Přebíráme ze skupiny KOB v sociální síti se svolením autora

Petr Hofer píše:

Evropskou unii založili prominentní nacisté a kartely, které vybudovaly Třetí říši. Věděli jste to? Proto tolik lidí neumí uhádnout, co je vlastně ta EU zač: komunismus, nebo fašismus?

Opravdu věříte tomu, že 2. světovou válku a smrt 60 milionů lidí (z toho 30 milionů Slovanů) způsobil jakýsi psychopat Hitler? Tak to si raději sedněte, než budete číst dále.

Na stavbu Osvětimi německá Deutsche bank a švýcarská Banka pro mezinárodní vypořádání (BIS – Bank for International Settlements, původně založená za účelem vyplácení německých reparací po 1. sv. válce; dnes globální řídící metodické centrum pro vytváření pravidel v centrálním bankovnictví, např. tzv. „Basel 2“ – pozn. red.) poskytly úvěr 1 miliardu říšských marek. 7 kilometrů od hlavního vyhlazovacího tábora ,,Osvětim 2 – Březinka“ vznikl průmyslový areál o rozloze 24 km2, na němž se nacházela tehdy největší chemička světa, která patřila pod kartel IG Farben. V tomto areálu umíraly desetitisíce moderních otroků z celé Evropy každý měsíc. V současnosti se občas jen někteří historici a učebnice skromně zmíní, že kousek od Osvětimi měla pobočku ,,firma“ IG Farben, jakoby se jednalo o příměstský pivovar.

Tato ,,firma“ přitom již k roku 1938 zahrnovala 880 mezinárodních korporací (500 německo-francouzských a 380 anglo-amerických) ovládajících trhy s petrochemií a farmacií, plus desítky bank, které měly v chemicko-farmaceutickém kartelu a nacistické mašinerii investice. V USA vznikla oficiální pobočka kartelu s názvem American IG a veškeré fůze společností probíhaly v dolarech (nikoli markách!). Doporučuji těm, co se o tuto problematiku zajímají více knihu ,,Hell s cartel“ (Pekelný kartel) od D. Jeffreyse.

Ti nejvíce zkompromitovaní členové představenstva a dozorčí rady IG Farben byli v poválečných procesech s nacistickými zločinci odsouzeni k mnohaletým trestům. Po odpykání trestů (často notně zkrácených) však opět zasedli v představenstvech a dozorčích radách koncernů, které vznikly restrukturalizací původní IG Farben. V trezorech IG se po válce našly pečlivě připravené plány ve složkách „Reorganizace Rakouského chemického průmyslu“ či „Plány hospodářského celku Bordeaux – Baku“ nebo „Plánování Ruského průmyslu pod německým vedením“.

Oficiální dokumenty Norimberského tribunálu i Amerického kongresu jednoznačně dokazují, že 2 světová válka byla z logistického a technologického hlediska nejen připravována, ale především umožněna kartely a zejména IG Farben. Obžaloba v Norimberku nakonec prokázala, že bez účasti korporací IG Farben by ke Druhé světové válce ani nemohlo dojít! Jen v roce 1943 například dodal kartel nacistické mašinérii 100% syntetického kaučuku, metanolu, mazacích olejů, 95% niklu a jedovatých plynů, 90% plastů, 84% výbušnin, 70% střelného prachu a 46% leteckého benzínu…

Nábor klíčových aktérů pro vznik Evropského hospodářského společenství (budoucí EU) probíhal v líhních technokratů, kteří už měli plány pro poválečné uspořádání Evropy. Nejznámější z nich byl Walter Hallstein, první prezident Evropské komise. Tento bývalý (?) vysoce postavený nacista a člen svazu „ochránců (nacistického) práva“ se podílel na zformování a podpisu tzv. Římské smlouvy, jejímž logickým vyvrcholením je Lisabonská smlouva z roku 2009.

Základní kameny, na nichž pochybné a nedemokratické struktury EU dodnes fungují, jsou dílem dalšího nacisty – Fritze Ter Meera, válečného zločince odsouzeného v Norimberku a člena vedení IG Farben, který spolu s Carlem Wursterem (další nacista a vysoký funkcionář IG) celá desetiletí, coby vlivní lobbisté a „špičkoví odborníci“ pracovali v SRN na projektu EHS. Detailnější půdorysy této spolupráce nacistů na „nové Evropě“ najdete v práci německého doktora Matthiase Ratha „Nacistické kořeny bruselské EU“. Klíčovou infrastrukturu EU tvoří 50 000 byrokratů, proti nimž je pár stovek tzv. europoslanců (ještě fragmentovaných podle zemí a politického spektra) dětmi na hřišti.

