi bylo dosti rizikové…

        1. Některým naočkovaným dost vadí, že „byli donuceni“ se podřídit, zatímco druzí to odmítli. Chtěli by, aby na tom byli všichni plebejové stejně / nesli stejné riziko a důsledky. Někteří také věřili, že po očkování získají zpátky svět, jaký byl před Covidem, a ono se ukazuje, že to tak nebude (pochopitelně, že podle médií za to mohou neočkovaní).

          1. Chápu, že to někoho skutečně děsí a tak se nechá očkovat, chápu, že si někdo nemůže dovolit změnit práci z důvodu složité životní situace a najít si takovou, kde očkování nebude primárně nutné, chápu, že někoho žere, že neobstál sám před sebou a nechal se očkovat…nicméně psychotiků, kteří by bodli jehlou každého na potkání, protože oni taky museli, bude pomálu. Je stále se potřeba ptát…proč tě stát stále trápí, když ses nechal očkovat??

          2. No já si myslím, že jak naznačuje níže VABIO (pokud jsem ho správně pochopil), strach z důsledků špatného rozhodnutí může udělat své = přinejmenším odčerpává značné množství životní energie. Takže ta mediální propaganda (mainstream) – tlak na očkování vs. alternativa – strašení z důsledků, i když je to potřebné varování, si vybírá své.

        1. Díky za odkaz. Dobá práce – vytažení statistických dat. Již na KOB fóru jsem někdy na jaře psal, že se domnívám, že se jedná o útok na nejstarší generaci, což data potvrzují. Nicméně nevidím v nich 100% důkaz, že enormní úmrtnost v ledu, únoru a březnu 2021 souvisí jen a pouze s očkováním. Uvedu své osobní zkušenosti. V mém okolí (příbuzní, přátelé a známí) zemřeli ve zmíněném 1Q2021 čtyři lidé v této věkové kategorii – všichni zahrnuti do statistiky Covid. Ani jeden z nich nebyl očkovaný. Důvody byly jiné: Skutečně vážná nemoc v terminálním stádiu; zanedbaná péče – léčba po telefonu; pozdní odvoz do nemocnice a nesmyslný „léčebný protokol“ s plicní ventilací místo podání dostupných léků – dva případy. Můj názor je, že i prosté předepsání antibiotik (včas, pokud by se neléčilo na dálku) by zachránilo řadu životů – úmrtí na tzv. „covidový“ zápal plic. Zatímco osobně neznám nikoho (pouze z doslechu), kdo by zamřel krátce po očkování (klepu na dřevo – doufám, že ani nepoznám). Tím nepopírám, že část z uvedených 31 tis. mohou tvořit i nežádoucí účinky vakcín, ale lze jen velmi těžko odhadnou jakou. Zdůrazňuji, že jsem odpůrce očkování a nejsem očkovaný.

          1. Ty počty úmrtí na Covid jsou víc než podezřelé. Už i oficiálně se opatrně přiznává vina i něčenu jinému, než viru.
            https://www.novinky.cz/domaci/clanek/drahe-leky-na-covid-lezi-ve-skladech-40368601
            Nejdůležitější informace – a to OFICIÁLNÍ, žádná alternativní:

            „l kvůli příliš přísným kritériím, která pro podávání těchto drahých léků nastavila komise ministerstva zdravotnictví, se z mnoha tisíc dostupných dávek dostalo k pacientům jen minimum.

            Teprve po nátlaku veřejnosti a některých médií, především Práva a Novinek.cz, byla kritéria postupně zmírňována, až na současné prakticky jediné – věk 65 plus. Ale i to je v současné situaci, kdy je těchto léků doslova přebytek, zbytečně omezující.

            Jeden z členů odborné komise jmenované ministerstvem zdravotnictví na jaře Právu přiznal, že kritéria pro jejich podávání byla tehdy nastavena tak přísně kvůli obavě, že tyto drahé léky – bamlanivimab asi 20 000 korun, Regn-cov2 65 000 korun za dávku – dostane „kdekdo“ a zásoby budou velmi rychle vyčerpány.

            Jenomže kvůli tomu byla mnoha rizikovým pacientům s přidruženými nemocemi léčba těmito nesmírně účinnými léky odepřena. Kolik z nich kvůli tomu zbytečně trpělo na jipkách, nebo dokonce zemřelo, se můžeme jen dohadovat.

            Po razantním zmírnění ministerských kritérií začátkem dubna se tyto léky konečně dostaly k novým skupinám pacientů a začaly uzdravovat a zachraňovat mnoho životů.“

            S vakcínou to může být podobné, jenže opačně prezentované, v každém případě pak oficiálním informacím už nemůžeme věřit stoprocentně. Tak ani tak.

      2. @Buran

        Z toho co se ke mě doneslo, co čtu, co vidím a co si domyslím, tak bych řekl, je vysoce pravděpodobné, že Ti, co neprošli IQ testem a jsou chemicky zatíženi, tak si tím prostě velmi zkratili dobu dožití … samozřejmě každý zcela individuálně podle svých vnitřních obav, názorů, pohledů, atd.

        Zjednodušeně se na to dá podívat tak, že každý z nás je „krabice energie“. Každý je jinak velká krabice a každý je také jinak zanesená krabice –> můžete si to přestavit třeba tak, že každá myšlenka (která Vás tíží) tam prostě v míře své emočnosti zabírá trvale a neužitečně místo …. no a ten zbytek je volná energie na každodenní žití. A pokud si někdo tím chemickým koktejlem do té krabice udělal díru a energie prostě mizí, tak v míře velikosti té volné energie bude tady ještě déle či krátčeji.

        To je vše. Takže umírání již začalo a bude pokračovat … smozřejmě v nějakém trendovém stylu, částečně v důsledku věkového složení obyvatelstva a částečně v důsleku událostí dalších, které tu díru zcela určitě budou mít možnost zvětšit a odtok urychlit. Zda jde ta díra ucpat či zacelit, to je zatím velká otázka, ve které jsem spíše velkým pesimistou než čímkoliv jiným.

        Pokud je zásadní položkou „schopnost řídit“ a pak jistě následují i nějaké další (asi převážně přírodní) životně důležité zdroje, tak pak je jasné, že pár miliard osob je nepodstatnou položkou (obzvláště bílých, kteří chápou hodnotu zdrojů a nejsou tak poslušní jako žlutá rasa –> prostě se z nich stanou takoví novodobí indiáni). Takže umírání/vymírání není nic, co byl problém, pokud se přitom zachová ten zásádní prvek a to je ta schopnost to celé (u)řídit (včetně důsledků, např. v podobně jaderných elektráren a další zásadní a nebezpečné infrastruktury).

        A protože se tím (čísly mrtvých) samozřejmě nikde nikdo chlubit, jako počty nakažených, nebude, tak to bude potřeba vyčíst z jiných statistik, např. již výše zmíněné snížení počtu vypláčených důchodů či jiné věci jako je logicky očekávatelný zvýšený počet havárií na silnicích, články o mrtvých cyklistech/hercích, atd. … a pak, když to nabyde trochu více, tak ceny za místa na hřbitově a třeba i snížení cen nemovitostí.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..