8 komentářů

  1. Výborný díl jako vždy a ke změně formátu nevidím sebemenší důvod a myslím si, že se nic takového konat nebude. Dobré a kvalitní věci není třeba měnit.
    Jedinou změnu bych viděl z youtube na rutube pokud není vyhnutí, ale toť vše.

  2. Čím dál více se mi zdá, že se staví VVP do role nepotřebného analytika s tím, že se konceptuálně vzdělaní lidé nemusí vázat na něj, ani na nějakého jiného analytika. Jako by si připravoval půdu pro nějaký manévr, například s ukončením O.O. Tak uvidíme.

    1. nevidím to tak. Analytika není oblek, který se odkládá do šatníku informací. A ani probíhající procesy tomu nenasvědčují. Ale spíš tam vidím určitý skok , který si práce s informacemi v budoucnu vyžádá. Ano, Pjakin postupuje konzistentně a stále více ponechává na studentech a příznivcích Koncepce a stále méně deklaruje hotové výsledky.
      je to jako na ZŠ. Začínáme jako prvňáci a z devítky odcházíme se základní vědomostní a znalostní výbavou.
      „Ukončení“ formátu O-O by podle mně neznamenalo ukončení obsahu, ale jen přechod na jiný formát. Já osobně bych doporučoval otevřená diskusní fóra typu Večer se Solovjovem. Kde by byli i další diskutující ,třeba Taran anebo Jefimov. prostě ten informační prostor více otevřít.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..