A to zde nezmiňuji další členy kartelu – Du Pont, Shell, Texaco, Standard Oil,… nebo nacistické mecenáše Bank of England, Chase Manhattan, Bank of New York a mnohé další. Odpověď na otázku, proč jste vlastně ještě mnozí nikdy neslyšeli o těchto skutečnostech, je jednoduchá: po roce 1945 kartely investovaly stovky miliard dolarů do dezinformační kampaně, jejímž prvořadým cílem bylo přepsat Evropské a světové dějiny a tím zahladit stopy své hrůzné minulosti. Tato kampaň zastírající korporační původ obou (!) světových válek byla podmínkou třetího pokusu o dobytí Evropy, kterého jsme nyní svědky. Tentokrát politicko-ekonomickými mechanismy a pod vlajkou bruselské EU, ale těmi samými vlivnými skupinami a záměry.

15 komentářů

  1. https://news.e-republika.cz/article4413-Inkluze-a-integrace
    V odkazu výše v článku „Inkluze a integrace“ v závěru překvapivě zmíněny stránky KOB:
    “ Proto fandím těm silám, které reálně a věcně vystupují proti současnému uspořádání světa a vyvíjejí koncepci obecné bezpečnosti (KOB). Hledejme záměr, „jak vybudovat spravedlivou a harmonickou společnost, jak zajistit mír na celé planetě, rozvoj kultur různých národů a jejich vzájemnou součinnost“.
    Vypadá to, že se KOB dostává na světlo boží a to je dobře.

  2. Ja len nechápem, ako toto môže niekoho v roku 2021 v čase internetu a medzi prevažne vysokoškolsky vzdelanými ľuďmi prekvapiť. Veď sme sa všetci učili o EHS ešte na strednej škole, či nie? To že v učebnici (dejepis, ekonómia) nebolo doslova napísané, že EHS založili fašisti, je pochopiteľné, ale človek si jednoducho mohol domyslieť… Proste projekt na čele so silným diktátorom Hitlerom im nevyšiel, Stalin neoslobodil celú Európu, tak fašisti zo zákulisia rozbehli znovu na nimi kontrolovanom teritóriu opäť to isté (oni iné nevedeli, nevedia a nebudú vedieť), tentoraz menej okato na základe inej ideológie. Pekne zabalené hovno je stále hovno…

      1. Pekné prirovnanie. Tiež si často kladiem tú otázku, z kade berú neschopní hlupáci toľko sebavedomia a bezohľadnosti na presadzovanie sa medzi oveľa múdrejšími ľuďmi. A väčšinou nachádzam odpoveď, že tí od prírody múdrejší sú leniví, pohodlní a neochotní ísť do konfliktu, keď to je potrebné. Našťastie, to nie je môj prípad.

        1. Jeden muj byvaly colega / bohuzel ktery ztratil zivot v autonehode/
          tomu rikal „navonena bida““
          bohuzel v soucasne spolecnosti se to ridi podle vyse bankovniho konta.. a to je asi jeden z duvodu ze jsme ..kde jsme …
          Ale pomalu se to zacina menit a verim, ze moudri lide se dostanou opet tam kam patri.
          Ono totiz v praxi se potom ukaze , ze takovy CLOVEK vystupujici pod pseudonymem Hloupy honza ma IQ vyssi nez nejaky otitulovany otlemka… doufam ,ze souhlasis?

          1. Samozrejme, ale nie je všetko o výške IQ. EQ je nemenej dôležité. Psychopati majú IQ géniov, ale EQ majú biedne. Toto je doba psychopatov, lebo ľudia im svojou neochotou konfrontácie uvoľnili priestor a psychopati to s radosťou využívajú.

  3. vynikajici prispevek, Admine..

    Meli bychom si polozit otazku, proc takove analyzy o IG Farben ap. se nepublikovali behem soc.prc.vystavby…nebot to jsou zakladni kameny stavby nove spolecnosti…..

    Tyto poznatky mely byt sireny mezi lidem a mely byt v nejake forme v kazde skolni ucebnici…..
    a byly ci nebyly ??…..

    A to nas zase stavi pred otazku….kdyz nebyly tak proc?….byla snad cast mocenske hierarchie na vyplatni listine IG.Farben…,?

    Tady to dobre napsal Hael…. Ano, někdo věděl, co se děje, ale byl diskreditován, zpochybněn, umlčen, zesměšněn,……….

