23 komentářů

      1. Technicky to vysvětlit nedovedu – 3 dny zpátky mně to rutube (prostřednictvím dynamického odkazu v Tvém článku) přehrálo bez problémů, dnes (asi 10 pokusů) odkaz vždy nejprve načte a zobrazí úvodní obrázek správného videa a okamžitě poté přepne na nějaké „příbuzné“ – jiného Nestora nebo Pjakina.

      1. Už jsem si vzpomněl, je dobře voháklej. Na východ od 50tý rovnoběžky nemá kravata šanci. Ale v jednom s Nestorem nesouhlasím, kdyby teda jako přiletěli MZáci, tak bych si moc nepískal, že jako nejsem místní. Normálně bych s nima pokecal, řek pravdu: jsme banda kreténů, šnek je náš rychlejší brácha.

        1. Rovnoběžka je myšlená kružnice probíhající místy o stejné zeměpisné šířce od Východu na Západ kolem celé zeměkoule. Na Východ od 50. rovnoběžky je 50. rovnoběžka. Opravdu chcete, abychom brali vážně, co tady píšete do diskuse? Tak hajdy zpátky do školy a učit se, učit se, učit se… Pište teprve, až si doplníte základní vzdělání.

  1. @ Paní Ireno velmi zajímavé – děkuji za překlad.
    Dají se někde stáhnout samotné titulky z kterých bych s vaším souhlasem vytvořil dokument, který bych rád rozeslal známým? V některých případech je jednodušší lidi přimět ke čtení než ke sledování 40 minut videa…

    1. Author

      V tomto případě zatím ne. Ve videu jsou důležité animace, které je potřeba vidět. Není možné si vše ulehčovat.
      Buď zájem je nebo není. Časem dám asi najednou všechny ty titulky k dispozici, ale prozatím, ať se lidé troch namáhají.

  2. Přímé potvrzení mého názoru, že přechod do věku Vodnáře začal na počátku 20. století, bude trvat cca 250 let, vrchol bude v r. 2121, kdy skončí (začne) další čtvrtina platónského roku a završen bude někdy kolem r. 2250, kdy začne další Bondova perioda (ochlazování klimatu). V průběhu celého období budou války, epidemie, hladomory, zemětřesení, sopečné výbuchy a pády vesmírných těles doprovázet prudké změny a zvraty v uspořádání a vývoji lidské společnosti, včetně rychlého a násilného poklesu počtu lidských obyvatel planety…

    1. @SKIPPER
      A proč si to z toho Uloz.to nestáhnete na své zařízení a pak se nedíváte přes nějaký program na přehrávání videa přímo na tom Vašem zařízení?
      Žádné video na Uložtu od paní Ireny není vadné a pokud nefunguje jeho přehrávání online, tak to přece jde vždy dělat přes stažení a sledování „offline“.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..