Konflikt v Náhorním Karabachu

Ředitelkou CIA byla jmenována Gina Haspel, která krom jiného pracovala v Turecku a v Ázerbajdžánu. Začátkem tohoto roku byl jmenován šéfem MI6 Richard Moore, který také dříve pracoval v Turecku i v Ázerbajdžánu. Z toho vyplynul jasný závěr, že další úder proti Rusku bude veden z jihu skrze Turecko a Ázerbajdžán. Jasné to bylo krom jiného i proto, že když USA chtěly vyprovokovat rozpad zemí socialistického tábora, rozhodly se to udělat skrze Polsko. A v Americe se objevil polák Brzezinski a ve Vatikánu polák Jan Pavel II. Když USA bombardovaly Srbsko, byl šéfem CIA George Tenet, jehož matka byla řekyně a otec albánec.

Objevil se tedy konflikt v Náhorním Karabachu, který sice nedopadl podle představ MI6, nicméně dílčích cílů bylo dosaženo a Británie má teď manévrovací prostor v těchto jižních oblastech. Diplomatickou pozornost je třeba věnovat tomu, že Turecko získalo určitý prostor v Zakavkazí a že operace v Ázerbajdžánu rozpracovala podle mých informací izraelská rozvědka a řídili je turečtí generálové.

Já osobně se domnívám, že úder proti Rusku přijde příští rok a proběhne současně v Sýrii a v Donbasu a že konflikt v Náhorním Karabachu má jen odvést pozornost. To naznačují i různé provokace amerických lodí v Černém moři.

Druhá vlna koronaviru

Nevím do jaké míry se lze spolehnout na statistiky. Jasné je, že v současné době se objevuje i vlna podzimních chřipek. Spíše mne překvapují protichůdná vyjádření vládních činitelů, kdy jedni tvrdí, že do jara bude všechno v pořádku a druzí tvrdí, že krize bude do konce příštího roku.

Je ale třeba se podívat na kořeny této krize a proč najednou chybí lůžka a zdravotnické kapacity. A zde je nutné říci, že už pár let dozadu probíhá takzvaná optimalizace zdravotnictví a to hlavně infekčních oddělení. Rušily se celá oddělení, propouštěli se lékaři a personál a teď to všechno chybí. Takže krize zdravotního systému je krizí optimalizovaného zdravotnictví, za kterou nesou odpovědnost ti, kteří tento systém rozkrádali.

Je třeba si ale uvědomit jednu věc: na pozadí koronaviru probíhá přeformátování světa. V červnu tohoto roku vyšla kniha doktora Klause Schwaba (zakladatele a předsedy ekonomického fóra v Davosu), ve které píše, že koronavirus nám poskytl unikátní příležitost k přeformátování světa, kterou si nesmíme nechat ujít. Globalisté se budou jistě snažit uvrhnout lidi pod totální kontrolu a vydělat obrovské peníze na vakcíně. Schwab je v tomto ohledu velice pokrytecký člověk, když se tváří, jaká je koronavirus katastrofa. V tomto ohledu je mnohem menší pokrytec Čubajs, který tvrdí, že je koronavirus přejde, ale distanční výuka zůstane a je to jediné správné řešení. Dmitrij Peskov dokonce řekl, že kdo je proti distanční výuce, je hrozbou pro národní bezpečnost.

Zde je možné říct pouze jediné. Děti na distanční výuce, které píší na počítači a ne perem, nerozvíjí jemnou motoriku, což má za následek nedokončený vývoj mozku. Tito lidé budou potom hrozbou pro národní bezpečnost. A největší hrozbou jsou tak současní propagátoři distanční výuky a digitalizace a konají ještě větší škodu, než reformátoři z devadesátých let.

Prezidentské volby v USA

Zatím to vypadá, že prezidentem bude ten, který volby nevyhrál, ale ukradl – Biden. Pro Rusko je to jedno, protože přítelem Ruska není ani jeden ani druhý a v globální politice vůči Rusku se nic nezmění. Zajímavý je ale tah s Kamalou Harrisovou, která by neměla šanci vyhrát v žádných volbách a nikdo jí nevolil. Až uklidí senilního Bidena na odpočinek, bude to právě ona, kdo bude v čele. Jedná se tedy dokonce o dvojitý trik. Za prvé zfalšovali volby a za druhé do vedení dosadili člověka, kterého by nikdo nevolil.

U Trumpa je v podstatě jediná možnost, a to převrhnout šachovnici, na které se hraje, a praštit s ní po hlavě své protivníky, protože veškeré instituce zatím jednají proti němu. Pokud by chtěl vyhrát, musel by použít ještě silnější trik, než jaký použili Clintonovci, a to je už pouze občanská válka. Tu ale Trump nechce.

Jedno je ale jisté. Amerika z dob Washingtona a Jeffersona končí, protože svět se totálně proměnil a mění. Republikánci i demokraté se to snažili brzdit, ale díky tomu se stali anachronizmem. A Trump se tak jeví tragickou figurou, která přišla z jedné strany příliš brzy, ale z druhé příliš pozdě.

O knize Daniela Estulina: Ve stínu prezidentství

Tato kniha se stala v současné době mnohem aktuálnější než v době svého vydání v roce 2018. Popisuje totiž všechny nepřátele Trumpa a USA jako takových. Mezi těmito nepřáteli jsou tu vykresleni nejenom různé společnosti jako Google, Facebook, Twitter ale i narkomafie a další kriminální struktury.

https://youtu.be/WEQQS08mjFc

4 komentáře

  1. Druhá vlna koronaviru:
    Ve vládě jsou zastoupeny obě krajní varianty zcela úmyslně. Dle mého názoru proto, že vývoj není v jejich rukou, ale bude záležet na vnějších okolnostech (výsledek prezidentské volby v USA).
    Zdravotnictví a školství – výsledek úmyslného řízení ve směru „zpátky do středověku“ + zhroucení státu (likvidace domácích podnikatelů, dramatické zadlužování,…). S doplněním, že reálně na tom není zdravotnictví tak zle, jak média tvrdí. V nemocnicích je mnoho pacientů, kteří by se bez vyvolávání paniky léčili doma. Klíčová je pokračující mediální kampaň. Pokud by se řešilo racionálně, bylo by po problému.

  2. Já bych osobně Trumpa ještě do koše určitě neházel. Sledoval jsem jeho projev ze začátku tohoto týdne a měl jsem silný pocit, že se jen tak lehce vzdát nehodlá, ale naopak bude bojovat do posledních sil. A přesně k tomuto byl kádr Trump vychován – umět si poradit se zdánlivě neřešitelným. A pokud to Trump dotáhne do úspěšného konce, otevře se mu naopak možnost se vypořádat se svými protivníky a zcela převzít řízení.

    Taktéž si nemyslím, že je svět momentálně ve stavu, kdy by bylo vhodné přilévat olej do ohně přes rozdmýchávání nových konfliktů, obzvlášť když se už nejednou ukázalo, že Rusko umí tyto konflikty uhasit ještě v zárodcích a ještě přitom pro sebe získat plusové body ve formě vlastní suverenizace.

    Obecně si myslím, že je potřeba zůstat realistickým optimistou a pracovat na lepším světě – Putin, Trump a HNR jsou našimi spojenci 🙂

  3. Pochybuji, že by v příštím roce byl schopen a ochoten někdo vést úder proti Rusku kdekoliv na světě. Každý ze států a institucí, které připadají pro tento úder v úvahu, bude mít starosti sám se sebou. Nemluvě o tom, že by to pro ně znamenalo v podstatě sebevraždu.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..