    Takze se v klidu zamysleme kdo to byl….popr. kdo to je v CZ…….. kdo v pozadi taha za nitky ……..a to nas propoji se soucasnymi 5-tymi kolonami……

    Proc se zabyvat takovymi ubozatky typu kolare, kocaba ci “halouska”………tim se stavime na jejich uroven….. PRICINA je nekde uplne jinde ………..
    Preji hezky den.

  4. Začal jsem článek číst a opět narazil na to milionkrát omleté klišé – fašismus nebo komunismus. Je věcí admina jaké články zde vystavuje, ale PROSÍM nezveřejňujte pojmy, jejichž porovnání obsahově vychází z fantazie tzv. liberalismu a mate lidem hlavy.
    Žádný komunismus nikde ve 20. století neexistoval. Každý kdo o něm píše si vymýšlí pohádky ovčí babičky. Komunismus byl cíl pro socialistickou společnost, založenou na společenském vlastnictví výrobních prostředků a vzájemné spolupráci. Jak historie prokázala, byl to zatím utopistický cíl, obdobně jako majetkově a společensky rovnoprávné křesťanství.

    1. Oba termíny – komunizmus a fašizmus- byly, podle mně, použity autorem jen jako příklad zjednodušeného hodnocení Evropské Unie mnoha povrchními hodnotiteli . Jiný význam, v kontextu článku, jsem tam nenašel. Bohužel je v informačním prostoru hafo lidí, kteří mrskají pojmy komunizmus a fašizmus s velkou chutí, nevědouce, o čem mluví. V tom s Tebou stopro souhlasím. Ale to beriu jako důsledek masivního brain-stormingu, kterému se mnozí neubránili.
      Ostatně, z dnešního pohledu a hodnocení – co bylo vlastně na Komunistické straně |Československa komunistického kromě názvu ? Správný název měl znít „Strana reálného socializmu.“ Stalin přikročil k přejmenování strany na „komunistickou“ v období, kdy seznal, že bolševiků je ve straně málo a komunistů potrefených trockizmem valem přibylo

      1. Je to totéž, jako nikdo (mimo velmi málo výjimek) nerozlišuje stalinismus od trockismu, bolševiky od komunistů (jednou jsem dokonce četla, že bolševik byl ta nejhorší verze komunisty 🙁 )
        Třicet le tměli dostatek informací + pohodlný internet ale málokdo se poučil a co je nejhorší, ani se poučit nechce.

        1. Abyste si Alvo uměla snáze představit obsahový rozdíl mezi pojmy komunista, vlastenec, bolševik a odvážný člověk, pak Vám i všem ostatním zájemcům doporučuji shlédnout nový (2020) ruský TV seriál Sputniki. Seriál je na netu a má pouhých 8 dílů, ve kterých jsou mimořádně dobře zobrazeny charaktery hrdinů. Je to příběh osazenstva vojenského nemocničního vlaku v době 2. sv. války. Tedy válečný film, ale bez obvyklých válečných scén. Doporučuji zejména závěrečný díl, kdy válka končí a hrdinky a hrdinové se rozcházejí domů. V tomto díle jsou charaktery popsány nejlépe. Oproti tomu odpadu české televize shlédnutí Sputiků není ztraceným časem.

          1. Já ten rozdíl znám z materiálů KSB a pořadů V. V. Pjakina a rozumím mu. Myslela jsem tím projevy většiny diskutujících, když někdy procházím disuze na jiných webech a je to vyjadřování i nejen jasných rusofobů
            Ale tam, kde jsem na diskuzi přihlášená, marně vysvětluji ty rozdíly. Asi – co se v mládí naučíš …..
            Jinak díky za doporučený seriál, podívám se.

  5. Nezdá se, že by tohle byla supertajná informace.
    Jak je možné, že evropští politici něco takového dopustili?
    EHS byla myslím založena někdy v 50-tých létech a znělo to možná lákavě – hospodářská spolupráce. Spolupráce je žádoucí.
    Ale to nikdo za ta léta neviděl, kam to všechno směřuje?
    Kdo za tím je? A kam to až může dospět?

    1. Ano, existuje pohádka, kdy se potkali jakýsi Schuman s jakýmsi Monetem. A za melodie Beethovenovy 9.symfonie založili Eurosojuz. O Schumanovi víme, že byl vysokým úředníkem v Petáinově vládě. Monet kšeftoval s alhoholem (koňak Monet). Jinak proč by to měli nedopustit? Kdyby zůstal Hitler pánem Evropy, tak by společenství fungovalo dosti podobně. Myslím si, že teorii vnitřního společného trhu už rozpracovali Goehringovi ekonomové a právní řád byl od Hallsteina. Prachy a moc nesmrdí, navíc, když se to pro dav vhodně faktologicky ošetří.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..