Podle informací Popular Mechanics mohou rakety vystřelené z Ochotského moře zasáhnout většinu území USA na západ od Mississippi, zatímco rakety vystřelené z Bílého moře mohou zasáhnout území USA na východ od této řeky.

Ruské ministerstvo obrany 12. prosince informovalo, že raketonosná ponorka Vladimir Monomach vystřelila čtyři balistické rakety R-30 Bulava z Ochotského moře. Podle údajů ministerstva byly rakety vystřeleny z postavení pod vodou na polygon Čiža v Archangelské oblasti. Vzdálenost doletu činila více než 5,5 tisíc km. Rakety proletěly téměř nad celým územím Ruska z místa severně od Japonska do místa vedle Finska.

„Podle potvrzených údajů objektivní kontroly bojové bloky raket úspěšně dorazily na určené místo na polygonu Čiža“, sdělili z ministerstva.

No, já bych to spíš nazvala pláčem nad koncem té jejich „civilizace“, civilizace parazitů, kde platí právo silnějšího.

https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/10266861?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop

https://ren.tv/news/v-mire/782894-chetyre-rossiiskie-bulavy-vyzvali-perepolokh-v-iaponii-i-ssha?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop

A opět připomínám poslání Vladimira Putina před federálním shromážděním, kterým světu oznamoval, že Rusko není bezbranné, bude se bránit a má čím! Tenkrát mne pobavila reakce publika, to překvapení v mnohých tvářích. Někteří byli překvapeni příjemně, jiní vysloveně zděšeni…

https://vk.com/videos351663392?z=video351663392_456239064%2Fpl_351663392_-2

15 komentářů

  1. Author

    Ruští vojáci vyzkoušeli útok protidružicovou raketou Nudoľ, kterou vystřelili 16.12.2020 z území komplexu Pleseck. Raketa měla překonat 2 tisíce kilometrů a potvrdit své možnosti.

    Američané jsou znepokojeni, tisková služba ruského ministerstva obrany mlčí, stejně jako prakticky ve všech případech testování rakety Nudoľ, stejně jako mlčel Pentagon přinejmenším ve třech případech, kdy probíhaly zkoušky „něčeho raketového“ v tomto roce u západního pobřeží USA.

    Američtí i britští vojáci potvrdili údaje o vystřelení ruské protidružicové rakety, ale žádné další podrobnosti nesdělili.

    Odborníci poukazují na to, že raketa Nudoľ je dnes považována za jednu z nejefektivnějších protidružicových zbraní, díky dostřelu jak dálkovému, tak i výškovému. Prakticky jakýkoliv kosmický aparát, který je blíže než 400 km od povrchu Země, může být touto raketou zlikvidován.

    https://avia.pro/news/rossiyskie-voennye-zapustili-protivosputnikovuyu-raketu-nudol-na-rasstoyanie-2-tys-kilometrov?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop

  2. USA: Rusové nám ukradli informace. Ty nejcennější! Nikdo si nevšiml
    https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/USA-Rusove-nam-ukradli-informace-Ty-nejcennejsi-Nikdo-si-nevsiml-647506

    „Mohli hackeři získat jaderná tajemství? Údaje o vakcíně COVID-19? Plány pro zbraňové systémy nové generace?“ „Bude trvat týdny, v některých případech možná roky, než počítačoví experti prohledají vládní a soukromé průmyslové sítě USA, aby získali odpovědi. Tito hackeři jsou dokonalými profesionály v zakrývání svých stop, říkají odborníci. Některé krádeže dat nemusí být nikdy zjištěny.“
    https://apnews.com/article/technology-hacking-coronavirus-pandemic-russia-350ae2fb2e513772a4dc4b7360b8175c?utm_source=Facebook&utm_campaign=SocialFlow&utm_medium=AP&fbclid=
    IwAR0rpoYZX5jKBZXgMd52T71Rsu2W9Cf65jB_88C4EVatp5Mu7L7cssNJDrc

    Léon Dutilleul, muž který prochází zdí, je opět zřejmě na scéně. Tentokrát v USA na pozadí prezidentských „voleb“ a koronaviru… Podobnost po cca 30 letech čistě náhodná ?!

