Lži – teror – válka

„Kdo lže, ten krade a do pekla se hrabe“. Staré lidové přísloví. Dnes už ho tak často neslýchám a je to velká chyba. Každá další generace, i dnešní mláďata, by si ho měla ve vlastním zájmu zapsat za uši. Protože: Kdo lže, ten krade a často se neštítí ani zabíjet. A kde takoví lidé skončí, v tom měly naše babičky také jasno.

Lží to vždycky začíná. Udržení si náskoku lží před pravdou nelze ve společnosti zajistit jinak, něž nastolením atmosféry strachu říkat pravdu. Lež má totiž krátké nohy a pravda ji jinak rychle doběhne. Proto jsou pravdě a jejím nositelům do cesty kladeny různé překážky: Očerňování, nálepkování a osočování, ignorování, cenzura, exkomunikace (klatba), policejní a soudní šikana atd.

Dalším ještě silnějším nástrojem vyvolávání atmosféry strachu, hněvu a nenávisti je teror. Strach, hněv a nenávist slouží k manipulaci, k přinucení většiny chovat se tak, jak mocní potřebují. Jak jinak mohou oligarchické klany, v jejichž zájmu jsou války vedeny, přinutit národy bojovat proti sobě? Jsou to prastaré odzkoušené techniky davo-elitárních civilizací a jejich vládců (včetně těch k jejichž odkazu se současná západní společnost hrdě hlásí – římské a následně atlantické), sloužící k udržování nadvlády menšiny (oligarchických klanů) nad většinou.

Fiala na koberečku u tajných

Dnes je lhaním, virtuálními manipulacemi, terorem opět vytvářena nenávist. Národy Evropy jsou opět hnány do nové války. Do války s Ruskem. Po kolikáté už? Babička také říkala: „Komu není rady, tomu není pomoci“. Zmanipulovaní, plní nenávisti, ochotní k agresi vždy skončí jen další porážkou, zkázou, utrpením, hrůzou, smrtí. Obránci pravdy vítězí. Veškerá vina za rozpoutané násilí je svalena na tupé zmanipulované stádo a jeho vůdce – klauny mediální manéže, klauny ovládané zpoza opony, donucené okolnostmi konat v řečišti „vyšších“ zájmů. Na plánovače, podněcovatele a organizátory se zapomene. Jsou přísně anonymní, mimo mediální pozornost, nikdo je nezná – nikoho nezajímají. O čem se nemluví, to neexistuje. Znáte příběh z řecké mytologie o Kyklopovi, kterého oslepil Nikdo (Odysseus). Neznámé zlo nemůže být potrestáno.

Jako z udělání, pravděpodobně těsně před ukrajinskou derniérou, byl pozván na kobereček Fialenko. Rovnou do sídla CIA v Langley a ještě se tím chlubí. Do organizace, co bude mít jednou v historii stejně „dobré“ jméno, jaké kdysi vytvořila její někdejší sovětské obdobě – KGB. Už i ptáčci na střeše si cvrlikají o tom, kdo je za všemi těmi teroristickými útoky po celém světě, a že jich v posledních turbulentním desetiletí bylo. Rusové to po vraždě 140 nevinných lidí v Crocus City Hall v Moskvě říkají už zcela otevřeně. V podobě, v jaké v současnosti existuje mezinárodní terorizmus, jde o přímý nástroj na prosazováni vlivu nejmocnějších oligarchických nadnárodních korporátních skupin. Tyto korporace ovládají vlády kolektivního Západu a jejich satelitů. Téměř všechny velké moderní teroristické skupiny jsou vytvořené, zásobované a financované tajnými službami (ISIL, Mudžáhidi, Džihádisti, Hamás, podivní osamělí střelci, atd.), které prosazují zájmy nadnárodních oligarchických majitelů Západu.

Brrr… Fialo, Fialo, neznáš Karla Havlíčka (Borovského, pochopitelně)? „Nechoď, Petře, s pány na led, neboť mnohý příklad známe, že pán sklouzne a profesor si za něj nohu zláme.“

Z ostudy kabát! A nejen to… Pokud nějaký Krhounek podlézavě nabádá své okolí k zabíjení a podporuje válku, je to nejen ukázka jeho morálního profilu, zároveň je to také protiprávní a postižitelné. Pokud víc takových hlupáků vybízí k válce = k zabíjení ve velkém rozsahu, a to dokonce na základě etnické příslušnosti, vyvoláváním nenávisti k určitému národu, je to zločinné spiknutí. Paragrafy praví: Kdo veřejně podněcuje k nenávisti k některému národu, rase, etnické skupině, náboženství, třídě nebo jiné skupině osob nebo k omezování práv a svobod jejich příslušníků, bude potrestán odnětím svobody. Teror a válka si mezi oběťmi nevybírá, jsou zabíjeni viní i neviní, a uplatňování kolektivní viny je rovněž nepřípustný zločin.

Kdysi naše vztahy k Rusům poškodili hlupáci ve věrchušce SSSR (tenkrát také pod velením Ukrajince Brežněva), když poslali do Československa svoje vojska. Dnes se medvěd drží moudře zpátky. A tak si centrála v Langley našla provokatéra na druhé straně. Posílá zbraně, financuje válku, zapojuje tajné služby, nejraději by vyhnal na medvěda celou voliéru krysaříků. To nevymyslíš, ale Anglosaové jóóó… Když jde o rozeštvávání národů, jsou v tom prostě dobří, nejlepší na světě. Když se naše vztahy z Ruskem opět budou jitřit, komu to poslouží? Nám a Rusům určitě ne!

Pravda vítězí, ale v ČR většinou až naposledy

Jsme zajatci snad nejhorších vůdců a zrádců národa v české novodobé historii. Jak ze začarovaného kruhu ven? Dokud se bojíme odporovat lži, přitakáváme jí nebo se jenom tiše krčíme v koutě a klopíme zrak k zemi, lež nás ovládá. Bodem zlomu je nalezení odvahy říkat pravdu! Nalezení odvahy nebýt součástí stáda. Nalezením odvahy odmítnout válku v zájmech elit, protože v zájmu prostých lidí to nikdy nebylo a nebude.

Tublatanka – Pravda víťazí (Zlatý Slavík 1989)

Válka na Ukrajině není naše válka. Tohle není náš strach a nenávist vůči Rusům. My všichni (většina obyvatelstva planety) se jen bráníme zločinným útokům, omezování naší svobody a práv korporátně-oligarchickými elitami a jejich sluhy. Rusové jsou naše naděje. Až naprší a uschne! Na svatého Nikdejše! Do těch vašich zpravodajských her národ netahejte, Petře a Pavle! Je to cesta hanby do mezinárodní izolace.

https://www.youtube.com/watch?v=1hwydDzkNbM

1 komentář

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..