  3. Author

    A doplnění: Americké vojenské velení v Evropě šíří informace, že kontingent na vojenské základně Rammstein v NSR byl uveden do stavu zvýšené pohotovosti. (To je asi tak to jediné na co by se zmohli, kdyby Bulava zamířila na ně, respektive i na nás, přece jsme na té „správné“ straně, že?)

    https://topwar.ru/178075-na-aviabaze-ramshtajn-v-germanii-srabotala-sistema-rannego-preduprezhdenija-o-raketnoj-atake.html

      1. Je úplně jasné, že ruku v ruce s vývojem a realizací zbraňových systému (n+1)-ní generace vyvíjí každý jen trochu schopný subjekt ovládající tuto 6.prioritu i tomu odpovídající BEZPEČNÝ systém uplatnění těcto prostředků 6.priority . Takže jde jenom o to, jestli preventivní odvetný úder odpálí 3700 aneb 3100 jaderných hlavic a jestli bde vedle Londýna,NewYorku zasažen i Mancchester a Washington atd
        Tohle ví každý chlap , který byl na vojně . Nejde o to ,co mám na skladě, ale o to, jak rychle a komplexně jsem schopen techniku využít v bojových podmínkách .
        Britům a jejich koni Cannarisovi se podařilo na začátku plámu Barbarossa 1941 zradou části obranné linie (Tuchačevského generalita) dosáhnout na části frontu Blitzkrieg . Ten nakonec pohřbil v konečném důsledku wehrmacht, protože front nebyl jednolitý, ale velmi zprohýbaný.

      2. Když to vezmu chronologicky, tak 5. kolona v Rusku, povzbuzená zprávami o výhře Bidena“, dala neokonům jasný signal, že zemi, v případě války zradí.
        Kolem 8.12 v Taganrogském vědecko-technickém avia komplexu bylo údajně vykradeno letadlo „soudního dne“, které tam mělo být modernizováno.
        https://iz.ru/1097367/2020-12-08/nazvany-podozrevaemye-v-ograblenii-samoleta-sudnogo-dnia
        Ještě překvapivější je skutečnost, že tato věc byla medializována, tj. někdo se hodně postaral, aby se to rozmázlo v tisku.
        Ani ministerstvo obrany, ani nikdo z vlády na tuto skutečnost v tisku nereagoval. Ale jiných odpovědi bylo hned několik:
        -v televizi ukázali, že hypersonická raketa Avangard je hotová a putuje na místo instalace
        https://tass.ru/armiya-i-opk/10267947?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop&nw=1608151180000
        – vystřel Balavy, jak o něm píše Irena,
        – rozhodnutí o instalaci raket Bastion v Kaliningradské oblasti,
        – odpálení Zirkonů, jak dole píše Hael.
        Na toto všechno reagoval hlava Výboru náčelníků štábů Ozbrojených sil USA generál Mark Milley slovy: „Rusko je velmoc. Není pochyb o jejích možnostech. Mají bojeschopnou a velmi profesionální armádu. Není velká ve srovnání se sovětskou, ale je velmi, velmi bojeschopná“.
        https://ria.ru/20201213/sverkhderzhava-1589023879.html?in=t
        Vypadá, že na druhé straně louže uslyšeli ruský vzkaz.

    1. Asi je nutné neustále připomínat možnosti RF na 6.prioritě. Já k těm Bulavám, jejichž cvičné odpálení zmínila Irena v článku výše, jenom doplním. Podle Sputniku byla 12.12. z fregaty v Bílém moři (Archangelská oblast) odpálena hypersonická protilodní střela Zirkon. Těm chápavějším ve štábech v USA nejspíš došlo, že symbol síly USA – letadlové lodě – jsou velmi ohroženým, a v případě konfliktu nenahraditelným druhem výzbroje – viz. https://cz.sputniknews.com/svet/2020121212910478-rusti-vojaci-znovu-otestovali-cirkon-video/ .

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..